Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.02
Gram Altın
2466.63
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Ekim 2016

Sahibinin sesi

Irak Meclisi (!), TBMM'nin TSK 'ye Suriye ve Irak'taki terör unsurlarına karşı operasyon yetkisi veren tezkereye tepki gösterdi. Irak Başbakanı da Başika'daki Türk askeru00ee varlığının kaldırılması için BM Güvenlik Konseyine başvurdu. Bu, Irak'ın kendi kendine yapabileceği bir iş değil. İpleri elinde tutan ABD ve diğer işgal güçlerinin planı.

Irak, sahibinin sesiyle konuşuyor.

Bölgeyi yeniden dizayn etmek isteyen üst akıl işgallerini meşrulaştırmak için terörü / darbeyi araç olarak kullanıyor. Bölgenin sınırlarını çizebilmek için Türkiye'yi karıştırmak, içe döndürmek en bilinen metotlarından birisi.

PKK'yı besleyenler, en son şehir işgallerine giriştiler ; caddeleri, sokakları bombalı, mayınlı, tuzaklarla çukurlarla ele geçirmeye çalıştılar. Kazdıkları çukurlara gömülen teröristlerin hamileri, amaçlarına ulaşmak için bir ay sonra 15 Temmuz'da FETÖ'yü devreye soktular.

15 Temmuz işgal girişimini planlayanların hedefleri Türkiye'yi içe kapatarak bölgeden tecrit etmekti. Halkın tanka, F-16'lara göğsünü siper etmesiyle bu plan bozuldu. Suçüstü yakalanan üst akıl, işi aymazlığa vurarak FETÖ'yü ABD generalinin ağzından "iyiler kaybetti" diyerek savundu. Elindeki en büyük kozunu Türk milletinin direnişi karşısında 15 Temmuz'da kaybeden Üst akıl, şimdi işgal girişimini Irak'ın kukla hükümetinin arkasına gizlenerek sürdürmek istiyor.

"İyiler kaybetti" diyerek FETÖ'yü aklamaya çalışan zihniyetin temsilcisi olan Irak'taki Uluslararası Koalisyon Gücü Sözcüsü Yarbay John Dorrian, Irak topraklarında bulunan Türk askerlerinin, Irak Hükümeti'ne DEAŞ ile mücadelesinde yardımcı olan ve destek veren Uluslararası Koalisyon Güçlerinin içerisinde olmadığını söyledi. Bay Sözcü, açıklamasını devam ediyor: "Irak topraklarında bulunan Türk Ordusu, Irak Hükümeti tarafından ve resmi izinle gelmemiştir ve illegaldir. Bilindiği üzere Uluslararası Koalisyon gücü içinde, bazı ülkeler Irak Hükümeti'nin izniyle burada bulunmaktadır. Bu güçler DEAŞ ile mücadelede Irak Ordusu'na havadan ve karadan destek vermektedir." Bu ifade, "iyiler kaybetti"nin Irak versiyonu.

15 Temmuz işgal girişimi, Haçlı seferleri, Irak üzerinden sürdürülüyor. Mezhepçiliği politik malzeme yapan İran, bu işgal planının en etkili aktörlerinden birisidir. 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra, İran medyasında "Erdoğanizm çöktü" başlığı atanlarla Batı'da "21.yüzyılın Selahattin Eyyübu00eesi durduruldu" başlığı atanların hedeflerinin aynı.

Türkiye, 15 Temmuz'da sadece kendini değil, bölgesini, İslam dünyasını da savundu. Kabe imamının o gece gözyaşları içinde ettiği dua, bunun en açık delilidir. Türkiye düşerse bölge düşer, İslam dünyası düşer. Bunun içindir ki Türkiye, sadece terör örgütleriyle değil, bunları sevk ve idare eden devletlerle, mahfillerle mücadele ediyor. PKK, FETÖ, DAEŞ, YPG benzeri terör örgütleri birer maşa; asıl mücadele kuklacılarla FETÖ'yü Pensilvanya'da köşklerde barındıranlarla yapılıyor.

Üst Şer Odağı, Irak ve Suriye üzerinden Türkiye'yi işgal planına devam devam ediyor. Yeni sözcüsü: Irak Başbakanı İbadu00ee...

Türkiye'deki İbadu00eeler de boş durmuyorlar " Ne işimiz var, bizim Irak'ta, Suriye'de!" diyerek destek görevlerini yerine getiriyorlar. 15 Temmuz gecesinde halkın sokağa çıkmasından rahatsız olup " evlerinize dönün" çağrısı yapanlar, sala okuyan müezzinleri darp / tehdit edenler, aynı odağın mensupları, kuklaları, sesleri...

15 Temmuz'da yapamadıkları darbeyi şimdi de Irak, Suriye üzerinden deniyorlar. Irak'ta, Suriye'de Mehmetçiği "yanlışlıkla" bombalayabilirler. GEZİ- FETÖ ittifakı bunu, 15 Temmuz işgal/ darbe girişiminin katillerini desteklemeye dönüştürecektir.

Not: FETÖ elebaşını teslim etmeyen ABD aleyhine Türkiye, "teröre yardım ve yataklık yapmak" suçundan, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerimiz de terör mağdurları olarak dava açabilirler. Çünkü İkiz Kuleler'e uçakları çarptıranlarla, Türkiye'de sokakları, meydanları, Genel Kurmayı, Meclis'i, Cumhurbaşkanlığını bombalayanlar arasında fark yok.