Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.01
Gram Altın
3013.64
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE
03 Ocak 2020

Şahsiyetzedeler…

Sorsan Müslümanlar…

Sorsan yerli malı, yurdun malı derler…

Sorsan tüm işbirlikçilere karşıdırlar ve emperyalistlere küfrederler…

Sorsan vatan millet Sakarya tey tey derler…

Bu şahsiyetzedeler, yeryüzünün asla görmediği bir tezatlık sergilemekten utanmıyor ve sıkılmıyorlar… Dillerinin ürettiğini, içleri ve niyetleri üretemiyor... İddialı iddialı sloganlar, hakikat ise; yerli ve milli olana ve bizim kültürümüz ve inancımıza ait ne varsa düşmanlık…

Bu şahsiyetzedelere Kemalizm öyle bir çarpmış ki öyle bir depremlere, kasırgalara, yıkımlara uğramışlar ki sadece sloganları bilinçsizce sayıklıyorlar ama ülke hayrına planlar icraat haline dönüşülmeye başlayınca birden o slogan sayıklayan yarı baygınlar cevvalleşip:

“Yaptırmayız…”

“ Bırakmayız…” Hatta daha da ileri giderek:

“ İktidara gelirsek, asla parasını ödemeyiz!” diyecek kadar sloganlarının hilafına korkunç bir histeriye kapılıyorlar…

İktidarda CHP olsaydı ve bu yerli arabayı CHP yapsaydı, bizler kriz geçirmeden, nankörlüğün körlüğünü yaşamadan sevinir ve günlerce keyfini çıkarmaya çalışırdık... Asla başarıyı dışarının insanlarına yüklemezdik! Ya da CHP’nin Suriye için, Libya için, Akdeniz için attığı akıllı adımları alkışlar, oralarda ne işimiz var demezdik. Asıl oralarda bulunmaması gerekenlere toplu bir şekilde:

“ Hoşşşt!..” derdik ve:

“ Bizim oralarda ne işimiz var!” demezdik. Misal 1974’de Kıbrıs’a giren şerefli ordumuz için bizler kalkıp, hükümete:

“ Bizim Kıbrıs’ta işimiz var” demedik ve gece gündüz dua ettik... Elde edilen başarıya iftihar ettik. Bu şahsiyetzedeler o dönemde olsaydı aynı şekilde:

“Bizim Kıbrıs’ta ne işimiz var?” diyerek ne şehit için yanar, nede gaziye sahip çıkardılar…

Kıymetli şeyler koruma altında olmalı. Misal: ahlakı hayâ korur; aklı haddini bilmek, ruhu tevekkül korur; imanı ise sadakat korur. İmanı açıkta bıraktın mı gelen geçen mıncıklar durur... Atılan her parmak karıştırdıkça karıştırır ve sonunda varlığı hiçbir şey ifade etmez... İmanları Kemalizm tarafından, FETÖ tarafından ve yerli olmayan kalemler ve medya tarafından mıncıklanmış insanlar asla ne köprümüze, ne hastanemize, ne arabamızı ne de yerli ve milli olan hiçbir şeyimize mutlu olmazlar… Dışarıdan uzanan kirli ellerin mıncıklaması ve içerdeki hain ellerin didiklemesi insanda sağlam iman bırakmaz! Sağlam bir iman kalmayınca da hiçbir mevzuda sağlam durulmaz… Sadece mıncıklayan ellerin hâkimiyeti ile tavır sergiler, ona göre halden hale girerler... Evet, vatan sevgisi imandandır, ama imanın açıkta kalmaması için sadakat koruması altına almak lazım! İman sağlam olmayınca; düdük misali sloganlar öter durur... Ama düdüğü çalan, kimin için çaldığını ve ne için çaldığının asla farkında olamaz.

Yerli Arabamıza emeği geçen herkesi yürek dolusu kutluyorum... Allah başarılarını daim etsin ve bu millete bol bol yerli heyacanlar yaşatsınlar… Bu arada Bilişim Vadisi’de hayırlı uğurlu olsun o vadi inşallah yeniliklerle ve bilimle dolsun... Başarılara susamışız, kim yaparsa yapsın Allah razı olsun...

 
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme