Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Kasım 2023

Sapıtanlar ve saptıranlar

Değerli okurlarım terör devleti İsrail’in mazlum Gazze halkına karşı yaptığı soykırım bütün acımasızlığı ile devam ediyor.

Büyük ve küçük şeytan ile haçlı ruhlu zinde dünya bu açık zulüm karşısında adeta üç maymunları oynayarak bir halkın çoluk çocuk denmeden topyekun yok edilmesine adeta çanak tutuyor.

Bosna’da yaşananlara rahmet okutacak kadar acımasız ve gaddarlığın zirvesine çıkmış bu son zulüm karşısında İslam dünyasının din kardeşlerine yapılanlara karşı olan tutumu körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali olunca bir kez daha yıkılıyoruz.

Değerli okurlar, zinde dünyanın suspusluğuna karşı ,yeni doğmuş bebekler dahil ayırım gözetmeksizin tüm Gazze halkını acımasızca ve gayri insani bir şekilde yok etmek için elinde ne varsa kullanan bu zorbalara karşı insaf ve iz’an sahibi insanlık duygusunu kaybetmemiş halk hareketleri tüm dünyada sokağa dökülmeye başladı.

Bu bir umut ve çok önemsiyorum, insani duygularını kaybetmemiş ve dünyanın dört bir yanında nümayışlar yapan eli öpülesi bu insanlar sayesinde zalim İsrail yönetimi ve ağabalar kendilerini sorgulamaya başlayacaklar diye de düşünüyorum.

Halka halka yayılan bu insancıl duruş aslında insan sıfatını kaybetmiş güruha karşı bu haykırış ve kıyam muhakkak semeresini gösterecek ve sureti insanları insaf denen kalite ile buluşturacaktır.

Dünya zindeleri, insanlıktan nasiplenmemiş hahamlar ve sözde insan hakları savunucularının beden dilleri ve sözleri ile zulme çanak tutup zalimliğe karşı tek bir söz dahi söyleyememesi gerçekten çok acı ve bir o kadarda utanç verici.

Hamas bahane zulüm ve zalimlik şahane dercesine bir savrulma daha nereye kadar sürecek.

Daha ne kadar bebek doğmadan dünyaya veda edecek.

Dahaların sonu yok değerli okurlarım.

Ama zülfiyare yeteri kadar dokunuldu. Mazlumların sesi ayyuka çıkmış durumda. Büyük şeytan durumun vahametini birazcık olsun anlamış olmalı ki, çare ve çözüm demeye başladı ve küçük şeytanın cinayetlerini azaltmak için kem küm ediyor.

Yahudi ve siyonist olduğunu söyleme ihtiyacı duyan Amerika dışişleri bakanı çıktığı dünya turunda kerhende olsa ülkemizi ziyaret etme ihtiyacı hissetti.

Büyük ihtimalle biz bir p…k yedik temizleyelim diyecek.

Çok şükür ki, devletimiz dimdik ayakta ve tüm kurum ve kuruluşları eşgüdüm halinde.

Allah korusun muhalefet kazansaydı halimiz nice olurdu.

Yedi kocalı Hürmüz gibi entrika yalan dolan kırıla gidecek ve olan bu necip millete olacaktı.

Bugün belki yapmamız gereken şeyleri yapmakta zorlanıyor olabiliriz.

Ancak devletimizin dik ve kararlı duruşu birçok mahfilde etkisini gösterecek ve korkusundan dizlerinin bağı çözülen kukla yönetimleri hizaya getirecektir.

Arap kardeşler dindaş ve ırkdaşlarına sahip çıkmazken dedelerimizin mirası bu topraklarda yaşayan dindaşlarımıza, içimizdeki habis urlara rağmen hem devlet hem millet olarak biz sahip çıkıyoruz.

Çıkmaya da devam edeceğiz inşallah.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.