Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Aralık 2015

SAVAŞ' ın Ayak Sesleri

DAEŞ güya Irak-Şam İslam devletidir. Ama İslam yararına tek hareketi görülmemiştir. Ne İsrail'e ne Esad'a bir kurşun atmamıştır. Güya Irak'ın Şii 'leştirilmesine tepki olarak doğmuştur. Ama Sünni Arapları doğramıştır.

ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, Kanada, Almanya gibi insancıl ve hümanist(!) devletler Orta Doğu'nun mazlum halklarını DAEŞ'ten korumak bahanesiyle bu topraklara üşüşmüş komik bir şekilde DAEŞ' ın hakkından gelememişlerdir.

Suriye'de iç savaş başladığında sadece Suriye hava sahasını "Uçuşa yasak Bölge" ilan etmek Suriye'de Demokratik bir devlet kurulması için yeterli olacakken buna yanaşmayarak kahpe entrikalarla Suriye'yi bugünlere sürüklemişlerdir.

I. Körfez Harbinde Amerikalı bir Yarbay, gazeteci Güneri Civaoğlu'na tasarladıkları yeni Orta Doğu Haritasını göstermiş, Civaoğlu haritayı köşesinde yazmıştı.

Şimdi o haritanın, hayata geçirilme zamanıydı. Esad'a ayaklanan mazlumlar yeni harita için iyi bir malzeme, DAEŞ' te bu oyun için iyi bir "Star Wars karakteri" idi.

"11Eylül" ne kadar gerçek ise DAEŞ te ancak o kadar gerçekti.

Afganistan dağlarında yaşayan, kolunda digital saat taşımaktan bile korkan el-Kaide'nin "11 Eylül" ü organize etmiş olması, hayal ürünü olup, tamamen Hollywood projesidir. Bu proje, ABD nin kendi kamuoyu da dahil bütün dünyaya yutturulmuştur.

DAEŞ, de "11 Eylül" gibi Hollywood projesidir.

DAEŞ, spontane bir oluşum değildir. İğrenç çıkarları için Dünya Hristiyan ve Yahudilerinin yarattıkları bir Star Wars canavarıdır. Seyirciye yeterli korku yaşatıldıktan sonra, Hristiyan bir film kahramanı(!) tarafından, sahneden çekilecektir.

PKK da aynen DAEŞ gibi bir Hristiyani bir projedir. Orta-Doğu'nun Hristiyanlara peşkeş çekilmesinde rol verilen "dublör" dür.

PKK, "Müslüman Kürtlere" kan kusturacak "Marksist-Stalinist-Allahsız" bir devlet peşindedir. Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong' ın öz amcasını aç köpeklere yedirdiği gibi, PKK da ilk fırsatta "Müslüman Kürtleri" aç köpeklere yedirecektir. Buna Sur, Suruç, Nusaybin'de başlamıştır.

"Derin Kilise" İslam topraklarını ilhak için 2 asır evvelden hazırlıklar yapıyordu.

Osmanlı' nın İzmir'i sayılanBeyrut'taki, Amerikan Koleji'nin1866 yılındaki Okul Müdürü Papaz Dr. Daniel Bliss, temel atma töreninde,

"Dostlarım bugün tarih yazıyoruz. Bu okul bir dünya kuracaktır. Paul'un meşhur deyimiyle 'ben tohumları attım, Apostol (on iki havariden biri), suladı, biz de burada mahsulü alacağız"

Diyordu.

Bu günler, atılan o tohumların mahsullerini alma günleridir. Katolik, Ortodoks, Yahudi ve İranlıların kadehleri mazlumların kanları ile doludur.

İlk mahsulü, I. Dünya Savaşında topraklarımızı parçalayarak ve üzerinde "uydu devletçikler" kurarak aldılar.

Bu"uydu devletçikler" Arap Baharı ile kurgulanmış yörüngelerinden çıkmaya kalkıştılar. Hristiyan canavarlar bölgeye üşüştüler, "uyduları" tekrar ayarlı yörüngelere ittiriyorlar.

Mısır'da Yemen'de, Tunus'ta Suriye'de, Fas'ta yaptıkları budur.

"Uydu Devletçikler" in Dışişleri Bakanları 23 Aralık 2015 deMısır'ın başkenti Kahire'deki olağanüstü toplandılar. Arap Birliği'ne üye 22 ülkenin bakanları toplantıda, "Türkiye'nin askeri varlığını kınadılar ve Irak'ın gösterdiği tepkiyi haklı buluyor ve destekliyoruz" dediler.

Ülkelerini işgal eden Hristiyan güçlere kuyruk sallarlarken, Türkiye'ye hırlayan bu Dışişleri Bakanlarını Papaz Dr. Daniel Bliss yetiştirmişti.

Papaz Dr. Daniel Bliss' in beklediği mahsul bu idi.

PKK da bir Papaz Dr. Daniel Bliss ürünüdür.

PKK' yı da bizdeki Papaz Dr. Daniel Bliss öğrencileri olan "Galata Türkleri" kurmuşlardı. 1 Kasım'da bu nedenle oylarını HDP ye verdiler.

ABD, AB, Rusya, İran, bir savaşla Türkiye'nin" Doğrulan" belini kırmak istiyorlar.

Savaşın ayak sesleri geliyor.

Milli Gelir 40.000 dolar olana kadar, Türkiye asla savaşmamalıdır!

40.000 dolardan sonra zaten kimse bizimle savaşamaz!..