Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2394.97
BIST 100
10264.87
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Sayın cumhurbaşkanımız ve seçim

Malum çevrelerle aramızda hep şöyle yazdığım gibi diyalog geçiyor.

Onlara diyorum ki: “15 Temmuz darbe teşebbüsü, aşağılık FETÖ’cülerin ülkeyi ele geçirme ve demokrasiyi bitirmek için yaptıkları ihanettir. 252 vatandaşımızı şehit ettiler, yüzlercesi yaralandı. Ülkemiz uçurumun kenarından döndü.”

Cevap veriyor, diyorlar ki: “Bu darbe girişimi Tayyip Erdoğan’ın dümenidir, senaryosudur. FETÖ’cülerin üzerine gitmek, onları bitirmek için kendisi ayarlamıştır. Her şey onun kontrolündeydi.”

Diyorum ki: “Batı basınında yayın yapan falanca gazete Cumhurbaşkanımızın sandıkta çıkmamasını istemiş. Yoksa Sayın Cumhurbaşkanımızın diktatörlüğünün devam edeceğini iddia etmiş.”

Diyorlar ki: “Tayyip Erdoğan ayarlamıştır. Milletin o gazeteye tepkisi olacak ve insanlar Sayın Cumhurbaşkanımıza evet demeye kayacaklar. Böylelikle oy verenlerin oranı çoğalacak.”

Soruyorum onlara: “PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri yoğun bir şekilde Cumhurbaşkanımıza hayır çıksın diye faaliyet gösteriyorlar. Bunlar ülke düşmanı, Türkiye’ye kötülük eden ihanet şebekeleri.”

Utanmadan benzer cevabı yapıştırıyorlar: “Erdoğan o terör örgütlerini el altından hizaya sokmuştur. Oy veren vatandaşlarımızın onlara bakıp evet demeleri hedef alınmıştır.”

Onlara diyorum ki: “PKK Taksim’de, Mersin’de yine bombalar patlattı. Vefat edenler, yaralananlar var. Bunlarla daha etkili ve şiddetli mücadele için iktidarın devamı gerekmez mi?”

Hiç düşünmeden hemen cevabı yapıştırıyorlar: “Yine Tayyip Erdoğan’ın parmağı var bunda. Teröristleri taviz vererek gizlice ayarlamıştır. Amaç terörden milletin gözünü korkutarak oyların evet tercihine kaymasıdır.”

Kısacası ne desem Tayyip Erdoğan takıntısıyla cevaplandırıyor bu kafadaki kişiler. Ben de onlara diyorum ki: “Sayın Cumhurbaşkanımızı amma da güçlü, her şeye hâkim görüyorsunuz. Bu güçle de tabi ki başkanlığa devam etmesi ve yeniden başkan olması onun hakkıdır.”