Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2412.48
BIST 100
10232.92
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Nisan 2018

Seçim kimler arasında!

İktidarın aldığı erken seçim kararıyla seçim dönemine girdik ülke olarak. Hem de hızlı ayak oyunlarıyla birlikte. YSK'nın İYİ Parti seçime girecek açıklaması yapacağını öğrenen kirli ittifak, mağduriyet mağlubiyet galibiyet laflarını geveleyerek CHP'den 15 vekili İYİ Parti'ye transfer etti.

Cumhur ittifakının karşısına ilk başta olmasa da ikinci turda tek aday ile çıkacak bir muhalif blok hazırlıklarına epeydir çalışılıyordu. Seçimlerin, sadece ülke içinde bulunan üç beş parti arasında yapıldığını düşünüyorsanız zaten meseleyi anlamamışsınız demektir. ABD sözcüsü ile başlayan açıklama furyası yakında bütün emperyalist ülkelerin de katılımıyla artarak devam edecek. FETÖ, PKK, DEAŞ ve ne kadar tetikçi sol örgüt varsa bu kadraja gireceğinden şüpheniz de olmasın.

Türkiye'deki seçimlerin, dünyayı ilgilendiren bir mesele haline gelmesinin sebebini anlamak gerek. Daha öncesinde egemen emperyalistlerin güdümünde olan aktörlerin birbiriyle yarışı olan seçimler şimdi "onların kontrolündekilerle, milletin istedikleri" arasındaki mücadeleye döndü. Bu yüzden eski düzenin gelmesini istiyorlar. Bu yüzden her taraftan kuşatma yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden hiç olmayacakmış gibi görünen ittifaklar kuruluyor.

Hasılı kelam biz, "küfrün, zulmün, ahlaksızlığın, İslam'a ve Müslümanlara saldırıların kimden hangi zihniyetten geldiğine" bakıyor, tavrımızı da buna göre belirliyoruz.

Emperyalistlerin desteklediği hiçbir partiyle işimiz olmaz. İslam'a düşman olan hiçbir zihniyetle işimiz olmaz. Konjonktüre bağlı, şahsi menfaate dayalı destek veya karşı oluşların içinde olmayız. Ama İslam'ın vatanın milletin ve ümmetin faydasına olan her hareketi, her partiyi, her eylemi şahsi olarak zarar görüyor olsak dahi destekler omuz vermeye çalışırız.

Üstadın: "Bizdeki muhalefet iktidarı düşürme pahasına vatanı düşürmeye razıdır!" dediği durum yine tekerrür ediyor.

Ve yine Üstadın: ''CHP'nin bütün kavgası İslam iledir. CHP bir parti değil, Türk'e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir" dediği CHP'nin içinde olduğu bir ittifakın ne bu ülkeye ne millete ne de ümmete faydalı olmayacağı ortadadır.

Önceki darbelerde olduğu gibi, 28 Şubat darbesinde ve 15 Temmuz işgal girişiminde yine hep olduğu gibi emperyalist Batıcıların yanında olan, vatan düşmanlarına destek veren, milleti katledenleri koruyan destekleyen zihniyetle ne işimiz olur bizim.

Ne seçimi kardeşim, açıkça ülkenin geleceği oylanacak ve bu geleceği bahsettiğimiz İslam ve vatan düşmanlarına teslim edelim isteniyor.

Bugün Cumhur ittifakının karşısına "tek adam dönemini bitirip, başkanlık sistemini rafa kaldırarak parlamenter sistemi geri getirmek" propagandasıyla çıkıyorlar.

Niye? Eski sistem Batı'nın kontrol edebildiği ve istediği adayı parlatıp "milletin iradesine rağmen" başa geçirdiği sistemdi.

Darbecilerle, işgalcilerle, vatan hainleriyle hesaplaşma yapılmasından rahatsız olanlar, emperyalist Batı'ya rağmen bir politika yürütülmesinden rahatsız olanlar, doğru veya yanlış, bağımsız kararlar alınmasından rahatsız olanlar, milletin kendi iradesiyle seçim yapabilmesinden rahatsız olanlar, Türkiye'nin bütün coğrafyada söz sahibi olmasından rahatsız olanlar emperyalist Batı devletlerine tavır alınmasından rahatsız olanlar, AK Partili görünüp AKP'li olan menfaatperest yapılar, Cumhurbaşkanının yanında görünüp arkasından kuyusunu kazanlar hasılı kelam, CHP ile birlikte yürüyen, FETÖ'ye el sallayan, Batı'nın desteklediği ve bu yüzden de sistem değişikliğini Batı'nın istediği gibi engellemeye çalışan herkes aynı çizgide buluşup ortak hareket ediyor.

Biz böyle bir yapının içinde olmayız, desteklemeyiz bilakis mücadele ederiz.

Bu kadar açık ve net. Hem de mevcut durumda en çok sıkıntı çekenlerden olarak diyoruz bunu.

İktidarın yanlışlarını, yapması gerekirken yapamadıklarını, kadrolarındaki mal mülk makam mevki zafiyetini ve bu İslam ve vatan düşmanı zihniyetle gerçekten olması gerektiği gibi hesaplaşma yapamıyor oluşunu da görüyor, buna rağmen o yolda ilerleyen bir sürecin devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Ülkenin geleceğini belirleyecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz, desteğimiz, çabamız Recep Tayyip Erdoğan'adır. Gerisi teferruattır.