Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.54
Gram Altın
2412.87
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Haziran 2016

Siyaset, Kadın, Ahlak, Aile\u2026

Geçenlerde bir paçavra kendi cibiliyetinin gereğini yaparak o en yüce makam olan 'annelik' dergahına dil uzattı. O paçavra yine kendini, kendi omurgasız cemaziyülevvelinin basiretsiz duruşundan bir enstantene ortaya koydu. Neymiş? ''Anne ol(a)mayanlar'' Bir kere anneliğin mukaddes umdelerini tartışacak konuşacak değerlendirecek en son güruhsunuz, bu gezegende en son cenahsınız anneliğin o her dem taze kalan iman kokulu baharını konuşabileceku2026

Anneliğe o en yüce payeyi nakşeden o en aydın olan İslam uygarlığının, ahlak medeniyetinin en başköşede duran 'annelik' baharını tartışmaya sizin ne kalibreniz ne de kaliteniz yeteru2026 Hele hele iftira ve zavallılığınızla asla ama katta 'anneliği' konuşma hududuna girecek hadde değilsiniz!

Ey iftiranın sazı! Ne yapın edin siz bu muazzez toplumun değerler ölçüsünden anneliğin kutsi ruhaniyetini çıkaramayacaksınız, çünkü iftiranın toplumumuzda yeri yoktur, bu toplumun dini değerlerine beslediğiniz kin, nefret ve düşmanlık maya tutmaz, hamur olmaz, ateş olsanız cürmünüz kadar yakarsınız. Kim olduğunuzu sanıyorsunuz, kimsiniz, kiminsiniz, kimdensiniz, kimesiniz? Evvela bir sizi tanıyalım!

Son dönemde bir siyasi partinin MKYK'sına seçilen yılların aydın siyasetçisi olan Syn. Zeynep ALKIŞ'a iftira atarak, müfterilik sıfatlarını ispatladı yine o paçavra.

Syn. ALKIŞ tam 14 yıl boyunca sürdürdüğü siyaset mücadelesinde her zaman, her an için ahlakın, yüksek karakterin, anneliğin ve siyasetin ve ailenin bir arada sürdürülebileceğinin o en şerefli örneklerinden birdir. Her an için annelere elini uzatan, kadınlara, bayanlara, annelere siyasetin yolunu açan lider şahsiyet olan ALKIŞ'ı tanımadan, zatına iftira hadsizliğinde bulunarak baltayı taşa vurdurlar.

Syn. ALKIŞ siyasi ve insani nezaketiyle, lider özellikleri, politik üslubu ve hitabetiyle sürdürdüğü kadın hakları mücadelesinde her zaman için toplumun tek bir ferdini bile ayırt etmeden insanların, kadınların, annelerin yanında durmayı başarabilen ender şahsiyettir. Bütün bu mücadele safahatında ALKIŞ'ın pek saygıdeğer eşi ve çocukları her dem yanında olmuş ve ahlak için siyaset yaptığı kutlu yürüyüşünde bu simetrisini asla yitirmemiştir.

Bir anneye iftira atarak, onun bir ailesi, onun eşi, onun çocukları olduğunu bilmeden öğrenmeden sorgulamadan Syn. ALKIŞ'ı üzmüşler. Dilimin gazete olduğunu söylemeye varmadığı o paçavra özür dileme nezaketini gösteremeyerek Syn. ALKIŞ'ı daha fazla üzmüştür.

Evet, Syn.Alkış'ı, Syn. Bahçekapılı'yı, Syn. Akşit'i, Syn. Sarı, Syn. Sarıeroğlu'nu incittiler ama millet kimin asil ve yerli, kimin köksüz ve yabancı olduğunu biliyor ve o derecede muamele-i ahlakla teveccühte bulunuyor.

Bu yüzden,

O insancıkları ve neşriyatta bulundukları paçavra parçalarını derhal özre davet ediyorum, derhal izana ve ahlaka davet ediyorum. Zira hayatlarının her deminde insanlara hizmet için mücadele eden insanları yıldıramayacaklar, durduramayacaklar, susturamayacaklaru2026 İftiraları ile durdurmayı düşündükleri insanların şuur dünyalarını süsleyen iman coşkusunu tatmayanlardır o iftira sahipleri, o müfterilerdir ki şerefli bir kadına dil uzatan zavallı insancıklaru2026