Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Kasım 2023

Siyonist rejime ne kadar güvenilir?

Değerli okurlarım, Bu satırların kaleme alındığı sıralarda; Gazze'de geçici ateşkese geçilmiş olacaktı. Lakin, İsrail'in yan çizmesiyle, konu bugüne kaldı.

Olay şöyle gerçekleşti: Evvelki gün, ajanslara İsrail İle HAMAS'ın 4 günlük ateşkes üzerinde anlaştığı yönündeki haber düştü.

Rehine takasına dayalı bu anlaşmanın bütün maddeleri de, dünya kamuoyuyla paylaşıldı. Hem de anlaşmanın tarafları tarafından yapıldı bu iş...

Ancak, İsrail son dakika açıklamasıyla, anlaşmanın yürürlüğünü bugüne erteledi. İptal gerekçeleri de, sudan bahaneler.

Peki siyonist rejime ne kadar güvenilir? Hiç güvenilmez de... Mazlumların az da olsa rahatlaması için, güvenmek durumunda kalıyoruz.

Şu hale bakar mısınız? Bir avuç katil sürüsü, vicdan sahiplerini 4 günlük ateşkese bile sevinecek duruma getirdi.

Halbuki, İslam Aleminin hepsi bir araya gelse, bu aşağılıklar kaçacak delik ararlar. Maalesef şu anda o birliktelik sağlanamıyor.

İşin ilginç tarafı: Cenab-ı Hak, İslam Coğrafyasına petrol gibi önemli bir değer vermiş. Sadece bu değer bile, gereği gibi kullanılsa... Bırakın İsrail'i; dünya dize getirilir.

Not: Şu Mübarek Cuma gününde, Filistinli Kardeşlerimizin bir an evvel zulümden kurtulması... Ve de, İslam Aleminde ihtiyaç duyulan birlikteliğin sağlanması için, dualarınızı istirham ediyorum.