Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.05
Gram Altın
2470.58
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Mart 2019

Siz batılı kan emici haydutlar ve biz doğulu güzel yürekli mazlum ihmalkârların tarihinin özeti…

‘’Aklında fikir olmayanın dilinde küfür, kalbinde muhabbet olmayanın elinde şiddet olur.’’ Dünyanın neresinde bir şiddet ve nefret varsa, bu ne içindir ve ne kaynaklıdır diye sormak gerek. Her iki cihan harbini Müslümanlar çıkarmadı. Japonya’yı bombalayıp yüz binleri öldürenler Müslüman değildi. 100 milyonlarla ifade edilen Kızılderili’yi kim öldürdü.

Afrikalıları yerinden yurdundan süren, onları köleleştiren, onları hayvanat bahçelerinde ‘‘hayvan niyetine’’ sergileten kimlerdi. Hocalı katliamında kim öldü, kim öldürdü. Bosna’da binlerce Müslüman kadına tecavüz eden, topraklarını talan eden, binlerce Müslümanı öldüren kim. Mynamar Burma da yüz binlerce Müslümanı sadece ve sadece Müslüman olduğu, yani âlemlerin Rabbini tek ve ortaksız bir İlah kabul ettiği için öldüren, onların bedenleri yakan kim.

Yeni Zelanda’da ibadethanesinde secdeye yığılıp, rükûda durup, el açıp yaratana huzur ve saadet dilediği için öldürülen kim, öldüren kim. Filistinlilerin toprağına yerleşip, Filistinlileri öz yurdundan süren, onların değerlerini yakıp yıkan kim, Gazze sahillerinde masumane oyun oynayan ve henüz kemikleri bile gelişmeyen çocukları fosfor bombalarıyla öldüren kim. Kim bilir Pakistan’da, Afganistan’da kaç milyon Müslüman öldürüldü, öldüren kim. Canlı yayınlarla Irak’ta göz göre göre kocalarının gözleri önünde kadınlara tecavüz eden kim. Daha dün ve bugün Suriye’de milyonlarca çoluk çocuk, kız kızan, yaşlı genç, erkek kadın öldü, öldüren kim. Suriye’de koca bir tarih, koca bir medeniyet yakılıp yıkıldı yakan kim, yaktıran kim. O kadar gaddar ve o kadar alçaklar ki, Avrupa’daki fabrikaların kimyasal atıklarını Somali kara topraklarına gömebilecek kadarlar… Bu haydutların zulüm tarihini anlatmaya değil kelimeler ve yapraklar, koca bir gelecek bile yetmez…

Akıllarında fikir yok, dillerinde küfür var. ‘‘Güzel ahlakı tamamlamaya gelenden’’ nasiplenemedikleri için her halleri zalim, tüm hayatları zulüm. Boğaz’ın batısından dem vuruyorlar, Boğaz ve 5.5 milyon kilometre kare bizim kılıç hakkımız, bedeli kanla ödenen şehitlerimizin tapulu mirası. Ya sizin Suriye’deki sabilerin kanını akıtmaktan maksadınız nedir, Hama’da Humus’ta ne işiniz var. Ortadoğu’da, Afrika’da, Hindistan’da ve tüm Müslüman coğrafyalarında ne işiniz var. Dünya hırsızlık ve sömürü tarihini bu sahtekârlar, bu zalimler, bu kan emiciler, bu nasipsizler, bu ahlaksızlar, bu çirkinler, bu aşağılıklar, ruhlarında gece gündüz şeytana yem veren bu modern haydutlar yazmadı mı. Bu kaos onların eseri değil mi.

Bunlar Müslümanların çocuklarının kanını akıtırken, kendi çocuklarına kanlı elleriyle hamburger hazırlıyordu. Bunlar dünyayı kan gölüne çevirmişken evlerinde çocuklarına kanlı elleriyle vişne suyu içiriyordu…

Hiçbir zaman ama hiçbir zaman Müslümanlar şiddetin yanında olmadı. Münferit bir vakayla bir gayrimüslim öldürüldüyse onu da yukarıda ifade edilen yüz milyonları öldürenlerin ekmeklerine yağ süren münafıkların yaptığı vakalardı, onu da kendileri yaptırdı. Dökeceği kana bahane kılmak için.

Hz. Muhammed’in 23 yıllık risaletinde toplansa 3 ay savaşılmış ve bu savaşlar nefsi müdafaa maksatlıydı, inanç ve izzet hürriyetlerini muhafaza amaçlıydı. Çünkü biz, kuşu ölen bir çocuğun taziyesine gidebilecek kadarız. Hiçbir zaman Müslümanlar kadına, yaşlıya, çocuğa ve kendisine karşı savaşmayan yetişkin erkeğe bile zarar vermemiştir. Hiçbir zaman Müslümanlar doğaya, ağaca zarar vermemiştir. Müslümanlar elindeki esire bile işkence etmemiş edemez. Münferit bir vakada bu sınırı aşan bir kişi bile çıkmışsa o İslam’ı anlamamıştır.

Yalnız şunu ifade etmek farz: İlimi bilimi ihmal ettik. ‘‘Oku’’ emrini yanlış anladık. Kitabımıza sığınmadık. Furkan’ımıza dayanmadık. Tarihimizi sahiplenmedik. Medeniyetimizi muhafaza etmedik. Uygarlığımızı yarınlara taşıma gayretinde ve derdinde olmadık. Evlatlarımızı bu kutsi sırrın misyonun bilinciyle aşılamadık. Her çağa çağdaş olan ruhumuzun, bedenimizin ve varlığımızın berrak gıdası olan dinimizi kökten ihmal edip, kendimizi dinimizle buluşturmadık. Lakin her şeye rağmen biz katil olmadık, öldük öldürmedik. Maalesef kandık ama kandırmadık. İnsanlığa ihanet etmedik. Ettiysek dinimizi ihmal ettik.

İşte siz batılı kan emici haydutlar ve biz doğulu güzel yürekli mazlum ihmalkârlar…