Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Ekim 2014

Siz kimsiniz arkadaş?

Tesettüre anlaşılmaz kin güdenler, namaz kılan elamana suçluymuş gibi davrananlar, siz kimsiniz? İslam aleminin derdiyle dertlenmeye rahatsız olanlar, Ramazanda inadına gündüz vakti göstere göstere içki içip, gayrimüslimin bile saygı gösterdiği orucu hiçe sayanlar, Kur'an'ın ilk müfessiri Peygamber (s.a.s)'in hadislerine itibar etmeyenler siz kimsiniz? Zulüm 1453'te başladı diyenler, barışa, kanın durmasına, ülkenin kalkınmasına tahammül edemeyenler, siz kimsiniz? Gezi Olayları gibi, bahanelerle yakıp, yakıp dağıtanlar, paçavraları meydanlara asanlar, şerefli bayrağı gönderden indirenler, mütedeyyin insanlarımızın, engin hoşgörüsü vardır, kokmayın açıklayın; kimsiniz kimlerin iğrenç planlarına menfaat karşılığı alet oldunuz?

Hiç medeni değilsiniz, hiç iki ayak üzerinde dolaşmanın hakkını vermiyorsunuz... Güya insansınız, aslında bütün mahlu00fbkatın üzerinde değer sahibiyken, varlık alemini bile tiksindirecek hayat tarzınız, gerçeklere düşmanlığınız var... Doğru yerde kullanmadığınız beyinleriniz, sancılar içinde, haberdar değilsinizu2026 Sizin, gerçekte zarar veren zevklerinize dokunulsa ciyak ciyak ötersiniz: "İnsan hakları" dersinizu2026 Özgürlük sadece kendinize kalınca bir zırh; kendi hürriyetinizle başkalarının kafasına kafasına vuruyorsunuzu2026 Mesela sırf hava olsun diye aldığınız hayvanlara gösterdiğiniz ilgiyi, zulme uğramış dünya Müslümanlarına gösteremiyorsunuzu2026

Kimsiniz? Adınız Davut, Yusuf, kemal, Ali, Serdar olup da; yoksa Bizans'ın yüreklerinizde fokurdayan kanımı var? Sahi siz kimsiniz? İslam'a bin küsur yıl bahadır evlatlığı yapan, şahsiyetlerini, ırklarını, ayakları altına alıp, iman ve Kur'an davasını, tüm dünya değerlerinin üstünde tutup, tertemiz bir İslamiyet'i yaşamış Türk milletinin evlatları değil de; zındıka komitelerinin evladı mısınız? Çünkü şüpheleniyoruz! Eğer İslam yanlış öğretildiyse, elbette öğreteninde suçu var, ama mesulsünüzu2026 Her şeyin alternatifi bolca olan dünyada, doğru bilgiler, doğru eller var, bari onlara yöneleydiniz, öğrenmek isteseydinizu2026 Zevkin sefanın alasını araştırıp öğrenirken, hakikatlere Fransız değil vahşice kalıyorsunuz, siz suçlusunuz!

Sizler, Şah-ı Nakşibend, Şah-ı Geylani'lerden, İmam-ı Rabbani, İmam-ı Gazali'lerden, Mevlana'lardan, Yunus Emre'lerden, Hacı Bayram'lardan, Hacı Bektaşi Veli'lerden ve İslam'ın dehalarından çok mu akıllısınız? Size akıl veren, akılları kanser olmuş aydınlar, pardon karanlıklar toplansa, o yıldız insanların, bir meseledeki verdiği aydınlığın çok azını bile veremezleru2026 Yazık yanlış yerlerden ilham alıp, çürük gıda ile besleniyorsunuzu2026

Hz. Peygamberin, Kur'an ve hadislere beyinlerini, hafızalarını tarla ettirmiş olan mübarek nesli ve İslam dehaları, canlarını feda edercesine iman esaslarına sıkı sıkıya bağlı olup, savunurlarken, siz, Kur'an'ın her emrine, için için kin fokurdayıp, öfke kusuyorsunuz... Başkalarının uygulamasına nasıl nefret edersiniz ki? Bu nefretiniz asıl sizi gerici yapmaz mı? Bu haliniz medeniyet asrının vahşiliği deyimlidir? Evet, sizlerden şüpheleniyoruzu2026 Çünkü nerde Türk varsa Müslüman'dır. Eğer Müslüman değilse Türklüğü de kalmamıştır.

Erkeğin erkekle evlenmesine itirazınız yok, sokaklarda ulu orta, her haltı yapana müdahale etmeyip, hoş görüyorsun, baba parasıyla alınmış gibi, derisinin üzerinde istediği gibi dekor yaptıran, dövme ile kendini dövdürtene en azından tıbben sakıncalarını, anlatmıyorsunuz, ama serbest bırakılmış başörtüsüne, deli dana gibi böğürüyorsun... Aç kardeşim, sen kızının başını, hanımının saçını; sana karışan olmaz ki. Elinden şişeni bırakma; boğazda gerile gerile dibine vur, istersen içinde yüz; sana hürriyetine dokunan olmaz. Senin ahiret endişen yoksa, endişe duyup emirlere uyma titizliği gösterene de karışma! Emre itaat edenin hassasiyeti, öleceğine, hesap vereceğine olan inancıdır. Belli ki senin böyle endişen yok. Sanki ölmeyeceksin, elinden geldiğince açıl; günahın umanlarına... Size birileri garanti vermiş; kabir kapısı kapalı, ecel celladı peşinizde değil gibi. Dünya işlerinde, sıradan bir şeyin hesabını burundan getirerek soracaksınız; size hesap sorulmayacağı teminatı verilmiş gibi... Sefahatinizde, isyanınızda yayılın yayılabildikçeu2026 Allah tohumun içine ağacın kaydını yapıyor; her şeyin kaydı tutulduğunu inanan insanlar, rahat değil, itaat etmek, kurala uymak istiyorlar... Sen takma bunları kafana; işine bak, özgür kızların örtüsüyle uğraşarak yobazlık yapma!

Öldüleru2026 Nemrutlar, firavunlar, daha ne bela insanlaru2026 Ebu cehiller kudurdukça; Ebu Bekirler büyüdüu2026 Ebu Lehepler azdıkça, Peygamber (s.a.v) sevdalısı çoğaldıu2026 Sizi azdıran nedir? Bu kadar pervasızca, milletin değerlerine saldırdınızu2026 Siz, Türk ve Müslüman olamazsınız... Müslüman Türk Milleti, İslam'ın emirlerine uyuz olmazu2026 Sizler Bizans'ın son kalıntılarısınız ve sizi de hakikatler dize getirecektiru2026 Düşman değiliz; uyanmanızı arzu ediyoruzu2026 Yok, eğer Osmanlı torunu iseniz, eğer kanınız bozuk değilse, tesettür olmak üzere, hiçbir İlahi Kanuna baş kaldırmazsınız! Müslüman'ız diyor iseniz, başınızı ellerinizin arasına alıp: " Biz nerde hata yaptık" diyiniz. Değilseniz susunuz ve ehli imandan uzak durup ne halt yerseniz yiyiniz! Özgürlük babanızın malı değil, her nefes alanın hakkıdır, bunu da kalın kafalarınıza çakın!

Yine yeri gelmişken, Bediüzzaman: "İşte, ey ehl-i Kur'an olan şu vatanın evlatları! Altı yüz sene değil, belki Abbasu00eeler zamanından beri, bin senedir Kur'an-ı Haku00eem'in bayraktarı olarak bütün cihana karşı meydan okuyup Kur'an'ı ilan etmişsiniz. Milliyetinizi Kur'an'a ve İslamiyete kale yaptınız. Bütün dünyayı susturdunuz, müthiş tehacümatı def ettiniz. 'Allah öyle bir topluluk getirecektir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı sever. Onlar mü'minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı izzet sahibidirler ve Allah yolunda cihad ederler.' (Maide Su00fbresi, 54) ayetine güzel bir masadak oldunuz. Şimdi Avrupa'nın ve frenk-meşrep münafıkların desiselerine uyup şu ayetin evvelindeki hitaba masadak olmaktan çekinmelisiniz ve korkmalısınız."

"Türk milleti anasır-ı İslamiye içinde en kesretli [Müslüman milletler arasında en çok] olduğu halde, dünyanın her tarafında olan Türkler ise Müslümandır. Sair unsurlar gibi müslim ve gayr-ı müslim olarak iki kısma inkısam etmemiştir [ayrılmamıştır]. Nerede Türk taifesi varsa Müslümandır. Müslümanlıktan çıkan veya Müslüman olmayan Türkler, Türklükten dahi çıkmışlardır (Macarlar gibi). Halbuki küçük unsurlarda dahi hem müslim ve hem de gayr-ı müslim var." diyor.

Selamlar ve Kur'an aydınlığına pervane olmak dileği ileu2026