Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2404.44
BIST 100
10407.86
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Ağustos 2019

Solculuk mu?

Solcu, Sosyalizme inanan insanlara denilirdi bir zamanlar. Bizdeki solcular Sosyalizmi boğazda rakı içerek geyik yapmak zannettiğinden beri durumlar ortada.

Aslında Solcu şudur ülkemizde:

Müslümanlara düşmanlık edecekleri zaman "Kemalizm maskesi" takar.

Batıya şirinlik yapmak istediklerinde "demokrasi maskesi" takar.

Milletin inancını aşağılayıp geleneğine saldırmak istediğinde "özgürlük maskesi" takar.

Ahlaksız yaşam tarzlarını savunacakları zaman "çağdaşlık maskesi" takar.

Müslümanlara karşı oluşta, Emperyalizmin patronu ABD askerlerinin emrinde vatan evlatlarına saldıranlara destek verir ve sürekli Koç mamasıyla beslendiği halde "antiemperyalist maskesi" takar.

Üniversitelerde akademik kadroları ahtapot gibi kuşatmışlardır. Kendi zihniyetlerinden olmayan kimseye yol vermezler. Buna rağmen dünya sıralamasında elle tutulur hiçbir ilmi, akademik, teknolojik başarı elde edemezler. Müslüman bir alimin bulduğu veya keşfettiği bilim yasasının, icad ettiği teknolojinin, keşfettiği elementin insanlığa yol gösteren eserin bir tanesine eş bir çalışmaları olmadığı halde; bunun da farkında olarak kompleksle millete karşı "bilim ışığında ilericilik maskesini" takar.

Osmanlının yıkılış dönemlerinde Beyoğlu’nun arka sokaklarında "tiyatro oyunculuk eğlence sektörü şarkıcılık şantözluk vs" dallarda bulunan ve Cumhuriyetin kuruluş yıllarında o branşda "söz sahibi yapılan" bu kesim, geçen süreçten bugüne milletin değerlerine düşmanlıkta vücut buldu. Bugün karanlık pavyon dehlizlerinden gelip iki şarkı söyleyen, tiyatroculuktan oyunculuğa sıçrayıp biraz popüler olan her tip kendisini milletin üstünde görmeye başlar ve "aydın maskesi" takar.

İnancından, başörtüsünden dolayı kız öğrencilerin eğitimi engellenir normal bulur tepki vermez. İnancından dolayı öldürülür katedilir tecavüz edilir tepki vermez. inancından giyiminden dolayı kadınlar dışlanır aşağılnır tepki vermez ama yine kendi zihniyetindeki sistemin yetiştirdiği bir kanı bozugun yaptığı pisliği Müslümanlara mal edip "kadın hakları savunucusu maskesi" takar.

Gerçekte sosyalist rejimler insan fıtratına aykırı olan sapık LGBT gibi şeyleri yasaklarken bizdeki solcular bu işlerin en büyük savunucusu ve bayraktarıdır.

Kadınların üç kuruşa meta haline gelmesi zoruna gitmez, ordan buraya savrularak, cinsiyetini kullanarak kapitalist tüketim sisteminin en önemli pazarlama aracı haline gelmesini sorun etmez ama ailesinin kadını evlatlarının anası kocasının karısı olmasını "kadınlar ikinci sınıf olamaz maskesini" takarak kullanır.

El kadar çocukların cinsellik adı altında kullanılmasını 'özgürlük'

El kadar çocukların o Batının hedonist çarkında öğütülmesini "tercih"

El kadar cocukların batıda isteği ve rızası varsa cinsel ilişki normaldir anlayışını "özgürlükçü" bulur da, sevdiğiyle evlenip aile kurmuş çoluk çocuğa karışmış insanları 18 yaşından küçük diye tecavüzcülükle bağnazlıkla suçlar . Ortaokulda lise de gençlerin cinsel hayatı yaşamasını muasır, medeni ve çağdaş bulan bu zihniyetin düşmanlığı aileye, helal olana, geleneğe ve nihayetinde İslamadır.

Çok çok azınlıkta kalan ve artık sesleri bile duyulmayan gerçekten antiemperyalist milli ve milletin değerleriyle kavgası olmayan, dünya görüşü olarak Sosyalizme inanan istisnai kişiler dışında bizdeki solcular maalesef böyledir. Sol adını kullanan emperyalizmin maşası, İslamın ve Anadolu insanının düşmanı seviyesiz şahsiyeysiz bir güruh!

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV kurban