Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Son yılların en önemli seçimi

Herkesin ittifak ettiği husus, 14 Mayıstaki seçimlerin kritik ve çok önemde olduğu. Adaylar olarak; bir yanda Sayın Cumhurbaşkanımız diğer yanda ise entel çevreler, sanatçılar ve beyaz Türklerin ısrarla ileri sürdüğü muhalefet liderimiz. Tabi iki de bağımsız adayla önümüzdeki seçim daha renkli ve heyecanlı hale gelmiş durumda.

Çok çeşitli kesimler Erdoğan düşmanlığında birleşmişler. Sonu ne olur, ülkemiz nasıl idare edilir umurlarında değil. “Tayyip Erdoğan gitsin de gerisi kolay” havasındalar. İşin ilginci muhalefet lideri sürekli vaatlerde bulunuyor. Yıllar öncesinin Demirel ile Mesut Yılmaz arasındaki “O ne verirse ben bir fazlasını veriyorum” şeklindeki çirkin polemiklerini hatırlatıyor. Yani seçileyim de nasıl olursa olsun tarzında sorumsuzluk ve bol keseden atma tarzında iddialar bunlar.

Kısacası cazibeli laflar, parlak vaatler hep boş çıkacak, ülkemizi bir çıkmaza sokacak ama umurlarında değil.

Hâlbuki Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptıkları, gerçekleştirdikleri ortada. İnanıyorum ki milletimiz boş vaatlere değil de gerçek ve temeli olan projeleri görecek, değerlendirecektir. Çünkü bu ülkenin maceralara, denemelere ihtiyacı yok. Atılımların devamı, ekonominin düzelmesi gayretlerinin artması gerekiyor.

Rabbim inşallah bu ülkeye ve bu necip milletin evlatlarına basiret ihsan eder de daha acı günleri yaşatmaz.

AYASOFYA’DA YATSI VE TERAVİH

Önceki gün teravih namazını Ayasofya’nın muhteşem ortamı ve maneviyatı yüksek ikliminde eda ettim. Bu fetih sembolü camiyi ibadete açan Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkürler ettim.

Caminin yarısı doluydu. Tahmin ediyorum ki diğer namazlarda daha kalabalık olur ve bu şekilde kıymetini biliriz.