Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Ocak 2024

​Süper soykırım/fitne ku(m)pası

İsrail, Gazze’de katliama devam ediyor, öldürecek bebek bulamadığından şikayetçi, MOSSAD hücreleri de “Türkiye laiktir, laik kalacak” sloganıyla vahşeti perdelemeye çalışıyor.

Kelime i tevhidi “irtica” olarak yaftalayan ehl-i küfür, Hamas'ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri ile birlikte 7 mücahidi de 2 Ocak'ta Beyrut’ta şehit etti.

Bu, iman ile küfrün, gece ile gündüzün, adalet ile zulmün savaşıdır.

***

Bölge kaynıyor…

Siyonazizm yine “Yeni Dünya Düzeni” kurma girişiminde…

Hücrelerini hareketlendiriyor.

5 Ocak 2024…

MOSSAD casusu oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 34 şüpheliden 15’i tutuklandı. 11’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 8’i sınır dışı edildi.

Sakallı, şalvarlı, başörtülü,…

FETÖ, en büyük ve en elverişli hücresi idi.

MOSSAD ajanı; imam, papaz, gazeteci, politikacı, sporcu, sanatçı, laik, anti laik, Atatürkçü, sağcı- solcu, “Derin Hoca” vs.

Her kılıkta, her renkte…

Sadece senaryo değil, kostümler de aynı; Fadimeler, Müslümler, Aliler… 1990’lardan çıkıp gelmişler.

Fakat adının açıklanmasını istemeyen generaller, cüppelerini giyip sokakları inleten rektörler, ağzını köpürte köpürte grev çağrısı yapan sendikacılar, cuntacıların brifinglerinde izdiham oluşturan, ezilme tehlikesi geçiren postal yalayıcı yargıçlar, “Ordu Göreve” pankartları altında demokrasi nutukları çeken kifayetsiz demokrat Neronlar da artık yoklar.

Ancak yine de yekinip durmaktalar.

Suudi Arabistan’da çıkardıkları fitne ateşinin harlanmasını bekleşmekteler.

Binlerce çocuğun katledilmesini perdelemekteler.

***

“Eline sağlık” ağzı, burnu kan içinde olana söylenirmiş; tevilin böylesini de duyduk.

Galata Köprüsü’nde İsrail’i tel’in edene saldırmak, Gazze’ye saldırmaktan farklı değildir.

“Eline sağlık” İsrail’e söylenmiştir, aslında.

5 Ocak’tan 7 gün öncesi...

29 Aralık 2023…

Riyad’da yakılan fitne…

Bu, sosyal dokuya yönelik ağır bir darbe girişimidir.

Bu yapı, darbelerin, soygunların, krizlerin de failidir.

Gazete ilanlarıyla hükümetler yıkıp kurmuşluklarıyla, ormanları talan etmeleriyle, ülkenin kazancını, emeğini sömürmeleriyle, nüfus planlaması adı altında ana rahminde bebeklerin kürtajla katledilmelerine finansörlük yapmalarıyla meşhurdurlar.

7 Ekim’de Siyonist İsrail’in Gazze’de başlattığı soykırımın 3’üncü gününde Suudi Arabistan’da planlanan süper kupa karşılaşmasının anlaşması yapılıyor. Soykırımın 22’nci gününde de FIFA kurallarına yüzde yüz aykırı, kabul edilmesi asla ve kat’a mümkün olmayacak talepleri, bile isteye ileri sürüp maçın iptaline sebep olanlar, hem İsrail’in cinayetlerinin perdelenmesine hem de Türkiye’de darbe süreçlerini çağrıştıran söylem ve eylemlere zemin hazırlamışlardır.

24 Aralık’ta, Ankara’da Şehitleri Anma/Büyük Gazze Mitingi’ne ve 1-7 Ocak’ta İstanbul’da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşüne katılanlara hakaret edenler, fiziki olarak saldıranlar da süper soykırımın, fitnenin ajanlarıdırlar.

***

TFF, Riyad kumpasından 5 gün; taraflardan biri 9 gün sonra açıklama yapabildi. diğeri ise şu ana kadar açıklama yapmadı.

Neden?...

Açıklamada, Suudlularla anlaşma yapılmadığından bahsediyor.

İş insanı, holdingini böyle mi yönetir?

Siyasi malzeme yapıldığından yakınıyorlar.

Peki, neden açıklama yapmak için 9 gün beklendi?

Şüyuu vukuundan beter, bir durum bu olsa gerek.

***

Şartların olgunlaşmasını bekleyenlerin yine hevesleri kursaklarında kalacak.

Doğduğundan beri, “Ya İstiklâl Ya Ölüm” diyerek kendi mukadderatına sahip çıkan bu millet, tuzakları bozma, zalime karşı durma azim ve kararındadır.

----------------

Taziye: Kadim dostum Ali Yaşar KOLBASAR’ın muhterem babası Kur’an aşığı İstanbul Fatih Camii müdavimi, İmam- Hatip İbrahim Hocamız, 6 Ocak’ta rahmet-i rahmana kavuştu. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ederim.