Dolar (USD)
32.12
Euro (EUR)
34.59
Gram Altın
2438.79
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Aralık 2016

TAK Paralel PKK mı Gerçek PKK mı?

Aslında bugün; daha önce 2H (Halife+Hakan/Başbuğ) olarak formülize etiğimiz, başkanlık (partili cumhurbaşkanlığı) sistemi üzerine yazacaktık.

Fakat gündem, bir terör eylemi ile değişti. Kürtler adına kan döken bir terör örgütü PKK (TAK), tam bir insanlık katliamı yaptı. Bir Kürt olarak, 20 yıldan fazladır: "Benim Adıma Kan Dökme" dediğim bir terör örgütü, yine benim adıma KAN döktü, benim kanımı döktü. Bir Kürt olarak, bundan yine utanç duyuyorum.

Temelleri 90'lı yıllara dayanmakla birlikte, 2004 yılında kurulan ve Kürtçe; Teyrebazen Azadiya Kurdistan (TAK), Türkçe adıyla Kürdistan Özgürlük Şahinleri terör örgütü, hiç tartışmasız, PKK'nın bir kolu, hatta gerçek PKK

TAK, her zamanki gibi canlı bomba katliamları ile yine gündemde. İnsan Hakları günü ve Mevlid Kandili gecesi, yeni bir katliama daha imza attı. TAK; İstanbul Beşiktaş'ta, iki ayrı canlı bombalı eylem gerçekleştirdi. Eylemler sonucu; tam bir katliam yaşandı. Katliamda; 40'ın üzerinde şehit, 100'ün üzerinde de yaralı kardeşimiz var.

Hiçbir insanın tasvip etmeyeceği eylemler bunlar. Elbette hiçbir Kürt (insanlıktan çıkan istisnalar hariç) bu katliamı onaylamaz, onaylayamaz.

Eylemlerin de PKK'nın da arkasında dış istihbarat örgütlerinin olduğu net bir şekilde ortadadır. TAK, Dış İstihbarat örgütleri tarafından adeta gerçek PKK, Paralel PKK olarak kullanılıyor. TAK'ın yönetim merkezi bir gün İSRAİL olarak ortaya çıkabilir. Ortadoğu'ya nizam vermeye çalışan bütün ülkeler; ABD, İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa, İspanya, İran, Rusya,u2026 PKK (TAK)'yı kullanmaktadır.

Aşağıdaki analizimiz; 20 Mart 2016 tarihli. Taksim yerine, 'BEŞİKTAŞ' yazdığımızda, değişen bir şey olmadığı görülmektedir.

"TAK, Dış İstihbarat örgütleri tarafından Paralel PKK olarak kullanılıyor u2013 Galip İlhaner VAN 20 Mart 2016

ZİNCİRİN DEVAMI TAKSİM EYLEMİ, ASKERİ DARBE ZEMİNİ OLUŞTURMAYA YÖNELİKTİR.

TAKSİM eylemi de diğer eylemler gibi, Türkiye'yi askeri darbe ortamına çekmeyi hedeflemektedir. Halk arasında, Kürtler silahlanıyor, siz de silahlanın kendinizi koruyun şeklinde söylentiler yayılmaya çalışılıyor. Batı illerinde, Türk u2013 Kürt çatışmasının ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Türk u2013 Kürt çatışması üzerinden, Türkiye'yi darbe ortamına sürüklemeye çalışmaktadırlar. IŞİD eylemleri ile GEZİ TAKIMINI, PKK eylemleri ile de ÜLKÜCÜLERİ sokağa çekmeye çalışmaktadırlar. Hangisi tutarsa onun üzerinden Türkiye'yi karıştıracaklar.

TAK, Dış İstihbarat örgütleri tarafından Paralel PKK olarak kullanılıyor.

TAK bundan böyle PKK'nın önüne geçecektir. PKK'nın kirli işlerini üstlenmesi için kurduğu TAK aslında Gerçek/Real PKK'dır.

PKK'da kontrol dışı gurup yoktur, PKK'da kontrol dışı gurup demek ölüm demektir. PKK da TAK da dış istihbarat servislerinin kontörlündedirler ve birer taşeron olarak kullanılmaktadırlar.

TAK (Gerçek PKK), PYD, YPG,u2026 uluslar arası istihbarat örgütlerinin kullandığı genel merkez olan KCK'ya bağlıdırlar. Aralarında hiç bir fark yoktur. Sadece harf farklılığı vardır.

ŞEYTANIN FUTBOL TAKIMINI, PKK, DİĞER 10 ÖRGÜT VE IŞİD İLE KURDULAR

Dış istihbarat servisleri Türkiye'ye karşı kullanılabilecek bütün terör örgütlerini;

"Halkların Birleşik Devrim Hareketi" adıyla bir araya getirdiler.

PKK, TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, DEVRİMCİ KARARGAH ve MLKP.

Bu örgütlere IŞİD de görünmeyen bir şekilde bağlanmıştır. Şeytanın 11'li kuyruğu bir futbol takımı gibi kurulmuştur.

HBDH + IŞİD terör örgütlerinin teknik direktörleri ise; uluslar arası büyük güçlerin istihbarat teşkilatlarıdırlar. Hepsi aynı merkeze çalışmaktadırlar. Hepsi de taşeron olarak kullanılmaktadırlar.

Amaçları: Askeri darbe zemini oluşturarak, Türkiye'yi zayıflatıp bölmek ve ERDOĞAN'ı ve AK Parti'yi devirmektir.

Burada bir ÜST AKIL vardır. Bir ihale dağıtımı vardır. Her bölge bir örgüte ihale edilmiş durumda. Bunula gündemi değiştiriyorlar, kafa karıştırıyorlar.

IŞİD'de, İSTANBUL

TAK'a, ANKARA

PKK'ya, GÜNEYDOĞU

DHKP-C'ye, İZMİR

Diğer örgütlere başka il ve ilçeler ihale edilmiş durumda. Her örgüt kendisine verilen taşeronluk görevini yerine getirmek için, dış istihbarat servislerinden talimat beklemektedirler.

TAKSİM eylemini hangi terör örgütü üstlenirse üstlensin, ister TAK ister IŞİD ister başka bir örgüt,u2026 amaç aynıdır ve hepsi de aynı merkezden yönetilen taşeron örgütlerdir.

PKK KANDİL'DEN ASLA ÇIKMAZ

KANDİL dış istihbarat servislerin merkezidir. PKK, Suriye'de PKK Devleti bile kursa KANDİL'den çıkmaz. PKK ancak taşeronluk görevi bittiğinde KANDİL'den postalanabilir. KANDİL, PKK'nın değil, PKK'yı kullanan güçlerin merkezidir. PKK yerine, KANDİL merkezli yeni bir kurulmadan, PKK'yı KANDİL'den çıkarmazlar. Bu da büyük ihtimalle İSLAMCI görünümlü bir örgüt olur.

PKK'ya verilen görev henüz bitmemiştir. Türkiye'yi bölme, KÜRTLER'i kardeş halklarla (Türk, Fars, Arap,u2026) düşman yaptırma, Kürtler'i Filistinlileştirme, Kürtler'i vatandaşı oldukları 4 ülke (Türkiye, İran, Irak, Suriye) ile savaştırma,u2026 gibi amaçlar gerçekleşmeden PKK'nın görevi bitmeyecektir.

Bundan dolayı KANDİL, Türkiye ile Barzani ortaklığında bir askeri üsse dönüştürülmelidir. PKK ancak, Türkiye ile Barzani arasında yapılması gereken bir anlaşma ile ve KANDİL ASKERİ ÜSSÜ kurularak, KANDİL'den çıkarılabilir." http://www.selamanadolu.com/?Syf=26&Syz=491656 (20 Mart 2016)

Yukarıdaki analizimizden (20 Mart 2016) anlaşılacağı üzere; senaryo aynı, hedef aynı. En büyük hedef: Türk u2013 Kürt Savaşı (çatışma değil) çıkarmaktır. Savaş, devletler arasında olur. Suriye'de PKK devleti kurulursa; Türk u2013 Kürt Savaşı kaçınılmazdır.

Bugün PKK (TAK), PYD üzerinden ve DAEŞ bahanesi ile ağır silahlarla silahlandırılarak, ABD ordusuna bağlı, modern bir ordu haline getiriliyor. http://www.selamanadolu.com/?Syf=26&Syz=366982 (20 Eylül 2014)

PKK, ileride kimyasal silah sahibi de yapılabilir. Bu hayra alamet değil. Bu gelişmeler; neredeyse bütün Kürtler'in Kuzey Irak'a sürülmesine yol açıp, Kürtler'i Filistinlileştirebilir. PKK yüzünden, bütün Kürtler ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.