Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2402.20
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Ağustos 2016

Tapınakçı FETÖ, Armagedon ve hedefteki Türkiye

İlkokul mezunu bir adamı 50 yıl içinde 80 ülkede darbe yaptıracak güce eriştiren devasa bir düzenekten bahsediyoruz. Bugün din üzerinden reel siyaset üreten bu mekanizmanın sadece bir unsuru olan FETÖ gerçeği ile karşı karşıyayız. Kısacası karşımızda din, para ve siyaset temelli üretilen politikalarla dünyayı her geçen gün felakete doğru sürükleyen geniş bir ağ var. Bu hiç de öyle komplo teorisiyle geçiştirebilecek bir mesele değil. Zaten başımıza ne geldiyse her şeye komplo teorisi diyerek burun kıvıran, üstünü örten kasıntılı tipler yüzünden geldi!

15 Temmuz, gerçekte Tapınakçı, Evanjelik bir yapı olan FETÖ eliyle Türkiye'ye verilen bir uyarı mesajıydı. Peki, neden Türkiye? Üç haftadır Uzay Haber'de Ramazan Kurtoğlu Hoca ile bu sorunun cevabını arıyoruz. Durum şu; Evanjelikler için 7 inayet dönemi kilisesinin 7'si de Türkiye'de bulunmaktadır. Efes Meryem Ana Kilisesi, İzmir, Bergama, Akhisar, Salihli, Alaşehir ve Pamukkale. Bunlardan Evanjelikler için en kutsal olanı Bülbül Dağı'ndaki Efes Meryem Ana Kilisesi'dir. Yuhanna'nın esinleme kitabı bu 7 kiliseye gönderilen 7 mektupla başlıyor. Çünkü İsa, öğrencisi Yuhanna'ya 7 kiliseye 7 mektup göndermesini buyurmuştur. Bu kiliselerin Türkiye'de olmasını buna Amik Ovası ve Dicle'nin Kabala'daki kutsiyetini hatta Fırat Irmağı'nın da İncil'deki kutsiyetini eklersek Türkiye'nin nasıl bir bela ile karşı karşıya olduğunu daha iyi anlarız. Öyle ki Meryem Ana Kilise'sinin içinde bulunduğu 44 dönümlük arazi 1966 yılından beri İsviçre ve Harvard Üniversitesi ile ilişkili bir vakfa devredilmiş. Diğer kiliseler için durum nedir bilmiyorum.

Diğer taraftan Daniel'in 7 aşamaya ayırdığı kıyamet senaryosunun merkezinde yine Türkiye var. Önce Fırat'ın suları kuruyacak sonra muhtelif yerlerde büyük depremler olacak( özel bir teknoloji ile yapay depremler) sonra batı ordularıyla büyük bir savaş kopacak. Yine kehanetlere göre bu afetlerin(yapay depremler, kimyasal silahlar, 15 Temmuz kalkışmaları gibi) Türkiye'nin sonunu getireceğine inanıyorlar. Türkiye'nin Suriye ile ilgilenmesiyle birlikte Daniel kehanetleri yeniden Türkiye'ye odaklandı. 2012 yılında Yeni bir kehanet meali ortaya atıldı.

23/ Günahkarlar yanıp nüfuzları söndükten sonra ortaya küstah ve düzenbaz bir hükümdar çıkacak

24/ Gücü büyüyecek ama başkasının gücü olacak inanılmaz zararlar verecek, girişimlerinde başarılı olacak muktedirleri ve azizleri yok edecek.

25/Yaratığı bolluk ve kurnazlıkla kazandıklarından yüreğini kibir bürüyecek, huzur içinde yaşayan çok adamı mahvedecek ve önderlerin önderleriyle kavgaya tutuşacak ama kimsenin eli değmeden kendine yenilecek!

Bu kehanet metinlerinde adı geçen lider tahmin ettiğiniz gibi Tayyip Erdoğan'dır. Bakınız Gülen, 2012'den beri sistematik olarak Erdoğan'ı zaten bu yeni kehanetlerdeki ifadelerle eleştiriyor ve operasyon yaptırıyor. Erdoğan'ı düzenbaz, hırsız ilan eden bu Tapınakçı yapı değil miydi? Nüfuzları sönen kesimlerin ise kimler olduğu ortada! Sonrasında güçlenen ve önderlerin önderine kafa tutan ve kavgaya tutuşan da Erdoğan'dan başkası değil. Lakin son cümleye dikkat! Kimsenin eli değmeden kendine yenileceku2026 Bu ifadelerle geçenlerde Kabalist Gülen'in Erdoğan'ın zehirleneceğini ima eden sözlerini yan yan koyun ve bu gerçek karşısında lütfen ama lütfen tedbir alın!

Evanjelik inanca göre Ortadoğu merkezli 7 yıllık bir türbülans dönemi olacak. Türbülans döneminde açlık, kıtlık ve terörizm hortlayacak. Siz bunu finans üzerinden gelecek operasyonlar, patlayacak bombalar ve kimyasal silahlar olarak okuyun. Onlara göre Ortadoğu'da savaşa kim karşı çıkarsa o Deccalın ta kendisidir. Bugün barış olsun diyen Türkiye işte bu Armagedon projesini bozduğu için Deccal ilan edilmiş durumdadır. Dolayısıyla önümüzdeki 20-30 yıl boyunca Türkiye sürekli hedefte olacaktır. Ekonomi ve teknoloji dünyası da sırf bu yapının amacına hizmet ediyor.

Bugün HAARP teknolojisiyle doğa olaylarını yönlendirebilme kapasitelerine sahipler. Yapay depremler, kasırgalar, yıldırımlar vs. Sivrisinek büyüklüğünde uzaktan kumanda edilen, film çekebilen ses kaydı yapabilen böcekler bugün havalarda dolaşıyor. Bu böcekleri insansız hava araçları olarak kullanmayı düşünüyorlar. Korkunç! 2-3 yıl kadar evvel bir İngiliz şirketi GDO'suyla oynanmış 3 milyon sivrisineği Cayman Adalarına bırakarak zika virüsünün tüm dünyaya yayılmasını sağladı. Bugün insanlara fark edilmeyecek kadar küçük mikroçipler takarak merkezi sinir sistemlerinin kontrolünü sağlamaya çalışıyorlar. NSA'nın dakikada 3 milyar telefonu dinlediği biliniyor. Kısacası teknoloji her geçen gün Armagedon'a hizmet ediyor. İsviçre Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün bir araştırmasına göre dünyada var olan 37 milyon şirketi 13 aile kontrol ediyor. Bakınız sadece 2015 yılında dünyada yapılan finansal manipülasyonlar 2.5 katrilyon dolar ve bunların %96'sı sanal!

İsa'nın yeryüzüne inmesini hızlandıracak çapta büyük kaoslar çıkaracaklar. Her şeyi şifrelemişler.

FETÖ işte böylesi büyük bir projenin sadece bir parçasıdır. İnançlarına göre Türkiye fethedilecek son toprak parçası. Belirlenen vakit ise 2025! Kısacası onlar için vakit geldi. Bugün dünyanın en büyük terör yapılanması olan Evanjeliklerle çetin geçecek bir mücadelenin daha başındayız. Gelin bu fakiri dinleyin ve bu yapıyı hafife almayın. Bu, meydanlarda Hadise'yle, Acun'la ya da bir TV programı için dokuz takla atan fırıldaklarla ve kurnaz siyasetçilerle olacak iş değil. Tüm dünya halklarını yanımıza almalıyız.

@ufukcoskunn