Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Aralık 2016

Taraf Olmayan Bertaraf Olur !

Faşist laikçi zihniyetin Müslümanlara yaptığı zulmün en şedit olduğu doksanlı yıllarda, İslami mücadelenin sembol yayın organlarından olan Taraf Dergisinin sloganıydı "Taraf olmayan bertaraf olur." Büyük Doğu İBDA fikriyatına bağlı gençlerin "fikirse fikir, kavgaysa kavga" diyerek, İslam düşmanı laikçi zihniyetin Müslümanların önüne çektiği setleri, fikir ve aksiyonla bir bir yıkarak "inancının pazarlıksız tarafı olma" şuurunu Anadolu insanına sirayet ettirme çabasıyla çıkarttığı bir dergiydi. Aslında bu mücadele dergisi, Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in "Büyük Doğu" ile başlayıp, Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'nun çıkarttığı ve İslami mücadele tarihinde "fikir, aksiyon ve estetik olarak" bu zamanda bile aşılması zor olan çıtayı koyan efsane dergi "Gölge" çizgisinin devamıydı.

Taraf olmayan bertaraf olur !

Büyük Doğu Mimarı Üstad Necip Fazıl'ın hayatı bu mücadelenin tam merkezinde kavgayla geçti. Vefat ettiğinde bile verilen bir ceza sebebiyle yakalama kararı vardı. Üstadın Büyük Doğu idealini, ortaya koyduğu sistem çapında fikriyatıyla yaşatan Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu ise, eşi benzeri görülmeyecek kadar sefil zulümlere maruz bırakıldı. İskilipli Atıf hoca'dan Mustafa Sabri Efendi'ye, Saidi Nursi, Süleyman Hilmi Tunahan, Erbilili Esat Efendi ve daha bir çok Müslüman alim, derviş , fikir ve aksiyon adamı, "inancının tarafı" olduğu için bedel ödemek zorunda kaldı. Her on yılda bir yapılan darbeler, kimliğimiz ve şahsiyetimizi dejenere ettirmek için dayatılan yaşam tarzı, yıllarca devam eden diktatör rejimin uygulamaları işte bu insanların bedel ödemesiyle bazı yönleriyle aşıldı.

15 Temmuz tarafları net olarak açığa çıkartan bir geceydi. 15 Temmuz sonrası birlik görüntüsü vermek için CHP başta olmak üzere belirli kesimlerin o ruha dahil edilmek istenmesi, o gün için belki gerekli görülse de belirgin bir yanlıştı. Batının politikalarını bize dayatmak için kullandığı ekonomik koç başı TÜSİAD'dan, laiklik adı altında Anadolu ruhuna her türlü zulmü reva gören CHP'ye, emperyalizmin askerliğini yaparak vatan toprağını bölmek için her türlü cinayeti meşru gören PKK'ya, antiemperyalizm adı altında piar yapıp Amerikan işgalini alkışlayan tatlı su solcularına kadar, bu topraklarda 15 Temmuz ruhuna darbe vurmak isteyen kim varsa, zaten en başından beri hep bahsettiğimiz 15 Temmuz ruhuyla mücadele ederek, karşı tarafta duruyorlardı.

Ümitvarız. Belki ciddi bedeller de ödeyeceğiz , belki daha çetin günler göreceğiz ülke ve ümmet olarak fakat neticede dünyaya hakim olan egemen zulüm düzeni çok kısa bir süre içinde yıkılıp gidecek, bunun farkındayız .Siz de bunun farkında olarak hazır olun. Ne işgal girişimi ne ekonomik operasyon ne fiili savaşu2026 Artık su yatağına girdi, önüne geçen herkesi ve her şeyi yıkıp geçecektir. Emperyalist Amerika ve Avrupa'nın çöküşünü göreceğiz inşallah çok yakında.

Bu toprakların mayası İslam'dır. Emperyal zulüm düzeninin karşı olduğu şey de İslam'dır. Anadolu'nun hedef olma sebebi de Müslüman coğrafyanın liderliğini üstlenebilecek tarihi ekonomik ve coğrafi potansiyele sahip olmasıdır. İslam'a düşmanlık eden kim varsa bu vatanın da düşmanı olduğunu ve ne söylerse söylesin karşı safta durduğunun farkında olarak unutmayın:

"Taraf olmayan bertaraf olur !"