Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2453.05
BIST 100
10312.31
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Mart 2020

Tasmalı Köpekler!

Akit TV’de katıldığımız programlarda S400 meselesini tartışırken “Rusya ile alışveriş yapalım ama bölgesel politikalar konusunda mesafeli duralım, Rusya’nın bize coğrafi yakınlıktan başka yakınlığı yoktur, ABD neyse Rusya da bizim için odur” demiştik. Keşke yanılsaydık, keşke bu cümleleri kurmak zorunda kalmasaydık. Rusya büyük bir hainlik örneği sergileyerek Esad güçleriyle birlikte maalesef 35 askerimizin şehadetine yol açtı. Evet ABD ne kadar emperyalist ise Rusya da o kadar emperyalisttir. ABD ne kadar zalimse Rusya da o kadar zalimdir. Halklarla bir alıp veremediğimiz yok ancak devlet politikaları maalesef böyledir. Türkiye, denge politikası yürüteyim derken başka bataklıklara da savrulmamalı!

İdlib’te bir insanlık dramı yaşanıyor bütün dünya seyrediyor. Zalim Esad ve Rus güçleri sivil halkın üzerine bomba yağdırıyor. Sonra bizim içerideki bazı aklı evvel hainler kalkıp utanmadan şunu diyebiliyorlar: “Bu rejimin iç meselesi, biz neden karışıyoruz? Hatta daha ileri gidip başına bomba yağdırılan bu insanları hain, mevcut zalim yönetime asi ilan edenler dahi var. Böyle düşünenler şunun farkında değiller: Türkiye topraklarının savunması tel örgülerle mahdut değil. Eğer Türkiye İdlib’e ve sair yerlere müdahale etmemiş olsaydı, bugün o bombalar Diyarbakır’da Antep’te patlıyor olacaktı! Eğer bunu anlamayacak kadar geri zekalı iseniz o başından bulunduğunuz partilerin başından inin de Esed’e paralı asker olun!

Sanatçıymış, tiyatrocuymuş, meşhur oyuncuymuş! Sizden olsa olsa DHKPC’ye, PKK’ya militan olur, başka bir cacık da olmaz. Adam utanmadan kalkmış mazlum halkları savunacağı yerde Suriye’de sivil halkın üzerine bomba yağdıran çetelere güzellemeler düzüyor. Demek ki Türkiye de işgal edilse bunların gıkı çıkmayacak hatta sevinecekler. Üstelik bu insanlık düşmanları her gün ekranlarımızda boy gösteriyorlar. Yapımcılar ve TV kanalları ise gıklarını çıkarmıyorlar. Topunuzun sıfatına tüküreyim emi!

Türkiye neden Suriye’de diyenler şu soruları neden sormazlar çok merak ederiz: Mesela taa Atlantik ötesinden ABD’nin orada ne işi var? Mesela Rusya’nın orada ne işi var. Mesela Fransa’nın, İngiltere’nin istihbarat örgütlerinin, petrol şirketlerinin orada ne işi var? Ha demek ki mesele başka! Bunların her birinin kuyruğu dışarıya bağlı her birisinin dışarıda bir patronu var. Bunların ipleri başkalarının elinde! Burada, içimizde havladıklarına bakmayın, tasmaları başkalarının elinde! Bunlar içimizdeki gavurlar! Suret-i Hak’tan gözüküp bu toprakları parçalamak isteyen emperyalistlere köpeklik etmekten başka hiçbir işe yaramıyorlar! Bunların bazısı siyasi parti başkanı, kimisi gazeteci, kimisi milletvekili, kimisi belediye başkanı kılığında içimizde geziyorlar. Deşifre oldular çoktan haberleri yok!

Göçmenler bir bir Avrupa’ya geçiyorlar, sınırlarımız oldukça hareketli. Ancak bir hususa dikkat etmek lazım. Muhtemel bir Yunan puştluğu karşısında ellerimiz her an tetikte olmalı. Evvelki gün mültecilere ait bir botu batırmaya kalktı Yunan Sahil Güvenliği. Bu tip durumlarda müdahaleye hazır olmak lazım. O insanlar neticede can taşıyorlar. Kendi ellerimizle yeni “Aylan bebek” facialarına çanak tutmayalım! O insanlar bizim kardeşimizdir ve mazlumdurlar. Kendilerini göçe zorlamadığımızı sadece bir seçenek olarak kapıları açtığımızı kendilerine iyi anlatalım. Riski ve olumsuz sonuçları yine kendileri değerlendirsinler.

Batı henüz şunu anlayamadı. Müslüman Türkler ölmek için doğarlar. Ölüm bizim için bir yok oluş değil, ebedi hayatın başlangıcıdır. Bu sebeple vatanımıza, dinimize, namusumuza göz dikildiğinde bir anda aslan kesilir er meydanına atılırız. Bizde ölüm sıradan bir şeydir ve şehadet arzulanır. Çünkü şehadet kolay erişilemeyecek bir büyük makamdır. Bunu gencinden yaşlısına herkes de bilir. Şu an Suriye’de savaşanlar sadece milletimizin belki yüz binde biri bile değil. Gerektiğinde hepimiz kamuflajları giyer cepheye de seve seve gideriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Evet “aslolan barıştır, esenliktir” ama rahmetli Akif’in ifadesiyle uysal koyun da değiliz! Yani birileri gözümüzün içine baka baka varlığımıza kastedecek olursa gereğini de yaparız. Üstelik düşmanlarımızın bilmediği bir şey var ki o da şu resmi olarak açıklanan rakamlardan çok çok daha fazla silah ve mühimmata sahibiz, inanılmaz bir sivil direniş gücümüz var. Dünyanın hiçbir ordusu bu güç karşısında duramaz!