Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Ağustos 2016

Teröristin Adresi

Gaziantep'te bir düğün evine yapılan saldırı bütün ülkeyi yas evine çevirdi. İnsanların en mutlu gününü kana buladı vahşiler. Onlarca insan hayatını kaybetti, onlarca haneye ateş düştü.

Millet olarak bağrımız yanarken birileri de bu ateşi harlamakla uğraşıyordu.

Daha haber ajanslara düşer düşmez, insanları provoke ederek çatışma ortamına sürüklemek isteyen hainlerin, ihanet söylemleri kapladı her tarafı. HDP'lilerin açıklamaları, FETÖcülerin içte ve dışta yaptıkları algı operasyonları saldırının hangi noktadan geldiğini de gösteriyor aslında.

Emperyalist güçler bu ülkeyi FETÖ eliyle işgal etmek istedi. Bunu başaramayınca da yeni piyonlarını sürdü sahaya. "PKK'nın kesildiği yerde DAİŞ aldı görevi" diye yazmıştı bir arkadaş, aynen böyle durum. Yerine ve zamanına göre hangisi etkili olacaksa o çıkartılıyor torbadan.

İşgalci darbede milletin tokadını yiyen FETÖ'den gelen yardım ifşa olunca, artık bitme noktasında olduğunu farkeden PKK, daha kirli oynamaya başladı. Şimdiki plan Kürtleri katlederek ayaklandırma çıkartmak.

PKK saldırılarına göz yumanların, PKK'nın partneri DAİŞ saldırılarında nasıl da coştukları da gözünüzden kaçmasın sakın.

Artan terör eylemleriyle kaos ortamı oluşturmak, bu kaostan da iç savaş çıkartmak Emperyalist güçlerin ana hedefi. Müdahale edebilmek için buna ihtiyaçları var.

HDP-PKK buna dünden hazır. Çünkü iç savaş çıkarsa bundan bir Kürt devleti kurarak çıkacağını düşünüyor.

DAİŞ ise batının kullanışlı piyonu. Dünkü saldırıda olduğu gibi, Daeş eylemleriyle pas atıyor, HDP-FETÖ ve diğer Batıcı zevat bu pası gole çevirmeye çalışıyor her seferinde.

Terörün de teröristin de adresi ortada. Amerika öncülüğünde Batı dünyası.

Aslında eylemi DAİŞ mi yapıyor, PKK mı yapıyor orası da meçhul. Birilerine yaptırıyorlar, hangisi Türkiye'ye daha çok zarar verecekse, milleti birbirine düşürme noktasında faydalıysa onun üzerinden üstleniyorlar demek daha doğru olur gibi geliyor.

Suriye'de PYD üzerinden kurulmak istenen Kürt devletini, Kuzey Irak Kürt yönetimiyle u2013Barzaniyi indirip- birleştirmekti asıl gaye. Türkiye'nin Rusya ve İran ile yaptığı görüşmeler sonrası bu durum da sıkıntıya girdi PKK açısından. Şimdi adeta harakiri yaparcasına Kürt katliamına girişiyorlar kaos için. Aslında Kürtler nezdinde tamamen bitişin ayak sesleri bunlar.

Millet bu ihanetlerin ve faillerin kim olduğunun farkında.

Bu millet yapılan saldırıları 'hangi örgüt kime saldırmış' diye değerlendirmiyor artık. İster FETÖ, ister DAİŞ ister PKK, farkı yok hiçbirinin. Emperyalist kuklası hainlerin, vatana ve millete saldırısı olarak görüyorlar meseleyi. İşte bu anlayıştır teröristleri boğacak olan. En güçlü oldukları zamanda, hemde içimizden görünerek bu milleti yıkamayanlar, terörle ve dışardan açık bir saldırıyla bunu başaramayacaktır.

Tarih ispat ediyor. Bizi içimize sokulan nifak dışında dışardan hiçbir güç yıkamamıştır.

Rabbim bu vatanın ve milletin birliğini ve dirliğini bozmasın. Hainlere fitneciye teröriste fırsat vermesin.