Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2389.67
BIST 100
10162.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Haziran 2018

TİKA'yı kapatmak ne ki!..

Yerli otomobil yapımı durdurulacak.

Kanal İstanbul rafa kaldıracak.

Bütün uçaklar satılacak.

Bütün yatırımlar durdurulacak.

Basının neredeyse yüzde yetmişi kapatılacak.

Başkanlık sistemi kaldırılıp yine eskiden olduğu gibi Batı'nın istediği şekilde oynayacağı parlamenter sistem getirilecek.

Gazeteci adı altında her türlü ihaneti yapanlar serbest bırakılacak.

PKK ve Fetö'cü "mağdurlar" serbest bırakılacak.

Ülkenin sırlarını ifşa ederek ülkeye ihanet eden John Dunder dahil bütün firariler görevlerini yaptıkları için ödül takılarak geri gelecek.

15 Temmuz işgal girişimine kalkan hainlerden cezaevinde olanlar serbest bırakılıp görevlerine geri getirilecek, firari olup Batının kucağında saklananlar geri gelecek.

15 Temmuz işgal girişimine karşı çıkan herkes bir şekilde yargılanacak ve hesap verecek.

PKK'ya önce Afrin- Ay nel Arap bölgesinde devlet kurdurulacak ardından da Amerikan vaadi olarak Türkiye sınırlarındaki "hakları olan" bölgeler verilecek.

Bugüne kadar iktidara destek veren, yani emperyalist haçlılara karşı çıkan ne kadar cemaat tarikat grup Sivil Toplum Kuruluşu varsa kapatılacak ve hesap sorulacak.

Batı ile iyi geçinmenin gereği olarak onlar ne diyorsa ona göre politika geliştirilecek ve emperyalist haçlı devletlerin coğrafyamızdaki yüz yıllık yeni dizayn projesine destek verilecek.

İslam Coğrafyasıyla ilişkiler yine Batının istediği seviyede istediği şekilde gerçekleşecek.

Terörle mücadele yine eskisi gibi içerde, millete karşı infazlar ve brifingli mahkemeler eliyle etkin bir şekilde yürütülecek.

Ülkemizin en güzide kurumlarından olan TİKA'yı kapatmak, Afrin kahramanı Temel Paşadan hesap sormak söylemine takılmayın sadece.

Eğitim, sağlık, restorasyon, tarımsal kalkınma, maliye, turizm, sanayi alanında bir çok proje ve faaliyetiyle bugün, ofislerinin bulunduğu ülkelerle beraber, Pasifik'ten Orta Asya'ya, Ortadoğu ve Afrika'dan Balkanlara, Kafkasya'dan Latin Amerika'ya kadar 5 kıtada 170'e yakın ülkede kalkınma merkezli işbirliği çalışmaları yapılmakta olan ülkemizin yüz akı TİKA gibi bir kurumu kapatma niyetlerineu2026

Ve yedi düvel emperyalist ülkenin her türlü engelleme girişimine ve içerden de her türlü ihanete rağmen çok kısa bir sürede en az zayiat ile Afrin'i ele geçiren askerin komutanı Metin Temel Paşa gibi bir kahramanın apoletlerini sökme heveslerine takılmayın.

Sembol olarak TİKA emperyalist ülkelerin hinterlandımızdaki istila hareketine mani olan bir kurum, Metin Temel Paşa da Amerika'nın kurmak istediği PKK devletine engel olan bir paşau2026

Emperyalistler tarafından cezalandırılmayı hak etmişlerdi yani!

Bu açıdan bakınca yukarda yazdığım, ki çoğu muhalefetin sözlü veya sözsüz olarak kendi ifade ettikleri vaatlerin yanında, TİKA'yı kapatıp kapatmamaları, kahraman paşamıza hesap sorma istekleri pek de önemli değil. Adamlar ülkeyi kapatma niyetindeler.

Açıkça millete savaş açan, açıkça 15 Temmuz'u sandıkta tamamlamak isteyen bir zihniyet bu. 15 Temmuz hainlerinin yanında duran bir zihniyetu2026

Hep söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Bu milletin inancına, değerlerine, töresine, mukaddesatına düşman olan ve arkasında emperyalist haçlı devletlerin desteği olan her parti, her hareket her fikir zehirlidir.

Yaşadığımız şey herhangi bir partiyi seçip iktidara getirmek değil. Ülkenin geleceğini oylamak olacak.

Ya esaret zilletiyle sürüneceğiz. Yahut başımız dik şekilde, hainlerden hesap sorarak ayağa kalkacağız.