Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2405.10
BIST 100
10304.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Ekim 2016

Topraklarımızı Amerika'dan Kurtarmalıyız !

Coğrafyamıza musallat olmuş Emperyalist Haçlı Amerika'yla beraber tüm Batıcılar ve tetikçi kuklalarını bu topraklardan def etmeden bize huzur yok !

Yeni tezgah Musul'u kurtarmak adıyla sergilenmeye başlandı.

Musul'u kim kimden kurtaracak ? On bin kilometre öteden gelen, geldiği heryeri kan denizine çeviren işgalci güç Amerika, mezhepçilik uğruna milyonlarca Müslümanın katline ortak olan İran ve diğer yandaşları Musul'u Musullulardan mı kurtaracak?

Musul'un hedef alınma sebebi bölgedeki dengeleri ve dolayısıyla Türkiye'deki dengeleri değiştirme planıyla doğrudan alakalıdır.

Aynı Halep'de olduğu gibi.

Bunun farkında olarak Türkiye meseleye müdahil olmak istiyor ama, ne derece başarılı olacak zaman gösterecek.

İran bütün tarihinde ispatladığı gibi yine Haçlı ordularıyla aynı safta, Müslüman katliamına hazır. Daha dün, Irak işgalinde ve Suriye'de olduğu gibi, Haçlılarla birlikte Müslüman katledip bölgede hakimiyet kurma planına devam ediyor.

Amerika ise İslam Aleminde kaybettiği kontrolü sağlamak için bir yandan İran ile birlik olurken, diğer yandan PKK atını oynama derdinde.

15 Temmuz gerçekleşseydi, yapmak istedikleri ana şeylerden biri PKK devleti kurmaktı. Bu planı uygulamak için herşeyi yapmaya hazır olduklarını açıkça dile getiriyorlar zaten.

Bu planın önünde engel olarak, Irak ve Suriye'de özgürlük mücadelesi veren Mücahitler, son dönemde Türkiye ile ittifakını koruyan ve, PKK ve İran'ın bütün darbe girişimlerine rağmen duruşunu bozmayan Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi- Barzani, ve tabi ki belirleyici güç olarak Türkiye duruyor.

Tarihi misyonunu üstlenmekten başka çaresi olmayan Türkiye yine kilit noktada.

Musul saldırısında hedef Türkiyedir !

PKK üzerinden özerklik denemesi de dahil herşeyi denediler, Kürt halkını dahil edemedikleri için başaramadılar.

Barzani'ye suikast de dahil İran ve PKK saldırılarıyla yapmadıklarını bırakmadılar onu da vaz geçiremediler Türkiye ile birlikte hareket etmesini.

Türkiye ise açıkça işgal girişimine sahne oldu ajan yapılanma Fetöcüler eliyle.

Yine başaramadılar.

Şimdi, Musul saldırısıyla, bir yandan vahşi şiilerin kan içme ihtiyacı karşılanacak ve Şii hilali tamamlanmak istenecek, diğer yandan PKK'ya enerji hattı verilerek Türkiye boşa düşürülmek istenecek ve hepsinden önemlisi de Haçlı Amerika her şekilde Müslüman katliamı yaparak bölgede yapmak istediği yeni dizaynı gerçekleştirme yolunda önemli merhaleler katetmiş olacak.

Bir taşla kaç kuş !..

Musul Musullularındır. Ve Musullular ne Haçlı Amerikayı ne Şii İranı ne kiralık katil PKK'yı istemiyor. Irak milli direniş grupları da dahil bölgedeki bütün sunni aşiretler ki, o toprakların sahipleri bu insanlar, Türkiye'den başka kimseyi bölgede istemediklerini açıkça ilan ediyorlar.

Bölgede huzur istiyorsak, önce Emperyalist Haçlı Amerika ve Batı ülkelerini bütün işbirlikçi hain kuklalarıyla birlikte bölgeden temizlemek gerek.

Bunun için ise öncelikle Suriye ve Irak'da işgalcilere karşı direnen Müslüman güçlere destek olurken bir an önce içimizdeki ajan yapılardan kurtulmamız gerek.

Ötesi, Rabbim Müslümanların yardımcısı olsun.