Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Eylül 2023

Troller ürür Togg yürür

Geçtiğimiz Cuma, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun davetlisi olarak Başakşehir Belediyesi’ndeydim. Sayın Başkan ve basın müşaviri Necip Fazıl Ergüt’le güneşli bir İstanbul sabahında Başakşehir’i konuştuk. Yeşil alanları ve geniş caddeleriyle Başakşehir, kentin güzel ilçelerinden biri. Tüm Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremiyle birlikte olası İstanbul depremi de yeniden tartışılmaya başlandı. Kentsel dönüşümün henüz istenilen seviyeye ulaşamadığı kentte, Başakşehir için farklı bir tablo ortaya çıkıyor. İlçede yürütülen çalışmalarla riskli bina oranının yüzde 50'den yüzde 13'e düştüğünü ifade eden Kartoğlu, bu önemli dönüşümü belediyenin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiklerinin de altını çizdi. Başakşehir’in kültürel faaliyetlerini de konuştuğumuz buluşmada, gençlere sanattan spora her alanda kendilerini keşfetme ve gösterme imkanının sunulduğunu da belirteyim. Bilhassa tiyatro oyunlarının kapalı gişe oynaması ve salonların hınca hınç dolması da kültür sanata verilen değerin bir göstergesi.

Başkan Bey’in nazik daveti ve keyifli sohbetinin ardından TOGG’la geldiğim belediyeden, gideceğim yere kadar yine TOGG’la bırakıldım. Türkiye’nin yerli ve milli otomobiliyle çekip paylaştığım videoya ülkemizin düşmanı odakların yönlendirdiği bot hesaplar ve terör örgütlerinin trolleri doluştu; TOGG’a kin kustular. Ne yapsalar boş, troller ürür, TOGG yürür.

LGBT’NİN PLANLI SAHTEKARLIĞI

Haftasonu sosyal medyada yayılan bir video büyük tepkiye neden oldu. LGBT’nin sözde haber sitesi KAOS GL ‘kamu spotu’ adı altında Marmaray’da çekilen bir LGBT propaganda videosu yayınladı. İki lezbiyenin aşkı ile başlayan kurgunun ne zaman ve nasıl çekildiği tartışılırken, Büyük Aile Yürüyüşü için hazırlanan ve tv kanallarında da gösterilen kamu spotuna adeta misilleme yapıldığı bariz ortadaydı. Küresel terör örgütü LGBT’nin bu filmi 2019 yılında çektiği ortaya çıktı. TCDD söz konusu reklam filmi için suç duyurusunda bulunurken “Facebook için reklam filmi çekeceğiz” diyerek izin isteyen şirketin Norr Film, talepte bulunanın da Tolga Acar olduğu ifade edildi. Yönetmenliğini Fatih Kızılgök’ün yaptığı filmin 4 yıl boyunca bekletilip bu hafta dolaşıma sokulmasının ardında nasıl bir kirli plan yatıyor, bunu görmemek için ahmak olmak lazım. LGBT denen sapkınlığın zaman ve zemin gözleyerek sinsice kamuoyuna sunmayı beklediği bu şekilde birçok projesi olduğu bu skandaldan da anlaşılıyor. Bununla birlikte adım atacak alanları oldukça sınırlandı. Cumhurbaşkanımız da LGBT’ye geçit vermeyeceklerini ve ailenin önemini her fırsatta dile getiriyor. Bu sapkın örgütün artık son çırpınışları, zira ahlaksızlıklarını anaokulları dahil olmak üzere zorbaca dayatmasına tüm dünyadan tepki yükselmeye başladı. İvedilikle Türkiye’de tüm LGBT STK’larının, derneklerinin, faaliyetlerinin yasaklanıp aksi şekilde davranmaya kalkanların ise ceza almasını diliyoruz. Rusya’da LGBT yasağı başarıldı, sıra tüm dünyada…