Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2383.32
BIST 100
10252.2
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Temmuz 2016

Tükürün, milleti alçakça vuran darbelere

İnsanların uğruna yaşadığı ve öldüğü değerler vardır. O değerler yaşarken de ölürken de insanı insan yapan değerlerdir. Dini, vatanı, bayrağı ve namusu başta olmak üzere özgürlük, eşitlik, kardeşlik, adalet, sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve dayanışma insana özgü ve bütün insanlar için ortak sayılabilecek üstün değerlerdir. Bu değerlere sahip olanların ellerinden öpün ve bu değerleri ayaklar altına alanların yüzüne tükürün.

Devletine ve milletine darbe yapanlara karşı tarihte eşine rastlanmamış bir duruştu aziz milletimin sokaklara dökülüşü ve tankların önünde bayrak sallayışı. O aziz milletin teveccühüne layık olmuş, sıkıştığında şapkasını alıp gitmeyen, milletiyle birlik ve beraberlik içinde vatan ve millet düşmanı ihanet çetesinin maskeli katillerinin karşısında dimdik duran ve şehit verdiği kardeşlerinin cenazesinde duygularına hakim olamayıp ağlayan asil liderlerin gözyaşlarından öpün. İradesine ipotek koymaya çalışan vatan hainlerinin karşısına dikilip canını hiçe sayarak tanklara kendini siper eden ve şehit düşen kardeşlerimin tabutuna sarılan ay yıldızlı bayrağı öpün. Elinde sopası, ayağında terliğiyle tankların üzerine çıkarak "çocuklarımın geleceğini hainlere teslim etmem" diyen annelerin ellerinden öpün. Evinden önce kurumuna sahip çıkan belediye başkanlarımın alnından öpün. İş makineleriyle garnizonların kapılarını tıkayan ve darbecilerin saldırılarına karşı gözünü kırpmadan göğsünü siper eden işçilerimizin gözlerinden öpün. "Bu millete kimse darbe yapamaz" nidalarıyla bir elinde bastonu, diğer eline aldığı baltasıyla gökyüzündeki F16'lara kafa tutan dedelerimizin ayaklarından öpün. İçindeki vatan hainlerinin bütün ihanetlerine rağmen milletin ve devletin yanında dimdik duran askerin ve polisin alnından öpün. Edirne'den Kars'a, devletine, milletine ve demokrasiye sahip çıkmak için gece gündüz demeden elinde Türk bayrakları ile meydanları dolduran milyonlarca vatandaşın yanaklarından öpün.

İslam dinini kendi sapık emellerine alet edip, Siyonizm'in kucağında milletime ve seçilmiş idarecilerime beddua seansları düzenleyen, yıllardır müşfik milletimin duygularını kendi müflis hayalleri için sömürerek ruhunu satmış haşhaşilerden her kademede ve her alanda Müslümanlara kan kusturacak bir ordu kuran zamanın deccalı, adı gülen lakabı ağlayan din düşmanı zatın yüzüne tükürün.

Dünyanın göz bebeği cennet ülkemi, ne idüğü belli olmayan okyanus ötesi sapıklardan aldığı emirle uluslararası güçlere peşkeş çekmek için yemek yediği kaba pislercesine bir ihanet planlayıp, peygamber ocağı diye baş tacı yaptığımız asker ocağını ve Peygamber Efendimizin adını verdiğimiz Mehmetçiği kirli planlarına alet eden soyu belli olmayan millet düşmanı alçakların yüzlerine tükürün.

Maaşını devletten alıp asker olduğu kurumun başkomutanını öldürme planı yapan, deposunu milletin parasıyla doldurduğu uçağı milletin iradesinin tecelli ettiği meclisi bombalamak için uçuran, direksiyonuna geçtiği tankı kendini var eden milletin sinesine süren, kuşandığı silahın namlusunu beslendiği devletin bağımsızlığına çeviren, giydiği elbiseyi yaptığı ihanet planlarıyla kirleten vatan hainlerinin yüzüne tükürün.

Tankların caddeleri tuttuğu anda ağzından salyalar akarcasına "darbe oluyor beylerrr" diyerek içindeki kini ve nefreti ortaya döken ama planlanan darbe püskürtülüp halkın iktidarı yeniden tesis edilince darbecilere sözde isyan eden döneklerin yüzüne tükürün.

Kimin kazanacağını görmeden safını belli etmeyen, yavrularımız darbeci tankların altında şehit olurken ekranlardan komedi filmleri yayınlayan, duruma göre tavır takınan, milletin değerlerinden uzak bir yayın politikası güden medya patronlarının yüzüne tükürün.

Öğrencilik yıllarını bu aziz milletin alın teriyle kazanıp biriktirdiği ve inancı uğruna verdiği bizce hayır, onlara göre himmet paralarıyla rahat bir şekilde geçiren, memuriyetini sözde hocalarının rüyada gördüğü, özde çaldığı soruların cevaplarıyla güya en yüksek puanla kazanan, görevini bağlı olduğu kurumun idarecisinin emrine göre değil, okyanus ötesinden aldığı talimatlarla yapan iradesi ve beyni satılmışların yüzüne tükürün.

Ortalık kan gölüne dönmüş, adli tıp kurumlarının kapısında gözyaşları sel olmuş, hastanelerin acilleri yaralılara yetişemezken, iradesine sahip çıkmak için topyeku00fbn bir millet, ırk, dil, din ve parti farkı gözetmeksizin sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutarken "Bu darbeyi başkanlık sistemi için yaptılar. Hepsi senaryo" sözleriyle fikir dünyasındaki çirkefliği yansıtanların yüzüne tükürün.

Halkın sokaklara dökülerek püskürttüğü ihanet çetesi darbesinin ikinci perdesine zemin hazırlamak için halkı sokaklardan uzak tutmaya çalışanların, hainleri masum, seçilmişleri suçlu göstermeye gayret edenlerin, sözde darbeye karşıymış gibi durup çaktırmadan başbakana ve cumhurbaşkanına laf sokmak gayretiyle sosyal medyada paylaşım yapmaya çalışan cüce siyasetçilerin, kandan beslenen fırsatçıların yüzüne tükürün.

Tükürün milleti alçakça vuran darbelere!
Tükürün onlara alkış dağıtan kahpelere!