Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2465.40
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Ağustos 2018

Türk solunun yeni örgütü: ŞNG

Artık literatürümüze yeni bir örgüt daha girdi. ŞNG, yani Şiddet Nereden Geldi örgütü.

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Bedirhan da tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı." Kara haber buydu maalesef.

Bedirhan ve annesi Nurcan, CHP ve Türk solunun Meclis'e gönderdiği HDP'nin, PKK'ya gönderdiği PKK militanları tarafından şehit edildi.

***

PKK yine kadın ve çocuk öldürdü

Bu normal değil mi diyebilirsiniz? Tabi ki normal. PKK bir terör örgütü ve kendisine verilen görevi de hakkıyla yerine getiriyor. Anormal olan, Türk Solu ve CHP'lilerin gösterdiği tavır. Bu gidişle bu tavır da normalleşecek.

Türk Solu ve CHP, PKK'nın adını değiştirdi. Biliyorsunuz, PKK da bir parti. Hem de HDP üzerinden seçimlere bile girebiliyor.

Evet Türk solu (özellikle CHP), PKK'nın ismini değiştirdi.

Hem de PKK'ya hiç sormadan.

PKK bile şaşırdı gelen tepkilere.

PKK'nın adı bu gidişle melekler örgütüne bile dönüşebilir.

PKK'nın adı artık, "Şiddet Nereden Gelirse Gelsin Örgütü" oldu.

Şiddet nereden geldi kimse bilmiyor.

Kısaca, PKK = ŞNG yani, "Şiddet Nereden Geldi" oldu.

Şiddet muhtemelen PKK'dan değil de uzaydan gelmiştir.

CHP ve Türk solu öyle diyor.

***

Şiddet Nereden Geldi Örgütü'ne gösterilen numaradan tepkiler

HDP Milletvekili Barış Atay: "u2026 Şiddet nereden gelirse gelsin karşısında durmaya devam edeceğimu2026"

***

HDP Milletvekili Ahmet Şık: "Her kim ve her ne adına olursa olsun bebek/anne öldüren katildiru2026"

***

HDP Milletvekili Faruk Gergerlioğlu: "Şiddet kimden gelirse karşı oldum ve olacağım..."

***

CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu: "Nereden ve kimden gelirse gelsin..."

***

Yukarıdaki ifadeler sadece yeni bir örgütün ortaya çıkmasının kutlanması ve kutsanması demektir. Türk solu ve CHP'de buna benzer çok sayıda örnek var. Bunlar sadece timsah gözyaşlarıdır. Hayali bir örgüt olan ŞNG

yani, 'Şiddet Nereden Geldi' örgütünü aklamaya yöneliktir.

***

Kürtlere ölüm CHP'ye teşekkür

PKK kendisine, yani HDP'ye oy vermeyen Kürtlerin bazılarını seçimden hemen sonra öldürdü, CHP'ye ise teşekkür etti.

CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu da bütün renkleri Meclis'e taşımayı başardıklarını söyleyerek sandık ittifakını itiraf etmişti.

PKK (KANDİL) HEMEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI YAPTI

CHP Lideri'nin bu sözlerinden sonra Kandil'den jet bir açıklama geldi. Örgütün medyasına yapılan açıklamada, CHP'ye emanet oylar için teşekkür edildi. Terör örgütünün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Kürtler ve Türkiye halkları sahip çıktığı için, ne baskılar ne hileler HDP'yi baraj altında bırakmaya yetmedi. HDP etrafında toplanan Kürt halkı ve demokrasi güçlerini kutluyoruz"

***

Şimdi Kürtler ne yapsın!

CHP ve Türk Solu, Kürtlerin PKK'ya karşı çıkma direncini kırıyor.

Güvenlik korucusu PKK ile neden karşı karşıya gelsin? Güvenlik Korucusu, "Demirtaş serbest kalsın" derse, HDP yöneticileri ile kol kola girerse, PKK'nın hedefi olur mu? Öldürülür mü?

Kürtler neden PKK'ya karşı çıksın?

CHP Kürtlere, PKK'ya karşı çıkın diyebilir mi?

Bu sorular çoğaltılabilir.

CHP ve Türk Solu, HDP'yi desteklemeye devam edecekse, Kürtler neden PKK'ya karşı çıkarak riske girsin?

PKK'ya karşı çıktıkları için; ajan, hain, işbirlikçi,u2026 olarak damgalanan Kürtler, bundan sonra PKK'ya karşı nasıl tavır alacak?

PKK (HDP) Kürtlere diyor ki; CHP ve Türk Solu bizi destekliyor, siz (Kürtler) neden karşı çıkıyorsunuz? Biz Kürtler için mücadele ediyoruz ama Türk solu yanımızda, Kürtler yanımızda değil, neden? diyor.

HDP eğer PKK değilse, TSK neden HDP'nin PKK'ya gönderdiği militanlarla savaşıyor? HDP neden PKK'ya gönderdiği PKK elemanlarının cenazelerine katılıyor? HDP eğer PKK değilse, PKK nedir peki? HDP'nin PKK olmadığını söylemek, Türkiye'deki en büyük yalandır.

***

HDP (PKK)'yi Kürtlükten çıkardığımızı ilan ediyoruz

Beşikteki çocuğu ve annesini şehit eden PKK'ya, ses çıkarmayan HDP'yi, Kürtlükten tamamen çıkarttık. HDP'nin Kürtlerle hiçbir alakası kalmamıştır. Bütün Kürtler adına söylüyorum: HDP (PKK)'yi Kürt olmaktan ve Kürtlükten çıkarttım. HDP Kürt değil, Türk soludur. Türk solu HDP (PKK)'yi, Erdoğan ve AK Parti şahsında, İslam ile hesaplaşmak için kullanmaktadır.