Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Mart 2016

Türkiye neden hedef?

Çadır Tiyatrosu Brüksel'de sahne aldı. Terör adına çadır kuranlar, terörün aldığı canlar konusunda ortak bir kararlılık göstermedi. AB Konseyi binasının hemen arkasında kurulan terör çadırıyla, Batı ikiyüzlülüğünü tüm Dünya'ya bir kez daha gösterdi. Ankara saldırısı sonrasında Batı'dan verilen bu destekle terör koalisyonu bu kez Dünya'nın kalbi İstanbul'da canımızı yaktı.

Oyun büyük!

Oyunu bozacak irade ise daha büyük.

Üzerimize terör dalgasıyla gelenlerin vahşi yüzünü sadece deşifre etmeyeceğiz, kararlı bir mücadele vereceğiz, ortak akıl ile hareket edip, coğrafyamıza dayatılan şiddeti bertaraf edeceğiz.

Mecburuz.

Çünkü biz, bizden ibaret değiliz.

Biz, Suriye'yiz.

Filistin, Mısır ve Irak'ız.

Biz, Somali'yiz.

Doğu Türkistan, Bangladeş, Myanmar'ız.

Biz, bize dayatılan sınırları aşan, "Dünya 5'ten büyüktür" iradesinin adresiyiz.

Onun için saldırıyorlar.

Biz, direnişin adı, uyanışın simgesi, şahlanış ruhuyuz.

Biz, barışın çağrıcısı, kardeşliğin davetçisi, değerlerin yılmaz bekçisiyiz. Bizim, mücadele alanımızın sınırları yok. Adil bir Dünya için çırpınıyoruz.

Biz, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'yiz.

Onun için bombaları patlatıyorlar. Terörü günlük hayatın parçası haline getirip, Türkiye'yi içe kapatmak istiyorlar. Prangalarından kurtulan Türkiye'yi zincire vurmaya çalışıyorlar.

Biz, Anadolu'yuz.

Biz, Mezopotamya'yız.

Türk'üz. Kürd'üz. Arap, Laz'ız, Çerkez'iz. Biz insanız. Biz vicdanların sesiyiz. Etnik ve mezhebi duyarlılıklardan kaos meydana getirmek isteyenlerin karşısında; hak, adalet ve özgürlüklerin yanındayız.

Onun için hedeflerindeyiz.

Amaçlarını çok iyi biliyoruz. Sivil siyaset alanının genişlemesini istemiyorlar. Normalleşmeye karşı çıkıyorlar. İstikrar, baş düşmanları. Ekonomi büyümesin, sosyal kalkınma son bulsun istiyorlar. Dahası, milli iradeyi akamete uğratma hayali görüyorlar, vesayetçilerin 14 yıldır yapamadıklarını terörle başarmaya çalışıyorlar. Çukurlarla elde edemediklerini, canlı bombalarla kazanmaya çalışıyorlar. Kalkışma planlarına halk yüz vermeyince, milli iradeyi terörle yıkmaya kalkıyorlar.

Saklamıyorlar!

Kandil, HDP ve CHP söz birliği içerisinde mili irade hırsızlığına soyunurlar.