Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Ekim 2023

Ülkemde Yahudi sığınmacı istemiyorum

Siyonistler 7 Ekim 2023 tarihini artık asla unutmayacak çünkü işgalci İsrail ektiğini biçmeye başladı. Hamas, işgalcilerin bağrına ateş olup yağdı. Önce Filistin topraklarını, ardından Filistinlilerin evini, işini ve hayatlarını işgal edip mütemadiyen şehirlere saldıran, çoluk çocuk katledip kan döken İsrail’den aslında tüm dünya nefret ediyor. İsrail’in en büyük destekçisi ise sadece kulu Amerika. İsrail gibi zalim ve işgalci Amerika…

Çocukları; sivilleri hedef almayan Hamas’ın demir kubbeyi delip geçerek İsrail’e yönelik gerçekleştirdiği harekatın yankıları sürerken terör devleti İsrail ise bilhassa bebek ve çocukları hedef seçti, yüzlerce masumu katletti. Her saniye Gazze’ye bomba yağdırdı.Birtakım kişiler bu ölümlerden Hamas’ı sorumlu tutuyor. Oysa Aksa Tufanı olmasa da İsrail sık sık Gazze’ye saldırı düzenleyip masumları şehit etmiyor muydu? Kasıtlı olarak da Ramazan ayını seçmiyor muydu?

Birkaç gündür bunca şehidin acısına sadece bir nebze olsun işgalcilerin o iğrenilesi yüzlerindeki korkuyu görerek dayanmaya çalışıyoruz. Bu sefer yerlerde Filistinli çocuklar değil, İsrail’in korkak askerleri sürüklendi. Ellerinde silah namına hiçbir şey bulunmayan küçücük çocukların kollarını kıran, genç kızların kafasına sıkan Siyonistlere zerre acıma duymuyor olmamızın tek nedeni, yine İsrail’in vahşice ve alçakça gerçekleştirdiği katliamlardan kaynaklanıyor.

Osmanlı bakiyesi Türkiye yine mazlumdan yana tarafını seçti. Filistin bizim hassas noktamız. Cumhurbaşkanımız da bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterip taraflarla görüşme gerçekleştirmeye devam ediyor. Sosyal medyaya baktığımızda ise operasyon hesaplarının İsrail’den yana tavır takındıklarını ve Filistin düşmanlığı yaptıklarına şahit oluyoruz. Siyonistlerin ümmeti birbirinden koparmak için uydurduğu, Kemalizm’in de buna hizmet ettiği en büyük yalanlardan biri olan ‘Araplar bizi arkamızdan vurdu’ sloganı yeniden piyasaya sürüldü. Ardından Filistin’in Ermenistan’ı desteklediği, bu yönde pul bastırdığı söylentisi yayıldı. Hepsinin yalan olduğu kanıtlarıyla ortaya çıksa da inanan inandı bile. Yetmedi bu sefer de Türkiye Azerbaycan düşmanlığı için harekete geçtiler. 2015 tarihli bir fotoğraf üzerinden Azerbaycan’ın İsrail’i desteklediği yalanı ortaya atıldı. Zaman kaybetmeden sahneye Zafer Partililer çıktı, İsrail’den yana tavır aldılar. Tabi Siyonist destekçisi Mustafa Kemal profilli İslam düşmanı hesapları da unutmamak lazım.

ARAP YÖNETİCİLER YİNE SUS PUS

Terör devleti İsrail, bilhassa çocukları ve bebekleri şehit ederken İslam dünyası yine sükunetini koruyor. Türkiye ve Katar dışında hangi İslam ülkesinden ciddi bir tepki geldi? Son model araçları, evleri ve botokslu karılarıyla zengin firavunlar gibi yaşayan sözde Arap şeyhleri, yöneticileri nerede? İşkembelerini doyurup hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan Arap liderlerin çoğu zaten Yahudi uşağı, o yüzden de İslam dünyasının vakar ve etkin bir duruşu yok. 7 Ekim ‘Aksa Tufanı’ operasyonu her yönüyle aylarca, yıllarca konuşulacak, tartışılacak. Belki de sürekli çatışmaların odağı olan Ortadoğu’da birçok dengeyi değiştirip, taşları yerinden oynatacak. Tarih, Filistinlileri haklı davasında destekleyenleri de İsrail’e uşaklık edip sözcülüğünü yapanları da asla unutmayacak.

BU SIĞINMACILARA DA HAYIR DESENİZE!

Irkçı Zafer Partisi her fırsatta Suriyelilere kin kusarken Türkiye’ye kaçan İsraillilere yönelik tek bir rahatsızlık emaresi göstermedi. Hatta Zafer Partili yöneticiler Hamas’a kin kusup İsrail’e desteklerini belirtti. Tam da kendilerinden bekleneni yapmış oldular. Oysa Türkiye’de milyonlarca insan hem dini hem de insan olmanın gereği olarak terör devletinden gelen Siyonistleri bu topraklarda görmek istemiyor. Evet, ülkemizde İsrailli sığınmacı görmek istemiyoruz.