Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2411.90
BIST 100
10272.37
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Ekim 2016

Üst akıl neden Türkiye'de başarılı olamadı?

Ülkenin okumuş yazmış kesimi panik halinde. Görmüş geçirmiş Anadolu insanı ise süku00fbnetini muhafaza ediyor. Bilirsiniz mesken, iskan etmek gibi kelimelerin kökeni "s-k-n"dir. Yani süku00fbnetu2026 İnsan meskenin de, yurdunda süku00fbnete, huzura erer. Yani yeri yurdu olanın süku00fbneti olur. Basiret sahibi Anadolu insanı tüm vakarıyla bunun fevkinde ve yeri yeniden yurt edinme noktasında hiçbir tereddüt dahi göstermeden kararlı bir şekilde Yenikapı ruhunu diri tutuyor. Evet, 15 Temmuz gibi büyük bir ihaneti, kalkışmayı yaşamış bir ülkenin evlatlarıyız. Bu bakımdan bazı gazetelerin ya da algı operatörlerinin 15 Temmuz'un ardından estirdikleri her kaos senaryosunun bir alıcısı çıkıyor. Çünkü yeni dünya düzenini kurmak isteyen Babil'in temsilcileriyle çetin geçen/geçecek bir mücadelenin içerisindeyiz. Ülkemiz her daim küreselcilerin tehdidi altında. Artık bundan kimse kuşku duymuyor.

Anadolu, hem teolojik olarak hem de enerji, altın ve maden rezervleri bakımından küreselcilerin gündeminden bir an olsun düşmüyor. Babil'in temsilcilerine göre ülkemiz Tanrı'nın yürüdüğü topraklar, Kabala'ya göre de Tanrı imparatorluğunun kuruluşunda en son seferde fethedilecek "Edom" ülkesi olarak görülüyor. 2003 yılında Tempo Dergisi'nde yayınlanan bir yazı, Armagedon savaşlarının NATO ile Türkiye arasında geçeceğini ve Şam'da başlayacağını söylüyordu. İlahi emre dayalı(!) BOP'un aynı zamanda Türkiye hinterlandında yeni bir din haritası çizme projesi olduğunu artık biliyoruz. İslam'ı "Muhammed"siz bir din haline getirme çabaları da ortada. Kaldı ki bunu saklamıyorlar. FETÖ bunun için vardı! Türkiye'nin tek dünya imparatorluğu kurmak isteyen bütün güçlerin ortak hedefinde olduğu su götürmez bir gerçek.

Sadece teolojik olarak da değil jeopolitik ve enerji kaynakları bakımından da ülkemiz hedeflerindeu2026 Hemen iki örnek vereyim. Bakınız 2007 yılında Türkiye altın piyasası ilk defa ABD altın piyasasını geçerek dünyanın en büyük üçüncü altın piyasası oldu. Türkiye'nin yer altında 450 ton yer üstünde 5 bin ton altını olduğu söyleniyor. Önümüzdeki 20 yılda hemen her teknolojide kullanılacak olan bor minarelinin Türkiye'deki bugünkü işlenmemiş değeri 100 trilyon dolar değerinde. Bor madeninin dünyadaki ekonomik rezervinin 317 yıl olduğu tahmin ediliyor Bunun 240 yıla yetecek miktarı ülkemizde. Bu rakam ABD'de 33, Rusya'da 16, Çin'de ise 17 yıl. Bunların da farkındayızu2026

Evanjelistler, CIA, M16, MOSSAD, BND, KGB, finans oligarkları, kredi derecelendirme kuruluşları, şirketler, medya, 100 yıllık planlar, senaryolar, haritalar, ezoterik yapılar, terör örgütleri, yeniçağ gizli tarikatları ve cemaatleri, ökültizm, alşimitizm vs.vs. her şeyden haberdarız. Üst akıl Ortadoğu'da kaos, kan ve gözyaşı istiyor. Erdoğan'ın projelerine engel olduğunu bizden çok onlar biliyor! Ve küresel sistem 3-4 yıldır durmadan Erdoğan'ı dolayısıyla Türkiye'yi ele geçirmeye çalışıyor. 1700'lü yıllardan beri sinsice örgütlenen, servet biriktiren, medya finans, enerji, teknoloji, siyaset vs. tüm alanlarda hakimiyet kuran bu devasa düzenek evet, Erdoğan'ı deviremedi! Gelin şimdi hep birlikte neden başaramadıklarının cevabını arayalım. Sadece son 3-4 yıldır yaşadıklarımıza bakar mısınız? Gezi, sizce basit bir halk isyanı mıydı? Algısı, kurgusu 6 ay önceden planlanan ve Erdoğan'ı bir gecede devirmeyi düşündükleri büyük bir terör organizasyonuydu. Sonuç; hüsran.

17-25 Aralık darbe teşebbüsü Halkbank üzerinden hükümeti ve ekonomiyi zor duruma düşürmek amacıyla tertiplenen bir FETÖ operasyonu değil miydi? Aynı taktiklerle Brezilya'da emellerine ulaştılar ama Türkiye'de bunu başaramadılar. Kobani eylemleri sıradan bir eylem planı mıydı? Ya 7 Haziran seçimleriu2026 Hani o büyük uzlaşma/ koalisyon projesi az bir şey miydi? PKK terör örgütü marifetiyle yüzlerce masum Kürdün ve Türk'ün ölümüne neden olan, Kürtlerin yaşadığı yerleri, mekanları, harabeye döndüren hendek terörü nasıl patladı? Ankara, İstanbul, Taksim, havalimanı terör saldırıları, aydın bildirileri, yan yana gelmesi ihtimal dahi verilmeyen kesimlerin kurdukları kirli ittifaklar, MHP'ye çekilen operasyon, proje gazeteler, bizdenmiş gibi görünerek yıllardır kendilerini saklayan yazarlar, fahri danışmanlar, siyasetçiler, fırıldak AKP'liler, Rus uçağının düşürülerek ülkenin ABD politikaları doğrultusunda Suriye'de piyon olarak kullanılacak olunması ve son olarak 15 Temmuz gibi tarihin en büyük kalkışması/ihanetiu2026 Saymakla bitiremediğimiz büyük operasyonlar geçirdik. Üst akıl son 3-4 yıldır ülkemize diz çöktürmek ve liderimizi elimizden almak için ciddi operasyonlar tertipledi. Peki, neden başarılı olamadılar? Allah ona uzun ömürler versin liderimiz hala ayakta ve daha iki üç gün önce "Lozan bir hezimettir" diyerek emin adımlarla ilerliyor. Demem o ki; biraz da buraya çalışalım.

Üst akıl hiç kuşkunuz olmasın milleti de hesaba katarak plan yapıyor. Buna rağmen başarısız olmalarının bir nedeni var. Son yıllarda uyanan, bilinçlenen, tarihiyle bağ kuran en önemlisi de gücünü sadece Allah'tan alan Anadolu insanının yüreğindeki imana, kararlılığa söz geçiremiyorlar. Bu yüksek tahsilli insanların anlayamayacağı bir şey! Bir yerde okumuştum; Bir ülkenin tarihi anında eğer şartlar bir adamı ön plana çağırıyorsa eğer şartlar onun basacağı basamak taşlarını onun geçeceği yola daha önceden döşemişse, o adamın yolunu kesmek artık mümkün değildir.

@ufukcoskunn