Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Eylül 2016

Üst aklın Ortadoğu projesine Fırat Kalkanı

Abraham Lincoln; İki tane büyük düşmanım var. Önümdeki Güney Ordusu ve arkamdaki bankerler. En tehlikeli olan düşmanım ise arkamdaki bankerlerdir." demişti. Öyle de oldu. Çünkü Lincoln'un düşmanları onu arkasından kurşunlayarak öldürdü. Lincoln'a göre paranın sahipleri monarşiden daha despot, otokrasiden daha küstah ve bürokrasiden daha bencildi. Bugün dünyada üst akla bağlı birçok kült gruplar bulunmaktır. Şirketleri, siyasetçileri, hükümetleri, medya organlarını etkisi altına alan bu grupların birinci gündem maddesi Ortadoğu İslam coğrafyasıdır. Bu yapılar aynı zamanda terör örgütlerinin de hamisi durumundadırlar. Matta'nın 24. Bölümünde şöyle bir diyalog geçer; "İsa zeytin dağında otururken öğrencileri yanına geldi. Senin gelişini ve çağın bitimini gösteren alametler nelerdir? diye sordular. İsa onlara şöyle dedi: "Savaş gürültüleri, savaş haberleri duyacaksınız. Korkmayın sakın! Bunların olması gerek. Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak kıtlıklar, depremler olacak... İşte bütün bunlar doğum sancılarının başlangıcıdır."

1270 yılında ortaya çıkarılan ve Kabala konusunda en büyük kaynak sayılan Zohar'ın 8.cildinde Mesih'in gelişi bölümünde de şöyle bir bilgi vardır. Zohar burada 2001 yılında Yeniçağı başlatacak kıyamet alametlerinden bahsediyor. "Bu günde uzun büyük şehirde ateş alevi olacak. Ses bütün dünyayı uyandıracak. Birçok kule yıkılacak ve birçok önemli insan o günde ölecek." Kabala uzmanlarının Zahor'a göre yaptıkları hesaplamalara göre ikiz kulelerin yıkılması için öngörülen tarih 11 Eylül 2001! Daha da ilginç olanı şu bilgidir; "Öbür taraf bunu gördü. Cesaret kazandı ve adakları yemek için bir köpek gönderdi. "B" ladan onun ismiydi." Bin Ladin'in ismini bile vermiş olmalarına şaşırdınız değil mi? Altınçağ'ın gelmesi için ikiz kulelerin yıkılması gerektiğini ifade eden bir kehanet bu! Çünkü inançlarına göre bu çağda Mesih gelecek. Ancak biz bunu şöyle okuyacağız. Mesih'in gelişini hızlandırmak için Evanjelik, Kabalist, Tapınakçı yapılar bu kehanetin gerçekliğini ispat etmek için bizzat ikiz kuleleri yıktılar! Sadece bu kadar mı? Tüm Ortadoğu politikaları bu sapkın inanç üzerine bina edilmiştir.

Bakınız Körfez Savaşına Eski Ahid 51:1,4 ayetinden esinlenerek "Çöl Fırtınası" ismini koymaları boşuna değildi. Tevrat'taki vaat edilmiş Fırat-Nil arasındaki toprakların bir kısmının yer aldığı Türkiye'nin de sürekli gündemlerinde olduğunu unutmamalıyız. Pentagon destekli stratejist Thomas Barnett'in "Pentagonun Yeni Haritası" adlı kitabında bilhassa sınır ülkelerinin kritik bir rol oynayacağı yeni bir döneme girileceği ifade ediliyor. Dolayısıyla kitap, Türkiye'yi küresel şiddet ve çatışma riskine en açık ülkeler gurubunda değerlendiriyor. Evanjelist Başkanlardan biri olan Bush 20 0cak 2001 yılında yaptığı bir konuşmada Türkiye'nin de içinde bulunduğu Suriye, Arabistan İran hatta Kuzey Kore gibi ülkeler için tam 32 kez "hürriyet" kelimesini kullanmıştı. Hakikat şu; Erdoğan liderliğinde bağımsız politikalar geliştirme amacı güden Türkiye, Yeni Dünya Düzeni'ne giden sürecin önündeki en büyük engellerden biri olarak görülmekteydi ki bu tehdit hala geçerliliğini korumaktadır.

Bugün Kaliforniya Eyaletinde bazı üniversitelerde Evanjelizm tarikatı tam da bu yönüyle ders olarak okutulmaktadır. Los Engeles'te kurulan bir çocuk üniversitesinde, çocuklara Evanjelik ve Yahudi prensipleri aşılanmaktadır. Bugün ABD'de sayıları 75 milyon olan Evanjelistlerin Brezilya'daki sayıları 30 milyon civarındadır. Dolayısıyla Brezilya'nın FETÖ'sü de işte bu gruplardır. 1.Dünya Savaşında "Türkler gay-ri medeni bir millettir. Geldikleri yere Orta Asya'ya geri gönderilmelidir" diyen İngiliz Başbakanı Lord Curzon'u bilirsinizu2026 Bugün de temel hedef Türk kimliğini ve İslam'ı ortadan kaldırmaktır. Yeni Dünya Düzeni'nin kültürel siyasi, ekonomik, sosyolojik olarak hedefi dünya hakimiyetidir. Kısacası onlara göre bugün İsa'nın yeniden yeryüzüne inmesi için Ortadoğu'da kan ve gözyaşının hakim olması gerekiyor.

İlk defa 2003 yılında ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Marc Crosman tarafından kamuoyuna açıklanan BOP'un ana hedeflerinden biri de; İsrail'in varlığı ve güvenliğini garanti altına almak, haydut devletlerin elindeki kitle imha silahlarını yok etmek en önemlisi de ABD'ye muhalif yönetim ve unsurları ortadan kaldırmaktı. Demem o ki asla vazgeçmeyecekler. Bugün Türkiye, Cerablus'ta başlattığı operasyonun ismini Fırat Kalkanı koymuşsa kuşkusuz bunun da özel bir anlamı var. Erdoğan, her geçen gün üst aklın planlarını bozan adımlar atıyor. Aynı zamanda Evanjelik, Kabalist, Tapınakçı bir örgüt olan FETÖ işte bu emel doğrultusunda faaliyet yürüten bir örgüttür. Bu yüzden tehlikelidir ve kökü kazınmalıdır. İhsan Fazlıoğlu Hoca'nın dediği gibi; Devlet, Türk Milleti'nin boy abdestidir; mü'minin boy abdestsiz gezememesi gibi, Türk milleti de devletsiz yaşayamaz." Ülkemizin bekası için çok stratejik adımlar atmalıyız. Bu hassas dönemde gevşeklik gösterdiğimiz an başa döneriz.

@ufukcoskunn