Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Mart 2017

Vadi TRT'de mi!

KURTLAR Vadisi, eski havasını kaybetmişti. Reytinglerde Diriliş ve Filinta dizileri onu sollamıştı. Buna rağmen dizinin sevenleri onu hemen bırakmamıştı. Ancak Kartlar Vadisi Pusu yeni sezonda bir türlü ekranlarda olamadı. Zira "DARBE" konulu yeni bölümü mahkemelik olmuştu. Dedikodular, Vadi'nin senaristlerinin 15 Temmuz darbe girişimden haberdar olduğunu yaymıştı ortalığa. Ama bunun böyle olmadığı anlaşıldı.

Erdoğan'la görüşme

Vadi'nin baş karakteri Polat Alemdar yane Necati Şaşmaz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü ve ortalıkta dolanan dedikoduların asılsız olduğunu söylediği ileri sürülüyor. Bu görüşmenin ardından Kurtlar Vadisi'nin TRT'de yayınlanmasına karar verildiği iddia ediliyor.

Gelecek sezonda olabilir

Bu sezon geçtiu2026 Gelecek sezon Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT-1'de kaldığı yerden devam edeceğini öğrendim. Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi de çekilecek ve bunun hakları da TRT'ye verilecek. Ama henüz Pana Film ile TRT arasında resmi bir anlaşma yapılmış değil.

****

Payitaht pek tutmadı

Ne yalan söyleyeyim Payitaht Abdülhamit ne yazık ki beklenen reyting'i sağlayamadıu2026 Bence çok fazla Abdülhamid odaklı bir dizi olduğu için izlenme oranı düşük kaldı. Oysa Filinta'daki gibi yan karakterler bulunup ön plana çıkarılsaydı Payitaht Abdülhamid dizisi çok iyi tutardı.

***

Adı Efsane iyi gidiyor

Kanal D'nin dizisi Adı Efsane gerçekten iyi gidiyoru2026 Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi bir zamanlar TRT'de yayınlanan BEYAZ GÖLGE isimli dizinin Türk versiyonu gibi duruyor. Ama böyle durmasına rağmen de beğeniyle izlenmeye devam ediyoru2026 Çünkü senaristler gerçekten iyi kurgu yapmış.

*****

Beyaz Gölge'yi hatırlayın

Adı Efsane'nin 1980'li yılların başında TRT'de yayınlanan Beyaz Gölge'ye benzediğini söylemiştim. Gelin isterseniz Beyaz Gölge'yi kısaca hatırlayalım. Oyuncu Ken Howard, Ken Reeves isminde beyaz bir profesyonel basketbol oyuncusunu canlandırır. NBA'de oynayan Reeves dizinden sakatlanınca tıpkı Tarık gibi basketbolu bırakmak zorunda kalır. Üniversiteden sınıf arkadaşı Carver Lisesi Müdürü olan Jim Willis, onu kendi okulunun basketbol takımını çalıştırması için işe alır. Okuldaki bayan müdür yardımcısı Sybil Buchanan ise tıpkı Bahar hoca gibi ilk başlarda Reeves'in işe alınmasına karşı çıkmıştır.