Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
35.08
Gram Altın
2474.91
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Ağustos 2014

Vatana ihanet!

VATANA ihanet, millete ihanet, aileye ihanet, emanete ihanetu2026 Hiç sevilmeyen işleru2026 Devlet kademesinde belirli bir makama gelirsin, sözün geçer imza yetkin olur, icracı olursun, ama eğer gözünü para hırsı bürüdüyse, birilerine maşa olduysan, ihanetin her türlüsünü yapabilirsinu2026 Çünkü insan fıtratı buna müsaittiru2026

YAVUZ'UN İHANET ANLAYIŞI

Bir kıssa anlatayım da hisseyi siz çıkarınu2026

Bir gün Padişah Yavuz Sultan Selim, pazarda gezerken keklik satılan bir tezgah görür ve keklik satılan tezgaha yönelir. Bütün keklikler 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 100 altındır.

Yavuz Sultan Selim sorar:

-Bunlar 1 altın da bu neden 100 altın?

Satıcı:

-Hünkarım 100 altınlık olan; ötüşüyle diğer keklikleri kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar.

Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp adama verir ve

-Ver o kekliği bana! der.

Herkes şaşkınlık içinde ne yapacak acaba Padişahımız kekliği diye düşünürkenu2026

Yavuz Sultan Selim kekliğin kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:

-Kendi ırkına tuzak kuranın ve ihanet edenin sonu budur.

***

F.Bahçe'nin ayrıcalığı ne!

e-bilet uygulamasını hiç kimse sevmedi, beğenmedi ve tutmadı. Sezon açılışına sayılı günler kala satılan e-bilet sayısı yeterli rakamlara ulaşmadı, ulaşmaz dau2026 Bizim millet daha bu tür uygulamalara çabuk adapte olacak düzeye gelmedi.

Benim anlamadığım şuu2026 Tüm takımlar federasyonun emriyle e-bilet uygulamasını başlatırken, F.Bahçe neden buna girmiyor. "Cezası neyse öderiz olur biter" diyen Sarı-Lacivertli yönetim, bililyor ki, e-bilet uygulaması başlatırsa çok sayıda taraftarını kaybedecek. TFF'ye cezamız neyse öderiz ama e-bilet'e dahil olmayız diyorlaru2026 Yani ötekiler keriz, bir uyanık F.Bahçe var. F.Bahçe kendi evindi oynayacağı her maç başına 100'er bin lira cezayı ödeyecek ve e-bilet uygulamasına gitmeyecek. Federasyon da F.Bahçe'nin bu oyun bozanlığına ses çıkaramıyor. Geçen sezonun son iki maçı böyle geçti çünkü. Bana göre diğer takımlar da e-bilet uygulamasından vazgeçmeli. Öyle ya TFF federasyona iltimas geçecekse, diğer takımlara da geçmeliu2026 Ancak öteki takımlar 100'er bin lira ceza ödeyecek durumda değilleru2026 TFF bunu da bildiği için kuralı sakın ola F.Bahçe için yazmış olmasınu2026 Nasılsa Fener'de para var, onlar verir ötekiler veremez.

Türk futbolunu yönetenler bir kez daha çamura battılar.