Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.12
Gram Altın
2466.97
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Nisan 2014

YALAN DEĞIL, BÜHTAN

En büyük düşmanlarıbaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşir Atalay, Efkan u00c2la, Hakan Fidan,

En büyük dostlarıgüneydeki ülke, Papa ve ABD aşırısağıNeo-Conlar...

Beraber çalıştıklarıgizli servisler CIA, MOSSAD,

Dinleyerek gammazladıklarıservis yeni yeni yerli olan MİT...

Ankara'dan uzman ekip gönderiliyor, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Valilik ve diğer birimlerde incelemeler yapılıyor. Daha önce yurt dışından getirilen 200 bin Euro'luk cihazlarla arama yapılıyor, Organize Şube Müdürlüğüve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün bazıodalarında bulunan elektronik cihazlar içine yerleştirilen ve ortam dinlemesi yapabilen 3 adet böcek bulunuyor.

İşburada da bitmiyor,

İncelemenin yapıldığıhassas birimlerde bir böcek polis memurunun ceketinde bulunuyor. Tespit edilen ortam dinleme aygıtıtutanaklara geçiriliyor.

Soru: Bu polisler kime hizmet ediyor? Bu polisler kimin emrinde?

Cevap: Bu polisler CIA ve MOSSAD'a hizmet ediyor ve bu polisler MOSSAD kontrolündeki "imam"ağabeylerinin emrinde.

Bakınız, Kriptolu telefon kullanan Başbakan'ını dinlemişler,

En mahrem kurum MİT'i dinlemişler,

İçişleri Bakan'ını dinlemişler, dinlemekle yetinmemiş dinlediklerini montajlamışlar. İşte, bu kadar gözünü karartmış bir yapı olan paralel yapıyla karşı karşıyayız.

Emniyet bunu yaparken yargıboşmu durmuş?

Hakimler imamlarına öyle BİAT etmişler ki kendi telefonlarının dinleme yazısınıimzalamaktan imtina etmemişler. Bunu yapanlardan savcı-hakim olmaz, olsa olsa tosun olur tosunu2026

Bakan Bozdağsöylemişti, bu tosunlardan biri de; "adli kolluktan komşu ülke Suriye'de bulunan bir kampa operasyon yapmasınıve o kampta bulunan bazışahısların alınıp, getirilmesini istediu2026"bunun adıhukuk varsa vatana ihanettir.

Görev yeri olmadığıhalde Adana'daki MİT TIRlarıdurdurulunca çekip olay yerine giden savcıyımıdersiniz, dinleme yapmak için polisin getirdiği her dosyayıu2013ki binlerce kişi tek dosya ve tek imza ile çıkıyordu- imzalayanımıdersiniz, basındaki haberleri ihbar kabul edip şimdiye kadar 40 dava açılmalıyken tek dava açmayan savcıyımıdersiniz..? Hükümetin-başbakanın-devletin lehine olabilecek tek hamle yapmayan paralel örgütün emir kulu savcısı-yargıcıtarihe İHANET edenlerin başçekeni olarak geçecek.

Dahasıvar, paralel örgüt sadece bu alanlarda ihanet etmiyor, bunlarda gammazlık görevi sınır tanımıyor. Hem de devletlerini bin bir iftirayla gammazlayanlar yine bu örgütün elebaşları.

Ahmet Davutoğlu, "büyük üzüntüduyarak ifade ediyorum: ABD'de bulunan bu okullarla ilgili bazısivil toplum kuruluşu liderlerinin, yabancıtemsilcilere Türkiye'yi şikayet eden mektuplarınıgördüğümüzde, gerçekten nereye hizmet ettiklerini sorgulamak gerektiğini düşündüm"diyerek paralel yapının yabancıülke temsilcilerine gönderdiği/verdiği mektubun varlığından bahsetti. Paralel sözcüler "iftira atmayın, varsa mektubu çıkarın"diye tepki gösterdi. Bakanlık mektubu yayınlayınca mektupta yazdıklarıiddialar için "peki, yalan mı"demeye başladılar. Haklıydılar! Yalan değildi, İFTİRAYdı, BÜHTANdı, İHANETti.

Mektup öyle bühtanlarla dolu ki CHP'nin zulüm ve katliam dolu yıllarınıdemokratik yıllar olarak gösteriyor. CHP'lerine bir zarar gelmesin de Ak Parti varsın zalim olsun, diktatör olsun, ama yeterki CHP cici olsun. Allah'ın azametine dokundurdunuz.

Mektupta New York Times, Wall Street Journal gibi Siyonistlerin ve ABD aşırısağıNeo-Con'un sesi gazetelerinde yer alan Türkiye aleyhtarıhaberler referans gösteriliyor.Yani kendilerinin gazeteleriyle yaydıklarıyalan-iftira dolu malzemelerini yeri gelince New York Times ile Wall Street Journal kullanıyor, yerigeldikçe Paralel medya onlardan alıp kullanıyor.Anlayacağınız danışıklıiftira ve planlıihanet.

3 ay öncesine kadar paralel yapıya hizmet eden bir dost "bütün bu acıları bizim yıllarca hocaefendi dediğimiz şarlatan yüzünden çekiyoruz olmamız ne acı biliyor musun?" dedi. Ama devamında öyle bir tespitte bulundu ki kulaklarıma inanamadım;

"Fetullah Gülen yıllar önce Papa'sına verdiği mektubun gereği yerine getiriyor, yani her şey mektupla paralel yürüyor" dedi. O mektupta şunlar söyleniyordu:

"u2026Biz sizin diyalog misyonunuzun bir parçasıolmaya geldik, bu misyonun tahakkuk edişini gönülden arzu ediyoruz, bu konuda size her hangi bir hizmetimiz olursa kendimizi bahtiyar hissederizu2026"yıllar önce hizmete talip olunmuş, görev verilmişve şimdi de hizmet ifa ediyor Fetullah Gülen,

Bunun adıhoca! Papa'sının hizmetkarıhoca!

Twitter: @ahmetay_

TEŞEKKÜR: 10 Nisan 2014'te Diyarbakır İlim Yayma Cemiyetinin organize ettiği, merkezi İstanbul Üsküdar'da bulunan Meridyen Destek Derneği'nin sponsor olduğu ve Kırklareli'den gelen ekibin sergiledikleri tiyatro gösterisi muhteşemdi. Bu sebeple İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şubesine, Meridyen Destek Derneğine ve Kırklareli ekibini kutlar, her üçkuruma teşekkür ediyorum.