Dolar (USD)
32.41
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2431.26
BIST 100
9971.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Kasım 2023

​Yalancı Batı, katil Batı!

21. yüzyılın henüz ilk çeyrek asrı dolmadan,

ABD’nin büyük bir şeytanlıkla yetiştirip eğittiği elemanlarına kendi kulelerini vurdurtmasını bahane ederek oluşturduğu psikolojik baskıyla,

Başta Avrupa olmak üzere dünyayı adeta rehin aldı.

Her şeyi bilmelerine rağmen,

ABD’nin çevirdiği dolabı bilmelerine rağmen,

Avrupa ülkeleri, “biz medeniyiz” diye diye geviş getiren batılılar,

Önce “Afganistan’a demokrasi ve barış götüreceğiz” yalanıyla,

İşgal ettikleri Afganistan’da 3,5 milyon insanı katlederek taş üstünde taş bırakmadılar.

Sonra mı?

Sonra Afganlılar milyonlarca ölü verdikten sonra o batılı katilleri ülkelerinden kovdular.

Kana doymadı ABD ve batı!

2003’te “Saddam nükleer silahlar üretiyor!” yalanına sarıldılar.

Bilahare İngilizlerin yalancı başbakanının bizzat, “Biz Irak’ta nükleer silah üretilmediğini biliyorduk…” itirafında olduğu gibi batılı devletler Irak’ta nükleer silah olmadığını bildikleri halde Irak’ı kan gölüne çevirdiler. Milyonlarca sivil Iraklıyı katlederek (ABD Başkanlarının itirafıyla) İŞİD adında bir örgüt kurdu ABD ve avenesi ülkeler. Onlar adına vekâlet savaşı yürütmesi için kurdukları bu örgütü kullanarak Suriye'ye kondular. Tam 13 yıldır Suriye'de de kan durmuyor. Keza Libya’da da aynı oyunları sahneleyerek yüzbinlerce sivilin kanına girdi Batılı devletler 21. yüzyılın ilk çeyreği bitmeden.

Ve siz ABD ve Batılılar;

7 Ekim saldırısından sonra dünyaya infial yaymak için İsrail ile birlikte:

HAMAS, bıçaklarla 40 çocuğun kafasını kesti,yalanını ortaya attınız. Siz bıçakla boğaz kesmenin doğuracağı infiali, birkaç yıl önce Suriye'de batılı birkaç gazetecinin boğazını kurduğunuz İŞİD’e kestirip görüntülerini servis ederken öğrenmiştiniz.

“İsrailli çocukların boğazı HAMAS tarafından kesildi” yalanı yeterince infial oluşturduktan sonra itiraf geldi: İsrailli bir tek çocuğun kesilen boğazı yok!

Tabi, kirli ve kanlı planlarını gerçekleştirmek için tek başına boğaz kesme yalanı yetmeyecekti. Bunun için başka ne yalanlar tasarlamışlardı?

Acaba yer değişikliği yaptıkları festivali de önceden mi planlanmışlardı?

Çünkü önceden planladıkları gibi infiali artırmak için gerçekleştirecekleri bu vahşi katliamla, “HAMAS, festivalde sivilleri, çocukları öldürdü” yalanı da gerekliydi. İnsanlıktan zerre kadar nasip alanların yapmayacağını yaptılar: İsrail helikopterlerle, tanklarla yani HAMAS’ın elinde bulunmayan silahlarla festivaldeki İsraillileri öldürdükten sonra Batılılar hep beraber koro halinde:

“HAMAS bu sivilleri öldürdü” dediler.

Tabi, gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir âdeti varmış; ama erken ama geç…

Erken çıktı ortaya bu yalanları da ama 5 bini çocuk, 13 bin Filistinli sivil katledildikten sonra.

Görüntüler ortaya çıktı ve görüldü ki İsrail helikopterlerinden açılan ağır ateşlerle kendi vatandaşlarını vuruyor, araçlar içindekilerle birlikte helikopterlerden açılan ateş sonucu havaya uçuyor. Bunu İsrailli bir avuç vicdanlı gazeteci de kabul etti, batı medyası da mecburen kabullenmek zorunda kalınca dünya “HAMAS festivalde çocukları ve sivilleri vurdu” haberlerinin yalan olduğunu öğrendi. Hoş öğrense de dünya bildiğimiz aşağılık durumunu sürdürüyor.

İsrail yine en ağır silahlarla Gazze’yi vurup 6 dakikada 1 sivili, 10 dakikada da 1 çocuğu öldürüyor. Alçak batı ve onun alçak tutsakları devletler de bu katliamı seyrediyor. Vahşi-medenilerin tarihe kanla yazdıkları bu soykırım dünya için ayıpların en büyüğüdür.

İsrail'e destek veren batılı devletlerin tek argümanı olan festival katliamı çöktüğüne göre batılı devletlerin ne yapacaklarını merak ediyor musunuz?

Etmeyin,

Batı bildiğiniz batı, yalanına inanır. Kendi ürettiği yalanına dünya inanmasa da inanmış gibi davranır.

Ha,

İnanmaz ise yine bildiğini yapar.

Batı batıldır, batılı sever, batılı söyler.

Ve bu batı batacak da, göreniniz de olacak biiznillah…