Dolar (USD)
32.35
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2394.74
BIST 100
10152.4
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Aralık 2016

Yalnız değilsiniz!

Siz sadece Türkiye'nin değil ümmetin de liderisinizu2026 Bunu Brezilya'dan, Mısır'a, Halep'ten, Bosna'ya kadar olan bölgelerde yaşayan Müslümanlar söylüyor. Siz onların tek umudusunuz. Tutundukları dalsınız. Bugüne kadar Müslüman kardeşlerinizin zararına dokunacak hiçbir kirli ittifakın içinde yer almadınız. Küresel çetenin İslam coğrafyasında yol açtığı zulme açıktan tepki gösteren tek lidersiniz. BM Genel Kurulu'nda "Beş ülkenin iki dudağının arasına dünyayı mahku00fbm edemezsiniz" diyerek dünya halkları için adalet, özgürlük ve demokrasi talep ettiniz. Verdiğiniz mücadele, ülkemiz için attığınız adımlar, geliştirdiğiniz özgün/yerli/milli politikalar, ekonomik, kültürel, siyasi hamleler neticesinde Sudan'dan Filipinlere, Fas'tan Moritanya'ya, Balkanlardan, Afrika'ya varana kadar olan bölgelerde hemen herkesin gözü/ilgisi/dikkati yeniden Türkiye'ye yöneldi. Dolayısıyla Abdülhamid ismini unutanlar bugün sizi görünce yeniden heyecanlanmaya başladı.

İttihat ve Terakki rejiminin silindir gibi üzerinden geçtiği, hakları, hukukları, malları, dilleri, inançları gasp edilen farklılıklarımıza haklarını, onurlarını iade ettiniz. Tüm samimiyetinizle onları kucakladınız. ''Kimse kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapamaz, bizim muhabbetimize, bizim ortak tarihimize ve geleceğimize sınır çizemezler" diyerek tahrip edilen, unutturulan, ayrıştırılan tarihi, kültürel ortaklığımıza/ittifakımıza yeniden vurgu yaparak milleti ortak akıl, ortak idrak, ortak vicdan ayarlarıyla buluşturdunuz. İktidara geldiğiniz günden beri durmadan, bıkmadan, usanmadan milletimize tarihi bir özgüven aşıladınız. Malazgirt, Kudüs, Mekke, Halep, Bağdat, İstanbul, Çaldıran, Çanakkale ruhunu yeniden hatırlattınız. Unutturulan Fatih'i, Selahaddin Eyyübi'yi, Yavuz Sultan Selim'i Abdülhamid Han'ı tekrar gündemimize soktunuz. Yıllar sonra "Türküyle, Kürdüyle Lazıyla, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Abazasıyla, Romanıyla, Boşnağıyla bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, zengin olacağız. Sizleri Allah için seviyorum" diyen bir lideri oldu bu coğrafyanın!

Azınlığın çoğunluğa tahakküm etmesine ve standart kafa yapısına karşı durduğunuz için, küresel finans oligarklarına meydan okuduğunuz için, ülke insanını faiz lobisine ezdirmediğiniz için, 230 milyar dolar milli geliri, 830 milyar dolara yükselttiğiniz için, büyük projelerle ülkeyi şaha kaldırdığınız için, ülkemizin bağımsızlığı için kelle koltukta mücadele ettiğiniz için, mazlum İslam coğrafyasının umudu olma yolunda emin adımlarla ilerlediğiniz için, vesayet sistemini bitirdiğiniz için, yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle Türkiye'yi güçlü ve özgür bir ülke yapmak istediğiniz için sizi hedefe koydular. O yüzden "Türkiye'yi kutuplaştırdıkça kutuplaştırıyor, tiran anlayışıyla yönetiyor" dediler. O yüzden FETÖ gibi bir terör örgütünü bu ülkenin başına musallat ettiler. Ülkeyi küresel baronların esaretinden kurtarmak istediğiniz için sizi yalnızlaştırmaya çalışıyorlar.

Bu yüzden sizin karışışınıza alternatif ikinci bir lider çıkarmayı plandılar. Sahip oldukları tüm makam ve mevkilerini size borçlu olan bazı arkadaşlarınız sizi yarı yolda bırakmayı tercih etti. Biri, "Şimdi bir nefretle bakış seziyorum. Bir kemikleşme, bir kamplaşma bir kutuplaşma var. Kutuplaşma beni korkutuyor" dedi. Bir diğeri "Bugünkü gerginlik ortamının devam etmesi Türkiye'ye çok maliyetli olur" dedi. Siz küresel sistemin tertiplediği bir operasyonun tam ortasındayken onlar "demokrasi sandıktan ibaret değildir" dediler. Büyük bir kutuplaşma içerisindeyiz. Toplum ayrıştı. Birbirimizle konuşamıyoruz" manşetleriyle size inat uzlaşma kampanyaları düzenlediler. Siz Yüce Divan kumpasıyla boğuşurken "yolsuzluk yapan kardeşim bile olsa kolunu kopartırım, aklansınlar" diyerek kenara çekildiler. Koalisyon tuzağıyla sizi tasfiye etmek istediler. Bugün sizdenmiş gibi görünen omurgasız, çıkarcı zevat ise daha dün sizin yanınızda dimdik duran bir avuç yazarı, siyasetçiyi linç ederek yıldırmaya çalışıyordu.

Başından beri sizin yanınızda imparatorluk bakiyesi bu aziz milletten ve bir avuç cesur yazardan başka kimse olmadı. Öyle ki 15 Temmuz gecesini güvenli ortamda geçirirlerken siz darbeyi eniştenizden öğendiniz. Tüm operasyonlara rağmen milletimiz on yıldır sizinle birlikte dünyaya bir mesaj veriyor. "Biz bu coğrafyada kalıcıyız, canımızı veririz, ülkemizi, liderimizi, onur, şeref ve haysiyetimizi vermeyiz" mesajıdır bu. Çünkü bu millet, şahsiyetini bin yıllık kadim medeniyetimizin ürettiği ilim, irfan, kültür birikimi üzerine bina etmiş bir millettir. Evet, maskelerin düşmeye başladığı, ezberlerin bozulduğu günlerden geçiyoruz. Kimin nerede ne maksatla mevzi tuttuğu ayan beyan ortadau2026 Dava kisvesi altında sözde AKP'lilerin ne tür işler çevirdiklerinin de farkındayız. Yeni dönemde derdi Türkiye olmayanların gerçek yüzlerini görüyoruz. Lakin bağımsız ve güçlü bir Türkiye için mücadele eden liderlerini küresel çeteye ve içerideki işbirlikçi, omurgasız bir kesime yem etmemeye kararlı bu milletin karşısında hiçbir güç hiçbir tuzak işe yaramayacaktır. Kaldı ki tüm plan bu milletin bir daha tarih sahnesine adım atmaması üzerine kuruluydu. Türkiye bu eşiği aşmıştır. 15 Temmuz'u atlatan bu millet finans operasyonlarını da atlatacaktır. Siz yeter ki Erdoğan'ın yanında dik durun. Cesur olun, uyanık olun, ahlaklı olun, kaliteli olunu2026