Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2454.93
BIST 100
9879.31
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Şubat 2021

Yanında olmak en büyük onur

Meselenin sadece rektör olayı olmadığını hepimiz biliyoruz. Esas olay hükümeti ve Cumhurbaşkanı’nı uzlaşmaya uzak göstermek, memlekette iç karışıklık çıkarmak ve devleti yıpratmak…

Halbuki öğrencinin rektörle ne işi olabilir? Öğrencinin bilimsel çalışmalarına hangi rektör müdahale edebilir? Seçim istiyoruz diyen öğrenciler,seçim hakkı gelse kendileri mi seçecek rektörü?Rektöre oy vermek akademisyenin işi değil mi?Madem seçim istiyorsunuz seçilmiş cumhurbaşkanına neden saygınız yok?

Tezatlar… Tenakuzlar… Çelişkiler…

Küçük bir topluluktan medet uman muhalefete ne diyelim? Sırf üç beş kişiyi memnun edeyim derken büyük bir kitleyi karşısına alan muhalefet… Sürecin kazananı siz mi olacaksınız? Gezi’de ne yaptınız,elinize ne geçti ki şimdi ne geçsin?

Rektör Melih Bulu istifa etse yüreğiniz soğuyacak mı? Bilimsel kariyeri ortadayken yaptığı çalışmalar ispatlıyken neyin kavgası bu? İnatlaşmayın! Yeter!

Binbir yalan,binbir iftira ile ilk günden beri algılarla yıkamadığınız hükümeti böyle mi yıpratıyorsunuz?Bir bitmedi bu komplolar.Darbeler,muhtıralar,krizler…

Yüzde 47 oy alan iktidar partisine kapatma davası açıldığında neredeydiniz?27 Nisan’da niye sesiniz çıkmadı?15 Temmuz’da niyeyse göremedik sizi meydanlarda…

Yoksa bütün bunlar CHP içindeki karışıklığı önleyen konsolide hareketler mi?

Peki her şeyden ziyade her konuda fikir serdeden çiçeği burnundaki muhalefetin neden sesi çıkmıyor? Gerçi Sayın Babacan selam gönderdi o topluluğa hakkını yemeyelim (!)

Bizim yaşayacak davamız da var ölecek davamız da. Ömrümüz boyunca terörün karşısında yer aldık. Asla da müsamahamız yok.

Cahil cesaretiyle hareket edeceğimize, Hak namıma hakikatin cesuru bir ADAMLA yol yürümeyi her şeyin üstünde tutuyoruz.

Evet siz de bilin ki biz kör dünyaya karşı Erdoğan’ın yanındayız.