Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2410.60
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Haziran 2018

Yeni sistem hayırlı olsun!

SEÇİMLER tamamlandı ve millet Başkan olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti. Meclis aritmetiğinde ise Cumhur ittifakı birinci geldi.

Olması gereken, beklediğimiz, dua ettiğimiz sonuç buydu.

Tayyip Beyin seçildiği kesinleştiğinde sadece Türkiye'de değil, bütün ümmet coğrafyasında sevinç gösterileri yapıldı. Sevinç gözyaşlarıyla dua eden Makendonyalı amcadan, havai fişek gösterisiyle bu sevince ortak olan Filistinliler, konvoylarla sokaklara dökülen Somalili Müslümanlar, minarelerden yükselen salavatlar eşliğinde tekbir atan Afganlar, Sarayeva sokaklarını dolduran Boşnaklaru2026

Seçimlerin sadece bir partiyi iktidara taşıma seçimi olmadığının farkında olan bütün mazlum milletler sevinçle karşıladı neticeyi.

Recep Tayyip Erdoğan, artık başkan. Yeni sistemin ilk başkanı.

Seçim gibi bir eşik aşıldığına göre artık asıl konuşulması ve yapılması gerekenlere geçmemiz gerek.

Yeni sistem yeni bir anlayışla inşa edilmeli. Bundan sonra meselemiz ihya ve inşaya dair olmalı.

Bu inşa süreci hem sistemin eksikliklerinin tahkim edilmesini hem de ülkemizin geleceğinin sağlam bir temele oturmasını sağlayacaktır.

Bölgemiz kaynayan kazanu2026 Savunma sanayiinde yapılan atılımlar devam etmeli ve dışarıya bağımlı olduğumuz konularda da milli üretime geçebilmenin yollarının açılmasını konuşalım.

Eğitimden tarıma, sağlıktan güvenliğe, her alanda yeni sistemin kıvrak mekanizmaları kullanılarak yeni kurullar ve kurumlarla mevzuunda ehil olan insanların kontrolünde yeni yapılanmalar gerçekleştirilmesini konuşalım artık.

FETÖ, PKK, Daeş ve emperyalistlerin maşası olan her yapının artık bir daha ayağa kalkamayacak hale getirilip Ordu-Millet anlayışı ihya edilerek güvenlik konusundaki zafiyetlerin giderilmesini konuşalım.

Su yatağına girdi. Türkiye tarihi misyonunu üstlenip yeni sistem, yeni anlayış ve yeni kadrolarla bu görevin hakkını verecektir inşallah.

Seçimler vesilesiyle pek dikkat edilmese de emperyalist ülkelerin bölgemizde yaptığı hazırlıklar devam ediyor.

Akdeniz birçok ülkenin savaş filolarıyla dolu.

Artık dikkatimizi bu duruma çevirmeliyiz.

Seçim sonuçları hayırlı olsun. İnşallah özlediğimiz sistemde özlediğimiz toplum yapısıyla huzur içinde yaşayacağımız günlere vesile kılsın Rabbim.

Rabbim ümitlerimizi kayırsın.