Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2407.78
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Ocak 2016

Yeni yılmış\u2026

Kim olduğun ve tarihsel geçmişin umurumda bile değil. Benim dinsel literatürümde yerin yoksa o zaman yerin cehennemdir Noelcik. Sana saygı da duymuyorum, senin bana ve değerlerime saygı duymadığın gibi; ama seni anlayışla karşılıyorum çünkü sen sana yakışanı yapıyorsun, küfre küfür neşriyatı yakışır sen de bunu yapıyorsun. Bildiğim bir şey var ki şerefsizlik sendromuyla donanımlı bir kültür mutasyonuna sebepsin Noelcik. Hiçbir zaman bizim ecdadımızın kutlu sayfalarında, aydınlık tarihimizin nüktelerinde, kültür hazinemizin refahında, uygarlık havzamızın şerefli ikliminde, medeniyetimizin merhamet akışında yerin olmadı ve olmayacak.

Noelcik! Sen bir gulyabani patavatsızlığısın! Sen ruhsuz, şuursuz ve omurgasız bir denklemin parçasısın. Kendini çakallar sofrasında kaybeden, ahlaksızlık simetrisine paralelsin. Seninle, senin günlük zevk akışında olanları, onları morfine ede ede uyuttuğun aşikar, lakin bir gün bir uyanık çıkar ve tüm uyuyanları uyandıracaktır. Bir uyanık çıkar ve Noel zihniyetinin ardındaki kültür ve ahlak yozlaşısını bize dayatanların yüzüne çarşaf çarşaf vuracaktır, lakin bizim de çıkarmamız gereken dersler var ve asıl meselemiz kendimizle. Büyük bir ruhsuzluk buhranına kendimizi itişimiz ve medeniyetimizin köküne ellerimizle barut döküşümüzu2026

Çok çarpıcıdır ki ellerimizle aydınlık ikbalimizi reddedişimiz ve zulüm dolu bir geleneğe av oluşumuz, azaplardan azap seçişimiz nasıl bir ıstıraptır. Nasıl da ellerimizde kitabımız var iken gönlümüzü kitapsızlaştırdılar, nasıl da vatanlarımızda nefes alıyor iken öz yurdumuzda bizi vatansız kıldılar, nasıl da gönül hanemizi iman ateşi ısıtmalıyken küfür şarabına bizi saki kıldılaru2026 Nasıl da dostu düşman, düşmanı dost eylediler.

Dönüp kendine bakmalı, kendinden kendine pay çıkarmalı, unuttuğumuz, bize unutturulan, uyutulduğumuz, nefsine esir, uçkurunun kölesi kılınışımız, para ve madde kıskacındaki haramzadelik kepazeliği ve biz Müslümanlar arasındaki husumet, hamaset, birbirini çekememezlik, ekilen nefret tohumları, aramıza serpiştirilen tefrika soykırımı, nasıl da dönüp kendimize bakışımızı engelliyor, nasıl da unutturmuşlar bize biziu2026 Noellerle nasıl da başarmışlar içimize zift karanlığını işlemeyiu2026

Evet, yıl geçti güya başka bir yılın başı geldi. Bana bahar olmayan, içimin kıvrımlarına yeni bir bahar olmayan yılı, yılın sonunu, yeni yılın başını neyleyim, neyleyim bana kaderin üstündeki kaderden sır taşımayan yepyeni bahar dolu her anı neyleyim, yılbaşıymışu2026 Üzgünüm yeni yılınızı kutlayamayacağım, sizin Kuran'ı Kerim dolu her anınız kutlu olsun. Peygamber muhabbeti ile dolu olmayan her gönül gönül olmaktan çıkmış, çorak bir araziye dönmüşse kutlasam ne kutlamasam ne.

Her an taze kalan mübarek dinimin uygarlık kışlasında senin yerin yok Noelcik.

Kuran'i yaşam dolu her anınızı tebrik ederim, kutlu mübarek olsun Muhammed Mustafa sevgisiyle dopdolu her lahzanızu2026