Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2396.15
BIST 100
10363.34
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Mart 2020

Yeni yüzyılda güç merkezi kim olacak?

Son üç yüzyılda her yüzyılın başında ortaya çıkan "Yeni Dünya Düzeni"nin, beraberinde yeni karşı hedefler ve güç merkezi oluşturduğu görülmektedir. 2000'lerin başında meydana gelen hadiseler dikkatle okunduğunda yeni dünya düzeninin hedefinde yakın müslüman coğrafya ile birlikte TÜRK-İSLAM dünyası olduğu, başarabildikleri takdirde yeni güç merkezinin, yeni kurulacak BÜYÜK İSRAİL olması planlanıyor!..

***

18. yüzyıl; “Yedi Yıl Savaşları” (1756-1763) ve ardından yaşanan Fransız Devrimi ile sona ermiş ve yeni yüzyıl, Avrupa’da yeni bir lider, Napolyon Bonaparte ile başlamıştır. Napolyon’un iktidarı, kıta Avrupası’na savaşlar getirmiş buna mukabil Avrupa'ya müteveccih ticaretin gelişimini yavaşlatmıştır.

Yüzyılın yapı taşı diyebileceğimiz platform ise 1815 Viyana Kongresi’dir. Kongre, Avrupa’da dengeyi muhafaza etme gayreti ile kaleme alınmış bir belge ile sonuçlanmıştır. Kongre sonrası oluşan güçler dengesi Avrupa’yı ciddi bir savaş olmadan Birinci Dünya Savaşı’na kadar getirmiştir.

Viyana Kongresi yüzyıllardır savaşan Avrupalıların aslında bu savaşlar süresince oluşturdukları değerler sistemini esas almış "YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ"'nine ait önemli bir belgedir. Bu düzenin hakimi de İngiltere'dir.

***

Bu barış ve huzur ortamının Avrupa’da gelişmeyi tetikleyeceği düşünülmüş ancak sonuç öyle olmamıştır. Yüzyıl, Fransa’nın gittikçe küçüldüğü, (donanmasının yakıldığı, siyasi ve askeri etkinliğinin azaltıldığı) İngiltere’nin etkisini artırdığı, Avrupa’da yeni devletlerin ve yeni birliklerin gerçekleştiği bir süreç olmuştur.

20. yüzyılda ise yeni dünya düzeni 1915 'ten itibaren Osmanlı Devleti için bölünme, parçalanma ve küçülme olurken İNGİLTERE-SİYONİST ittifakı için büyüme şeklinde tezâhür etmiştir

***

Osmanlı’nın parçalanmasında "İNGİLİZ-SİYONİST" ittifakının etkin olduğu tarihi bir hakikattir. Son İmparatorluğumuz İsrail kurulsun diye yıkıldı.

1897 yılında tertiplenen Dünya Siyonist Kongresinde alınan kararlar çerçevesinde ilk 50 yıl içerisinde İsrail Devletinin ikinci 50 yıl içerisinde ise Büyük İsrail hedefinin gerçekleştirilmesine odaklanan bir Dünya Nizamı planlandığını görmekteyiz. Bu nizam; gerek BM ve AB, gerekse NATO ile hedefe doğrudan veya dolaylı olarak hizmet etmektedir.

***

Dünyamız 72 çatışma alanında kan, gözyaşı ve soykırımlara maruzdur. Bu çatışma alanlarının yüzde 40'ı Türk-İslam Dünya'sındadır.

Doğu ve Güney Asya'dan Doğu Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Sahra altına, Ortadoğu'dan Kafkaslara uzanan coğrafyada İslam ümmeti büyük bir soykırım ve yok edilişe maruz bırakılmıştır...

Yakın coğrafyamızda yaşananlar ise bir sonraki hedefin ülkemiz ve devletimiz olduğunu açıklıkla göstermektedir. Eğer başarılı olunursa Yüzyılın güç merkezi "BÜYÜK İSRAİL" olacaktır. O bakımdan üç maymunu oynayamayız. Açık ve kapalı tehditlere karşı misliyle mukabelede bulunmalıyız.

SONUÇ OLARAK:

  • TEHDİT VE TEHLİKELER NEREDEN, NASIL,VE KİMLERDEN GELİRSE GELSİN, KAYNAĞINDA TEREDDÜTSÜZ YOK EDİLMELİDİR.
  • BİRİLERİ SYKES-PİCOT'U GÜNCELLEME İLE BİRLİKTE BÜYÜK İSRAİL'İ KURMAYI HEDEFLEMİŞSE BİZ DE MİSAK-I MİLLİ'Yİ GÜNCELLEME HAK VE HUKUKUNA SAHİBİZ.
  • BU MİLLET GÜÇLENDİKÇE KURULACAK YENİ DÜNYA NİZAMININ GÜÇ MERKEZİ OLACAKTIR. ETRAFINA KÜMELENEN DÜNYA HALKLARI İLE BİRLİKTE ADALETİ VE MERHAMETİ YÜKSELTECEK, DÜNYA'YA HAK VE ADALET HAKİM OLACAKTIR ALLAH'IN İZNİYLE. LAKİN DAHİLDE BİRLİK ŞARTTIR!