Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Kasım 2015

Yılmaz'lar Çoğalıyor

Ne yapalım, kiminin bahtına CHP düşer. Bıkmadan, usanmadan CHP'ye 'Asiye nasıl kurtulur' filmi çevirirler. Ve hiç mi hiç 'Yılmazlar'! Biri de çıkıp, CHP misyonunu tamamladı, devri geçti, artık 'Yeni Türkiye' var deyince deu2026
Aslında CHP'li biri çıkıp "Ulan atıp tutuyorsun da CHP'nin başına seni getirsek ne halt edeceksin be!" üstelik şuanki adam 'oyunu binde bilmem kaç arttırmışkenu2026.' demeli ya, neyse bizim işimiz değil, neme lazım!
Farklı gibi görünse de hele bir de dolaylı veya doğrudan destekledikleri 'beraber salladıkları' tarafa bakalım.
'Biz demiştik arkadaş' diyerek başlıyacağım tabii ki!
Hani taa bu iş başlamadan evvel birileri havalara girmişti de kendilerini bişey sanıp ahkam kesiyordu! Hadi onları geçtik, memlekette 'sığırdan' çok bulunan 'uzmanımız' da ya açıktan, ya peltek, ya 'acaba' mı diye ağzına dolamıştı bu işi!
Senin çapın belli, batmanın belli, sana verilen görev belli. Herifçi oğlu ağzına verdikleri biberonu almasını bilmez mi?
Yok 30 yıldır mücadele ediyorlarmış, yok bilmemne ediyorlarmışu2026
Neden bahsediyoruz? 17 Temmuz'da PKK'nın internet sitelerinde terörist sözcülerinden biri açıklama yapmış da, artık tüm dünya PKK'yı terör listesinden çıkaracakmış, hem de bu işe Amerika ön ayak olacakmış! Hangi uyanık kandırmışsa bu zavallıları, bir de meydan okurcasına 'bu iş bitti, Amerika 'bile' engelliyemez' demişti.
Ben de kendimce tekrar nabız yokladım. Sağa sola danıştım. Birkaç kişiyle görüştüm. Acaba Amerika PYD'ye verdiği desteği doğrudan PKK ile anlaşmaya mı döktü yoksa bunların hiç uyanamadığı, nice insanların canına mal olan bu kabusun devamı mı diye?
Netice tabii ki böyle bişey yoktu ve olamazdı da! Türkiye gibi bir ülkeyi dünya üzerinde PKK terör örgütüne değişecek hiçbir ülke olamayacağı gibi Amerika da bunu yapamaz. Hasılı o günlerde bunları yazdım. Sakın böyle bir hevese kapılıp zaten yeteri kadar hasar verdiğiniz 'çözüm sürecine' halel getirebilecek hallere girmeyin! Amerika, işine yaradığı kadar size 'icik' yaparu2026.
Ve fakat Suruç patlamasını bahane eden teröristler, malum aylardır milletin canını yaktı ve karşılığını da en ağır şekilde aldı. Hem de şu ana kadar görmedikleri bir hüsran ki artık geri dönüşleri kalmamacasına devam etmek suretiyle.
Bunun yanısıra Türkiye, uluslararası arenada girişimler sonucu birilerinin sırtını dayadığı 'PYD' terör örgütü için de yaptırım kararları çıkarmayı başardı.
Albay Steve Warren geçen gün 'Artık PYD'ye silah dahil hiçbir yardım yapmayacaklarını' açıkladı. Bunun inandırıcılığı ayrı tartışma konusu ve fakat böyle bir açıklama bile diplomasi başarısı ve aylardır 'dağın taşın!' bombalanması neticesidir.
Sen ateşkes ilan etsen kaç yazar, bozsan kimin umrunda! Ateşi kessen de bozsan da artık bu işin sonu gelmiştir vesselam. Ne FETÖ, ne DAEŞ ne PKK, ne bilmemne bela bu topraklarda barınamaz!