Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.58
Gram Altın
2387.08
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Haziran 2023

​Yine cumhurbaşkanımızın sağlığı

FETÖ’cü ve benzeri şer odakları sosyal medyada ve benzeri platformlarda Sayın Cumhurbaşkanımızı devamlı hasta olarak gösteriyor, çok az ömrü kaldığını açıktan dillendiriyorlar. Zorlukla yürür göründüğü bir videoyu yayınlıyor, ağır hasta olduğu izlenimi veriyorlar ve ardından zehrini kusuyorlar.

Hele bundan 1,5 yıl önce bir kem ağızlı tanınmış bir FETÖ’cü, “Ağır hasta, ancak 5-6 ay daha yaşar” diye ilan etmişti. Bu paylaşımı işaretledim ve dediği sürenin dolmasını bekledim. Tam 6 aylık süre dolmuşken Sayın Cumhurbaşkanımızın Dolmabahçe Sarayı’nda vereceği iftarın davetiyesi ulaştı. Gittim ve sağlığı ne durumdaydı merak ediyordum. Sarayın büyük salonunda masasına geçerken belki 300 adım kadar yürüdü. Dik adımlarla ve zinde olarak o yolu aldı. İftardan sonra yarım saatten fazla ayakta, her zamanki gibi müthiş hitabetiyle, anlamlı içeriğiyle harika bir konuşma yaptı.

Sonra belki bir saatten fazla süre misafirlerle yine ayakta ilgilendi. Onların problemlerini ve tekliflerini dinledi. Kendisiyle çok samimi bir sohbet fırsatını buldum. Kadir gecemi tebrik ettikten sonra halimi hatırımı, kayınpederimin ve eşimin sağlığını sordu. Onlara selâm söyledi. Üstelik oraya yoğun başka etkinlikleri gerçekleştirip gelmişti. Güler yüzlü idi. Morali yüksekti ve enerji doluydu. Çok sağlıklı ve zinde gördüm onu. Maşallah yorulmak bilmiyordu.

Aradan bir yıl daha geçti. Geçenlerde interneti karıştırınca yaklaşık iki yıl önce şom ağızlı bilinen gazeteci görünümlü bir FETÖ’cünün yayınladığı videoda Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında, “Geçirdiği kanser nüks etti. Hayatının son günlerini yaşıyor. Doktorlar bir yıla kalmadan öleceğini açıkladı. Hele 2023 seçimlerinde hayatta olmayacak” benzeri sözler ettiğini şaşırmayarak dinledim.

Görüntüleri nereden elde ettiklerine gelince: malum Cumhurbaşkanımızın oldukça yoğun ve yorucu programları var. Bilhassa geç vakit yorgunluğunun üst seviyesindeyken yakaladıklarını belli ki genelleştirerek servis ediyorlar.

Bir başka FETÖ’cü ise 2023 seçimlerinden hemen önce yayınladığı videoda, ‘Erdoğan önümüzdeki seçime yetişemez, hastalığı ağırlaşır’ diye konuşuyordu. Hâlbuki seçimlerde müthiş bir performans gösterdi, 6’lı masa artı PKK artı FETÖ artı şer dış güçler artı benzeri odakları hezimete uğratarak 5 yıllığına daha seçildi.

Bunları niye mi anlatıyorum? 11 Haziran Pazar günü Taksim AKM’de Necip Fazıl Kısakürek programına katıldı. Tabi hekim olarak denilenler açısından takip ettim. Önce sergi salonunu dolaştı, sonra sahne etkinliğini izledi, ardından nefis bir konuşma yaptı. Sahneye hızlı adımlarla yürüdüğünü, kısa da olsa merdivenleri dinç adımlarla tırmandığını, ayaküstü kısa sohbetler yaptığını gözlemledim.

Kısacası Sayın Cumhurbaşkanımız oldukça sağlıklı izlenim veriyordu ve zinde idi. Rabbimin izni ve müsaadesi ile daha yıllarca milletimize sağlıklı ve enerjik olarak hizmet edeceğine inandım.

Orada ettiğim duamı tekrarlıyorum: “Şom ağızlılara, şer güçlere, kötücül mihraklara fırsat verme Yarabii…”