Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.82
Gram Altın
2437.35
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Ocak 2024

​Yine yüreğimize kor düştü...

Değerli okurlarım, evvelki gün Pençe Kilit Harekat Bölgesi'ndeki Üssümüze, teröristler bir defa daha sızma girişiminde bulundu.



Yaşanan çatışmada da 9 Kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Ülkemizin bekası için hayatlarını kaybeden Kahramanlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun...


Efendim saldırı sonrası, Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kahraman Şehitlerimizin kanlarının yerde bırakılmadığı belirtildi.


Ayrıca devletin tepesinden verilen mesajlarda da, terörle mücadelenin, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar süreceği vurgulandı.


Ben bu mücadelede, birey olarak bize de görevler düşüyor derim. O görevin açıklamasına da, bu hainleri eğiterek, ellerine silah verip üzerimize gönderen kim? sorusunu sorarak başlamak istiyorum.


Evet dünyanın birçok yerindeki huzursuzluğun sorumlusu olan ABD... Bu taşın altından da o çıkıyor. Hem de gözümüzün içine baka baka yapıyor hainlere silah desteğini...


Hal buyken... Bu devletle ilişkiler, hiçbir şey yokmuş gibi olmamalı... Bizim Amerika'ya ihtiyacımız olduğu kadar, onunda Türkiye'ye ihtiyacı var.


Bizde hiçbir şey olmamış gibi, alamayız bu terör destekçisi devletin ürünlerini... Hamdolsun... Tercih noktasında alternatifsiz değiliz.


Ha bu konuda duyarlı davranmazsak, şehitler bize haklarını helal etmezler...