Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2491.14
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

30 Kasım 2019

Yüzsüzlüğün CHP versiyonu!

SÖZCÜ gazetesinin başyazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı, “Külliye’ye bir CHP’li gitti” iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı… Yazının yayınlanmasının hemen ardından Fox TV’de canlı yayına katılan CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, “Evet bilgim var. Doğrudur ama isim veremem” demişti.

Rahmi Turan’ın “Külliye’ye çıktığını iddia ettiği” kişinin Muharrem İnce olduğu söylendi.

Muharrem İnce ise bu iddiayı hemen yalanladı.

Rahmi Turan, yoğun baskı gelince, kaynağının bir başka gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Talat Atila da, Erdoğan ile Muharrem İnce’nin külliyede görüştüğü bilgisini kendisine getiren kişinin bir CHP milletvekili olduğunu söyledi ama ismini açıklamadı.

Rahmi Turan’ın yazısının çıkmasının hemen ardından Başkan Erdoğan, “Ben başkanlığımı ortaya koyuyorum. İspat etsinler bırakmaya hazırım, Kılıçdaroğlu da bırakacak mı?” diyerek meydan okudu. Kılıçdaroğlu bu meydan okumaya, “İstediği zaman istediği kanalda tartışmaya hazırım” dedi (Ne alakası varsa) ama “Eğer bu doğru değilse, ben CHP Genel Başkanlığını bırakırım” di-ye-me-di!.. Neden diyemedi?.. Çünkü olayın genel kurgusundan haberi var da ondan diyemedi…

Gazeteci Talat Atila ayrıca, “Bu haberi getiren CHP milletvekili bunu yüzde yüz Kemal Kılıçdaroğlu’na onaylatmıştır” dedi. CHP ise, Atila’nın bu sözünün arkasını araştırmaya gerek duymadı. Neden?.. Çünkü balta kendilerini kesecek de ondan!..

Rahmi Turan, gerçekliği olmayan bir iddiayı yazdığı için özür dilerken, “aklanmış” kabul edildi çarçabuk, ancak CHP cephesi, bu kumpası Erdoğan’ın kurduğunu söyledi…

Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim inanın…

İddia hem AK Parti hem Erdoğan’a en muhalif bir gazetenin sermuharriri tarafından ortaya atılacak. İddiayı bir gazeteciye CHP’li bir milletvekilinin ilettiği söylenecek. Muharrem İnce, “Taksim’de kendimi yakarım” diyecek kadar iddianın yalan olduğunu beyan edecek, Başkan Erdoğan, “Doğruluğunu ispat edin, bu makamı bırakmaya hazırım” diyecek, sonra da CHP kalkıp, “Bu kumpas külliye tarafından hazırlandı” diyecek. Pes vallahi!..

Bu CHP var ya bu CHP, milletin aklıyla alay ediyor…

Neden yıllardır iktidara gelemedikleri bir kez daha ortaya çıktı.

Her türlü oyunu, kumpası ayarla, sonra da “Biz yapmadık, başkası yaptı” diye aradan sıyrılmaya çalış…

Bu millet, CHP’nin aptalca oyunlarına kanacak kadar geri zekâlı değil…