Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2398.75
BIST 100
10043.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Temmuz 2013

Zalimler! Bekleyin ve görün\u2026

Kur'an-ı kerim i baştan sona incelediğimiz zaman tarih boyu helak edilen nice kavimlerden bahseder. Resulullah (sav) da hadisi şeriflerinde helak olan birçok topluluktan haber verir. Kur'an ve sünnet in bu denli ağırlıklı olarak geçmişte helak olan kavimleri biz insanlara mükerreren hatırlatmasında elbette çok ders ve ibretler var. Bu kıssalar masal veya ninni değilu2026

Bu kavimlerin helak edilişlerinin detaylarında farklılıklar olsa da temel neden bu kavimlerin hadlerini aşmaları, Allah (cc) a asi olmaları, şirk koşmaları ve Kur'an ın orjinal ifadesiyle zalim olmalarıdır. Zulmün oranı, uygulanış biçimi, faili, mef'ulü farklı olsa da sonuçta zulümdür.

Sovyetler birliği sadece Afganistan da uyguladığı insanlık dışı katliam ve zulümler neticesinde dağılıp rezil ve zelil oldu. ABD beraberindeki 30 küsur Avrupa ülkesi ve İsrail yıllardır onlarca İslam ülkesinde katliam, soykırım, işgal, sömürü, işkence ve her türlü insanlık dışı zulümlerine devam etmektedirler. Irak'ı yangın yerine çevirip, güya yıllardır ambargo uyguladıkları İran'a teslim ettiler. Haçlı ve Siyonistlere vekaleten şimdi Şia kaldıkları yerden zulümlere devam ediyor.

Sahi "Ebu gureyb"ler ne oldu?.. Ne oldu kıtalar arası dolaşıp duran, zalimlerin seyyar işkence haneleriu2026 Mazlum Müslümanları taşıyan özel işkence hane uçaklar... Zalimler bir anda gizlice merhamete gelip zulümlerinden vaz mı geçiverdiler?.. Ne oldu Filistin, Çeçenistan, Irak, Afganistan, Sudan, Somali, Keşmir, Pakistan, Eritre, Moro, yukarı Karabağ ve daha niceleriu2026 Türkiye vb nice İslam beldelerinde yıllardır terör adıyla devam eden adı konulmamış kirli savaşların mimarı, finansörü, senaristi ve bilmem nesi hep aynı zalimler değil mi?.. şu an devam eden barış sürecini yarıda kesmek, sabote etmek için içeriden ve dışarıdan kotarılan planlar, desiseleru2026

Hele Suriyeu2026 Aaah Şam diyarıu2026 her yerden zulüm fışkırıyoru2026 Katliam, kan, göz yaşı, feryat, figan ve çığlıklaru2026 Ona birde Mısır'ı eklemek istiyorlar. Mısır da aynı Suriye gibi harap olsun istiyorlar. Onların bir kaybı yok kiu2026 aksine silah, ekip ve ekipman satıp para kazanıyor.

Ümmeti bu karabasanlarla baş başa bırakan liderler, aydınlar, hükümet ve devletleru2026 Özellikle de körfez bölgesinin işbirlikçi idarecileri! Aşağıdaki ayetler ve Kur'an-ı kerim in sair mesajlarına kulak verip zalimlere destek olmaktan vazgeçin. Tek çare, siz hainlerin ve desteklediğiniz zalimlerin akıllarını başlarına almalarıdır. Aksi halde Allah (cc) ın gadabı geldiği zaman zalimleri, onlara yardım ve yataklık eden işbirlikçilerini, hatta zulümlerine seyirci kalanları da yakalayıverir.

İşte bazı ayetler

u00b7 Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah'tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez. (Hud 11/113)

u00b7 Sadece içinizden zulmedenlere erişmekle kalmayacak olan bir azaptan sakının ve bilin ki Allah, azabı çetin olandır. (Enfal 8/25)

u00b7 Onlar bir tuzak kurdular. Farkında değillerken Allah da bir tuzak kurdu. Bak, onların tuzaklarının sonucu nasıl oldu: Biz onları ve kavimlerini topyeku00fbn helak ettik. İşte zulümleri yüzünden harabeye dönmüş evleri! Şüphesiz bunda bilen bir kavim için bir ibret vardır. (Neml 50-52)

u00b7 Eğer Allah, insanları zulümleri yüzünden hemen cezalandırsaydı, yeryüzünde hiçbir canlı bırakmazdı. Fakat onları belirli bir süreye kadar erteler. Ecelleri geldiği zaman ise ne bir an geri kalabilirler, ne de öne geçebilirler. (Nahl 16/61)

u00b7 Nice memleketleri helak ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken yahut gündüz istirahat halinde iken gelmişti.Azabımız kendilerine geldiğinde, "(Biz bunu hak ettik.) Gerçekten biz zalimler olmuştuk" demekten başka söyleyecekleri kalmamıştı. (A'raf 7/4,5)

u00b7 Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.(İbrahim 14/42)

u00b7 Ve askerleri yeryüzünde haksız yere büyüklük tasladılar ve gerçekten bize döndürülmeyeceklerini sandılar.Biz de onu ve askerlerini yakaladık ve onları denize attık (Orada boğuldular). (Kasas 28/39)

u00b7 Zulmedenleri o korkunç uğultulu ses yakaladı da yurtlarında diz üstü çökekaldılar. Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah'tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez. (Hud 11/67,113)

u00b7 Biz onlardan önce, kendilerinden daha zorlu nice nesilleri helak ettik de ülke ülke dolaşıp kaçacak delik aradılar. Kaçacak bir yer mi var? (Kaf 50/36)

u00b7 Zalimler hangi devrilişle devrileceklerini görecekler. (Şu'ara 26/227)

Şimdi soralım vicdanlara; firavun ordularını denizde boğan adili mutlak, bu asrın firavni güçlerini helak edemez mi? Nemrut ordularını sivrisineklerle, Ebrehe ordularını ebabil kuşlarıyla helak eden kadiri mutlak bu asrın zalimlerini cezalandıramaz mı?...

Bunca kan, gözyaşı, feryad-u figan berhebamı olacak?.. bunca yetim kalmış yavrular, katledilen milyon milyon kadın, erkek, çocuk, genç, ihtiyar mazlumların hukuku ne olacak?..

Batılılar ayağı sakatlanan finolarına özel tekerlek ayaklar geliştiriyorlar da İslam aleminin savaş mağduru kör, kolsuz, bacaksız yüzbinlerce sakat mazlumun ahı onca mazlumun bedduaları yerde mi kalacak?...

Hayıru2026 Hayıru2026 Allah (cc) adili mutlaktıru2026 İntikam sahibidiru2026

Şu hadisi şerif, tüm zalimlerin kulağına küpe olsun. "mazlumun bedduasında korkun. Zira onunla Allah (cc) arasında perde yoktur."