Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2442.43
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Cinsel sağlık kitapları

Tüm İslam Âlemini tarıyorum, Türk Cumhuriyetleri… Yok. Dini İslam olan nüfusa katkı ve eğitim verebilecek içerik ve sentezde ayrıntılı cinsel sağlık kitap, ansiklopedi bulamıyorsunuz. Hekim tarıyorum. Yok. Bizim ülkemizde de çoğunlukla cinsellik, Batı standartları tesirinde bir cinsellik olarak kabul görüyor. Çeviri ansiklopedi tarıyorum. Kendi norm standartlarımızda kaynak eser bulamıyorum. Benim için en büyük ideal ülkeme bir cinsel sağlık ansiklopedisi miras bırakabilmekti. Bunu başarmış olmak, hastalarıma, danışanlarıma gönül rahatlığı ile verebileceğim resimli, şemalı bir cinsel sağlık ansiklopedisi bastırabilmek harika bir his. 20 yaş üzeri her birey için bilimsel bir kaynağı meydana koyabildim.

Batı cinselliği, Tao-Tantra cinselliği ve kendi kadim norm standartlarımıza göre cinsel sağlık eserleri yazmak, eğitim verebilmek büyük bir deneyim ve beceri gerektiriyor. Bugünkü yetkinliğimi yabancı kaynakları okuyup araştırma, sayısız eğitime zaman ve para ayırmama borçluyum. Cinsel sağlığa farklı yaklaşımı olan usta öğreticilerim oldu. Her birinden bir şeyler edindim. Cesaretim arttı. Hiç kimseden çekinmeden doğruları söyleme cesareti ve özgüveni. İşte bu çok güzel öyle değil mi?

Ben Müslüman bir hekimim ve Müslümanlar için en faydalı, en sade en anlaşılır ve en keyif verici cinsel sağlık eserleri yazabiliyorum. Yazdım ve yazmaya devam edeceğim İnşaallah. İlim öğrenen ve öğreten sınıfında olduğum için tabiî ki Yaradan’ıma şükrediyorum. Her kitap insanın geride bıraktığı en değerli hizmet, derdi büyüklerimiz. Yetiştirdiğim 4 evlat gibi 4 kitap ve çıkacak olan 5.kitap 4 adet dergi.

Hayalim bir külliyat oluşturmak ve onu yabancı dillerde neşredebilmek. Tıp öğrencileri, psikolog, ilahiyatçı ve kendisini geliştirmek, ailesini, evladını korumak isteyen tüm bireyler için cinsel kaynak oluşturmak.

Girişgin Aile Danışmanlık bünyesinde eğitim modelleri oluşturmak. Online eğitimleri çok sevmiyorum. Özellikle cinsel eğitim kapalı ve kayıt alınmaksızın verilmesi, alınması gereken bir eğitim olmak zorunda. Lakin kitaplarımı yaş gruplarına göre her ülkeden, her dinden fertler kolayca ulaşıp okuyabilirler.

İnstagram ve youtube kanalımızdaki videolar zaman ve emek verilerek hazırlanmış olup bir birikim oluşturacaktır.

Daha önceki PUSULA GAZETESİ yazılarım, kitap yurdunda yer alan yorumlar ve dahi EKŞİ SÖZLÜK ve ONEDİO’daki tartışmalar kitaplarım hakkında az çok bilgi verecektir. Kitap ve ansiklopedilerim pagan cinselliğine karşı bilimsel delilleri ile sosyolojik veriler ile hasta örneklemeleri ve yılların getirdiği tecrübe ve birikimle ortaya çıkmıştır. Ne yazmak kolay olmuştur ne de basıma hazırlamak ve bastırabilmek. Tüm okuyucu ve takipçilerime sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunarım. Hazırlık aşamalarında kitap çalışmalarıma destek veren gençlerimizi, Gazeteci ve Editör Sami Terzi Bey’i de asla unutamam. İlmin değerini anlayan insanlarla bir arada olabilmek büyük mutluluk, yalnızlık ise çok kötü bir duygu. Kitap çalışmalarımın insanlık adına faydalar sağlamasını ümit ediyorum.

İlerleyen haftalarda her bir kitabımla ilgili kısa kısa bilgiler aktarmaya çalışacağım.

1.SAKIN OKUMAYIN.CISS! (6.BASKI ÇIKTI)

2.EYVAH! ELMANIN YARISI TÜKENDİ!

3.HEKİM ANNEDEN BEBEK BAKIM REHBERİ

4.HAZZA YOLCULUK (CİNSEL SAĞLIK BİLGİLERİ.1.CİLT)

5. YENİDEN DOĞMAK ( yakında okuyucu ile buluşacak )

Yalın ve anlaşılır bir dille yazılmış olan kitaplarımızın sizler için gelecek kuşaklarımız için faydalı olması dileğiyle Sağlıcakla kalınız.