Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2400.13
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Akşener: 'Önce ben' diyenlerle uğraştık olduramadık

26 Ağustos 2023 15:56:19
Seçim öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylık yolunda engel olmaya çalıştığına dair suçlamalarda bulunan Meral Akşener, "Ne yazık ki nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Ne yazık ki önce ben diyenlerle uğraştık. Ne yazık ki koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık. Ne yazık ki olmadı olamadı olduramadık. 2023 yenilgisine maalesef engel olamadık" dedi.

İyi Parti Lideri Meral Akşener, Büyük Taarruz'un başladığı Afyonkarahisar'da düzenlenen bir etkinlikte parti üyelerine seslendi. Akşener, burada partisinin yeni yol haritasını açıkladı ve güncel konulara dair önemli açıklamalar yaptı.

Akşener'in hedefinde, adaylığına engel olmaya çalıştığı, 6'lı masayı devirmesine neden olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

'Ne yazık ki önce ben diyenlerle uğraştık'

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu "koltuğundan vazgeçmeyenler" olarak niteledi.

Akşener şöyle konuştu:

"İtiraz ettik tepki gösterdik uyardık. Sadece iktidar mensuplarıyla değil bu seçimin kaybedilmesini isteyenlerle de mücadele ettik.

Milletimize bir çıkış yolu açmak istedik. Bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık.

'Ne yazık ki olmadı olamadı olduramadık'

Biz nefsimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Ne yazık ki önce ben diyenlerle uğraştık. Biz milletimizin geleceği için ben ve sizler hepimiz şahsi çıkarlarımızdan vazgeçtik.

Ne yazık ki koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık. Ne yazık ki olmadı olamadı olduramadık. 2023 yenilgisine maalesef engel olamadık"