Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Alman fenomenden Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler

22 Kasım 2023 08:08:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berlin ziyareti sırasında Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile düzenlediği basın toplantısındaki konuşması, Alman fenomen Rene Romanov'un ilgisini çekti. Romanov, Erdoğan'ı 'Ülkesiyle gurur duyan, güç ve özgüven ileten bir lider' olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Berlin'de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile gerçekleştirdiği görüşme ve birlikte düzenledikleri basın toplantısındaki mesajları, hala gündemdeki önemini koruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze konusundaki net ifadeleri, özellikle Almanya'da büyük yankı uyandırdı. Erdoğan'ın sözleri Alman fenomen Rene Romanov'un dikkatini çekti.

"Ülkesiyle gurur duyan, güç ve özgüven ileten bir lider"

Alman fenomen çektiği video ile ile Cumhurbaşkanı Erdoğan için övgüler yağdırırken, "Ülkesiyle gurur duyan, güç ve özgüven ileten bir lider. Bir başka ülkenin başkanı bizim politikacılardan daha çok parıltı ve ışık saçıyor." ifadelerini kullandı.

"Bir Başkan tam da böyle konuşmalı"

Romanov, "Ondan hoşlanmayabilirsiniz, hoşlanmak zorunda da değilsiniz. Ama bir başkan tam da böyle konuşmalı, bam bam bam... Haklı olarak 'Bir Hristiyan ülke olarak, kiliseler vurulduğuna neden susuyorsunuz?' sorusunu soruyor." ifadelerini kullandı.