Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2447.58
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan Sancaktepe''den duyurdu! Yenisi kurulacak...

İstanbul Sancaktepe''de vatandaşlara seslenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu yakasının en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe''ye kurulacağını açıkladı. Erdoğan yeni hastanenin 3 bin yataklı olacağını vurguladı.
Başkan Erdoğan Sancaktepe''den duyurdu! Yenisi kurulacak...
05 Mart 2019 12:37:00
İstanbul Sancaktepe''de vatandaşlara seslenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu yakasının en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe''ye kurulacağını açıkladı. Erdoğan yeni hastanenin 3 bin yataklı olacağını vurguladı.

Başkan Erdoğan, Anadolu yakasının en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'ye kurulacağını açıkladı. Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Sancaktepe mitinginde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Milletin partisi AK Parti ile yola çıktığımız günden bugüne hamd olsun şu Sancaktepemize çok ciddi yatırımlar yaptık. Nereden nereye geldik... Sancaktepe şöyle bir geçmişe doğru gidelim. Neydi ne oldu? Bütün bunlar bir aşkın, bir kararlılığın neticesidir. Özellikle yola çıkarken bir şey söyledik. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet ile büyüyeceğiz dedik. Bunun üzerine bizler ulaşımı, enerjiyi, turizmi, dış politikayı bina ettik ve bugünlere geldik. Karşımda burada yaptığımız okulları, kültür merkezini görüyorum.

"CHP'nin adayı 'kültür merkezi yok' diyor"

Geçenlerde İstanbul'da bu CHP'nin bir adayı var ya... Çıkmış diyor ki, "AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok. Kreş yok" diyor. Yahu İstanbul'da bir aday tanıtımı yapmak istediniz nerede yaptınız? Haliç Kongre Merkezi'nde yaptınız. Eğer bir tane kongre merkeziniz olsaydı giderdiniz orada yapardınız. Niye Haliç Kongre Merkezi'ne geldiniz? Demek ki sizde yok.

"Bay Kemal'in gönderdiği belediye başkan adayları da bilmez"

Ama AK Parti o Sütlüce mezbahanesini kültür merkezine dönüştürdü. Şimdi orası pırıl pırıl. Karşımda da Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi var. Şimdi Bay Kemal bunları bilmez. Ama Bay Kemal'in gönderdiği belediye başkan adayları hiç bilmez.

"1994'te sadece 50 bin eve doğalgaz gidiyordu"

1994'te İstanbul'da sadece 50 bin eve doğalgaz gidiyordu. Şimdi 6 milyon 500 bin eve doğalgaz gidiyor. İSKİ'nin tankerleriyle su kuyrukları vardı hatırlayın. Şimdi böyle bir şey var mı?

"Sancaktepe'ye 3 bin yataklı şehir hastanesi yapacağız"

Sancaktepe'ye 400 yataklı devlet hastanesi yaptık. Şimdi de Anadolu yakasının en büyük şehir hastanesini, 3 bin yataklı şehir hastanesini Sancaktepe'ye kuracağız. Şehir hastanelerinin biri Başakşehir'de biri Sancaktepe'de.

Bunların zamanında ilacımızı alabiliyor muyduk? Şimdi istediğimiz yerden ilacımızı alabiliyoruz.

"İstanbul'da 65 bin 399 riskli yapı tespit ettik"

Tapu sorunu vardı. Bunu yüzde 95 oranında çözdük. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda İstanbul genelinde 23 ilçede 65 bin 399 riskli yapı tespit ettik. Kiranızı, her şeyinizi veriyoruz, vereceğiz. Bu yapıları boşaltın. Gönüllülük esasına göre riskli konutlarımızı yıkalım, bize yardımcı olun.

"Ataşehir soygun yeri oldu"

Ataşehir bir soygun yeri oldu. Her türlü alavere, dalavere, her şey var. Niye? Çünkü Bay Kemal'de de yalan var. Bana ve aileme iftira attı mı? Attı. Şu anda diğer kazandıklarım hariç sadece bu meşhur onun Man Adası diye tutturduğu yalanı vardı ya. Oradan mahkemelerden 2.5 milyon kazandım. Henüz parayı almadım. Şimdi yargıya gitti Bay Kemal. Ama tabi bir sandık kurdular, CHP'li milletvekilleri her ay maaşından 5'er bin lira veriyorlar Bay Kemal'i kurtarmak için. Ben de dedim ki, bu parayı tahsil ettiğim zaman Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.

"Kılıçdaroğlu şu anda terör örgütleriyle beraber"

Adam hala YPG'yi PYD'yi savunuyor. Yani oradan füzeler attılar, bizim insanlarımız şehit oldu. Adam hala bunları kabullenmiyor. Niye? Bu adam şu anda terör örgütleriyle beraber değil mi?