Dolar (USD)
32.17
Euro (EUR)
34.90
Gram Altın
2471.32
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Beyoğlu'nda Ramazan bir başka güzel

On bir ayın sultanı Ramazan, Beyoğlu'nda coşkuyla yaşanıyor.
Beyoğlu'nda Ramazan bir başka güzel
03 Haziran 2017 13:05:00
On bir ayın sultanı Ramazan, Beyoğlu'nda coşkuyla yaşanıyor.

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve ekibi her sene Ramazan'a özel bir birinden farklı etkinlikleri halk ile buluşturuyor. Beyoğlu Belediyesi'nin iftar yemekleri ve ardından düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri paylaşmayı arttırdığı gibi aynı çatı altında buluşmayı sağlıyor. Beyoğlu Belediyesi üç noktadan toplam 7 bin 500 kişiye iftar yemeği veriyor. İhtiyaç sahibi olanlara da Ramazan erzaklarıyla dolu koliler dağıtılıyor.

Ramazan etkinlikleri her akşam Taksim Meydan ve Hasköy Sahilde gerçekleştiriliyor. Radyo Trafik'in başarılı sunucusu Cenk Sarıkaya'nın koordinatörlüğünü yaptığı 'Radyocular Sahnede' projesi ile her akşam bir radyo programcısı etkinliğin sunuculuğunu üstleniyor. Bu akşam Beyoğlu Belediyesi'nin Hasköy Sahilde düzenleyeceği iftar programını ise İstanbul 103.8 frekansında yayın yapan Radyo Ritim programcısı Enes Özdemir sunacak.

Özdemir, iftar programını sosyal medyadan 'Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Bu akşam iftarda Hasköy Sahildeyiz. Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği iftarda buluşmak dileğiyle' notuyla duyurdu.