Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Çukur 20.yeni bölüm fragmanı! Çukur'da işler karışıyor!

Dün gece 19.bölümüyle ekranlara gelen Çukur 19.bölümde heyecan yine doruk noktasına çıktı. SHOW TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Çukur'un yayınlanan 20.bölüm fragmanında da adrenalinin yükseleceği sahneler mevcut. işte Çukur 19.bölümde yaşananlar ve 20. yeni bölüm analiz ve detayları.
Çukur 20.yeni bölüm fragmanı! Çukur'da işler karışıyor!
06 Mart 2018 12:35:00
Dün gece 19.bölümüyle ekranlara gelen Çukur 19.bölümde heyecan yine doruk noktasına çıktı. SHOW TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Çukur'un yayınlanan 20.bölüm fragmanında da adrenalinin yükseleceği sahneler mevcut. işte Çukur 19.bölümde yaşananlar ve 20. yeni bölüm analiz ve detayları.

Çukur dizisi her pazartesi izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana seyirciler tarafından beğeni toplayan Çukur, dün gece 19.bölümüyle yine nefesleri kesti. Yamaç ve Vartolu'nun sahneleri Çukur'da geceye yine damga vurdu.Yayınlanan Çukur 20.bölüm fragmanıyla sevilen dizinin gelecek bölümde de izleyiciyi mest edeceği düşünülüyor. İşte karşınızda Çukur 19.bölüm detayları ve analizler, Çukur 20. yeni bölüm fragmanı.

ÇUKUR 19. BÖLÜMDE YAŞANANLAR VE BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşi Yamaç'ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı Ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah'ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir'den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. "Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?" sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç'ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih'le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

MEDET SELİM YAMAÇ ÜÇGENİ

Medet'in kurşunları karşısında kardeşi Yamaç için siper olan Selim'in yaşam savaşı, Çukur'daki tüm dengeleri sarstı. Oğlunun vurulduğu haberini duyunca gözyaşları içinde kalan İdris ile Sultan'ın duygu dolu sahnesi bölümün en çok konuşulan anlarından olurken, Selim'in vurulmasının arkasında Baykal'ın parmağının olduğunu öğrenen Yamaç'ın Baykal ile karşılaşması gerilimi tırmandırdı. YAMAÇ KOÇAVALI, BEYEFENDİ BAYKAL'I ÖLDÜRECEK! Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede gözünü öfke bürüyen Yamaç, elinde silahla Baykal'ın malikanesine geliyor. Metin, Kemal ve diğer adamlar Yamaç'ı etkisiz hale getirse de, Baykal'ı öldürmeye kararlı olan Yamaç'ın çığlık attığı anlar bu büyük mücadelenin daha da kızışacağının sinyallerini veriyor.

ÇUKUR REYTİNGDE LİDER

Çukur, dün akşam yayınlanan 19'uncu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB'de 12,73 izlenme oranı (rating), 26,66 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 12,89 izlenme oranı (rating), 25,64 izlenme payı (share), Total'de ise 10,23 izlenme oranı (rating), 21,16 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un heyecanla beklenen 19'uncu bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #büyükyüzleşme etiketi ile Twitter'da yorumlarını paylaştı. #büyükyüzleşme etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 15 saat 30 dakika dünyada 7 saat 20 dakika, #çukur etiketi ise 1 saat 30 dakika TT listesinde kaldı. Somera'nın reyting analizine göre 5 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.