Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2399.13
BIST 100
10177.24
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Dün Akbelen'de 'Beni kesin' diyen Sarıgül bugün kendini sahillere attı

29 Temmuz 2023 22:13:24
CHP, Muğla Akbelen'deki maden sahasının genişletilmesi kararını provokasyon malzemesi olarak değerlendiren bir yaklaşım sergiledi. Dün Kılıçdaroğlu ile birlikte bölgeye giden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Bu ağaçları keseceğinize beni kesin" şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti. Bugün ise Sarıgül, sosyal medyada tatil yaptığı anlara ait görüntüleri paylaştı.

Muğla'nın Milas ilçesinde, yerli linyitten elektrik üreten Yeniköy Kemerköy termik santrallerinin maden sahasının genişletilmek istenmesi CHP ve bazı gruplar tarafından provokasyon malzemesi olarak kullanıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dahil olduğu bir grup çevreci, bölgeye giderek eylem başlattı. Ancak, Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin beklentileri karşılanmadı ve eylemcilerin hedefi haline geldiler.

Bu sırada CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Akbelen'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto eden bir eylemciye müdahalede bulunarak kolundan tutup aracın kenarına sürüklemeye başladı. Başka bir eylemci ise Sarıgül'e, ''Nasıl yaparsın böyle bir şeyi? Hayır, çekemezsin kolunu'' şeklinde tepki gösterdi. Çevredeki diğer kişilerin tepkileri üzerine Sarıgül alandan uzaklaştı.

Algı operasyonuna soyundu

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler ve kendisine yöneltilen tepkileri görmezden gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, paylaştığı videoda, "Bu ağaçları keseceğinize beni kesin" diyerek algı operasyonuna girişti.

agac_23fb66d396bcdc315e2907377b18bab8.JPG

Tatildeki anlarını paylaştı

Mustafa Sarıgül, bugün sosyal medyada paylaştığı videoyla meselenin ağaç olmadığını gözler önüne serdi.

TikTok hesabından paylaşım yapan CHP vekili, "Evet, günaydın. Bugün birazcık mola verdik. Şöyle size bir göstereyim. Bilin bakalım burası neresi?" diyerek deniz kenarındaki tatilini takipçilerine aktardı.

Bebekle yurt dışına kaçan LGBT üyeleri itiraf etti: Aile Bakanlığına yalan söyledik