Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2441.29
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Dünyayı Ekranlara Kilitleyen Oyun: Pubg Mobile

11 Haziran 2021 09:37:30

2016 yılında serüvenine başlayan ve bütün yaş gruplarından insanları ekranlara kilitleyen Pubg, çıktığı andan itibaren genişleyen bir yazılım çerçevesine sahip oldu. Sadece oyun çerçevesinde değil, posterler ve yapıştırmalara baş model olacak kadar dünyaya sesini duyurdu. Yapılan internet anketlerinde özellikle simülasyon düzeyinde gerçekçilik bakımından öne çıktığı için tercih edildiği sonucuna varıldı. Coin olarak belirtilen Pubg UC, son beş yılda en çok satın alınan oyun içi sanal para aracı olduğu ve internet üzerinde en çok aranan başlıklar içinde de Pubg UC satın al şeklinde aratıldığı gözlemlendi.

Pubg Mobile Uc Nedir? https://www.gamesatis.com/pubg-mobile-uc

Pubg’de Karakter Gelişimi

Pubg oyunu her ne kadar bilgisayar üzerinden başlasa da çok sevilmesi nedeniyle kısa sürede konsolda ve telefonlarda da yerini aldı. Özellikle arkadaş ortamında toplu bir tercih kitlesine ulaşmasıyla, oyun severler oyunda daha çok aktif olmaya ve karakterlerini geliştirme ihtiyacı hissetti. Pubg UC kodu alarak, oyun karakterlerine gelişme sağlayan kıyafetleri, silahlar ve ulaşım araçları edindiler. Gitgide bir yarışa dönüşen bu durum oyunun savaş oyunu olması sebebiyle de daha çok bir mücadeleye dönüştü. Pubg UC alma arayışında olan kişiler oyunun görsel kalitesinin keyfini daha çok sürmeye başladılar. Bireysel kostüm değişikliklerine ve gelişmiş silah envanterine imkân sağlayan UC sayesinde oyun daha canlı hale geldi. Genellikle hile yöntemi ile alınmaya çalışılsa da bu oyuncular engellenir, bu sebeple güvenilir yerden alım satım işlemleri yapmak garanti olan yoldur.

Unknown Cash(UC) Nasıl Alınır?

Oyun dünyasında Pubg UC fiyatları söz konusu olduğunda kıyasıya bir rekabet söz konusudur. Bu konuda sektörün lideri gamesatis.com önde gelmektedir. Karakterine daha çok yetenek yüklemek isteyen kişiler indirimleri kovalamakta ve en uygun siteyi bulmaya çalışmaktadır. Tabi ki bu süreçte en önemli olan şeylerden birisi kodların çalışır durumda aldığınız sitenin de güvenilir olması durumudur. Bu bağlamda gamesatis.com aranılan özellikleri karşılayarak 7/24 kolay iletişim güvencesi sebebiyle tercih edilen E-pin ve oyun satış platformu olmuştur. Oyunu daha da kişiler için içselleştirme yi sağlayan UC’yi uygun fiyat politikası ve kolay ödeme yöntemleriyle sunarak bu konuda tanınmaya da devam etmektedir.