Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ermeni model Azerbaycan'a saldırmak için terör örgütüne katıldı

02 Ekim 2023 00:32:56
Karabağ'da gerçekleştirilen 'anti-terör operasyonu' sonrasında silahlarını bırakarak teslim olan Ermeni silahlı çeteler, bölgede yeni provokasyonlar peşinde. Mağlubiyeti kabullenemeyen Ermeni terör örgütleri silahlanmaya devam ediyor. Terör örgütü VoMa'ya katılan Harutyunyan, örgütün kanalına verdiği röportajda Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı.

İkinci Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan'ın büyük bir zafer elde etmesinin ardından Ermenistan, bölgedeki gerilimi artırmak için adımlar atmaya devam ediyor.

Batı'ya ve Rusya'ya olan güveniyle Ermenistan, bölgedeki provokatif hareketlerini artırmıştır. Bunun sonucunda Azerbaycan, 19 Eylül'de "Dağlık Karabağ bölgesinde anayasal düzeni tesis etmek amacıyla" anti-terör operasyonunu başlatıldı.

Başarıyla tamamlanan operasyonun ardından Ermeni silahlı grupları, Karabağ'dan çekileceklerini açıklamıştır. Böylece Karabağ'da huzur ve sükunet hızla geri dönmeye başlamıştır. Ancak mağlubiyeti kabullenemeyen Ermenistan silahlı grupları, yeni bir hazırlık içerisinde.

Armine Harutyunyan, terör örgütü VoMa'ya katıldı

İtalyan ve Fransız moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan, terör örgütü VoMa'ya katıldı.

Silahla atış eğitimi aldığı görülen Harutyunyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajda Azerbaycan'a saldıracaklarını belirtti.

'Azerbaycan ile alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz'

PKK ve ASALA üyelerinin de bulunduğu bu örgüt, 'Azerbaycan ile alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz' açıklaması yaparak yeni provokasyonlar ve saldırı girişimlerine işaret etti.

Bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin PKK üyesi olduğu belirlendi